امروز: جمعه، ۲۷ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۱۱ Friday, 18 July 2025

الجعفری: رفتار مخالفان سوری در روز اول مذاکرات بچگانه بود

الجعفری: رفتار مخالفان سوری در روز اول مذاکرات بچگانه بود

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل با بیان اینکه مذاکرات با ائتلاف مخالفان سوریه هنوز به صورت عملی آغاز نشده، رفتار مخالفان در روز اول مذاکرات ژنو را “بچگانه” توصیف کرد.

 

به گزارش  سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، بشار الجعفری، نماینده دائم سوریه در سازمان ملل با بیان اینکه مذاکرات هنوز به صورت عملی با ائتلاف مخالفان سوریه آغاز نشده گفت: می‌توانیم بگوییم که نشست روز جمعه نشست کاملی نبود چرا که هیات اعزامی نظام سوریه حضور داشت بی‌ آنکه هیات مخالفان حضور داشته باشد و این روش از مذاکره با معیارهای اخضرالابراهیمی، فرستاده مشترک سازمان ملل و اتحادیه عرب به سوریه تعارض دارد.

 

وی در ادامه افزود: ما با دیدگاهی مثبت به ژنو آمدیم و به خاطر منافع کشور و ملت خود تلاش می‌کنیم.

 

الجعفری خاطرنشان کرد: ما با زبان و دیدگاهی روشن که منافع دولت و کشورمان را تحقق بخشد به افکار عمومی جهان توجه می‌کنیم.

 

وی تاکید کرد: رفتار مخالفان در روز اول نشست رفتاری “بچگانه” بود؛ چرا که هیات اعزامی مخالفان در آغاز نشست حاضر نشده بود.

 

الجعفری گفت: ما به بهترین صورت ممکن به وظیفه خود عمل کرده و با حسن نیت و برای تحقق منافع ملت خود در این نشست حضور یافته‌ایم. ما برای گفتن سخنانی جدی و به خاطر مبارزه با تروریسم و پایان دادن به کشتار و برگزاری مذاکراتی سیاسی به ژنو آمده‌ایم؛ مذاکراتی که برای ملت و کشور ما مفید باشد.

 

وی تاکید کرد: مخالفان در بیانیه خود در روز اول مذاکرات از اصطلاحات و لغاتی تحریک‌آمیز و کینه‌توزانه استفاده کردند. این در حالی است که هیچ کس نمی‌تواند با زبانی کینه توزانه در خصوص کشور خود حرف بزند.

 

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل با بیان اینکه ما از روی منافع شخصی از کسی انتقاد نکرده‌ایم گفت: مشکل ما این است که مخالفان به معیارهای مذاکرات که الابراهیمی آن را وضع کرده است پایبند نیستند.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۸ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۸ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۸ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۱۰ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۱۰ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۱۱ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۱۱ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۱۱ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۱۱ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۱۱ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۱۱ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۱۱ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۱۱ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۱۱ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۱۱ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۱۱ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۱۱ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۱۱ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۱۱ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۱۱ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین