امروز: چهارشنبه، ۲ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۲۲ Wednesday, 22 March 2023

بدهی میلیاردی آموزش و پرورش اصفهان

بدهی میلیاردی آموزش و پرورش اصفهان

بدهی میلیاردی آموزش و پرورش اصفهان به کارخانه‌های شیر

بحث توزیع شیر در مدارس برای رفع نسبی سوء تغذیه دانش‌آموزان، تصمیم نیکویی بود که در تمامی سالهایی که اجرا می‌شد به دلیل فراهم نبودن زیر ساخت‌ها و بودجه کافی با نوسان‌ها و مشکلات فراوانی مواجه بوده است.

به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینا نیوز، به نقل از خبرگزاری ایسنا، منطقه اصفهان، با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و جهش قیمت شیر توزیع آن در مدارس به حالت نیمه تعطیل درآمد و در نهایت هنوز هم مافی‌تفاوت قیمت شیر توزیعی در آن سالها به کارخانه‌های تولید شیر در اصفهان پرداخت نشده است.

مدیرعامل اتحادیه صنایع لبنی پاستوریزه استان اصفهان به خبرنگار اقتصادی ایسنا – منطقه اصفهان، گفت: آموزش و پرورش هنوز میلیاردها تومان بابت گرانی شیر در سال 90 را به کارخانه‌های شیر پاستوریزه در اصفهان پرداخت نکرده است.

هومان امیری ادامه داد: قبل از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در قراردادی که با آموزش و پرورش استان منعقد کرد قیمت هر لیوان شیر 460 تومان تعیین شد.

وی افزود: اما با افزایش قیمت شیر، نرخ هر لیوان شیر به 650 و سپس به 750 تومان افزایش یافت که در نهایت آموزش وپرورش قیمت 560 تومان را تعیین کرد.

امیری با بیان اینکه ما به‌التفاوت یاد شده هنوز به کارخانه‌ها پرداخت نشده است، گفت: مطالبه دو میلیارد تومانی سال گذشته نیز به تازگی تسویه شده است.

مدیرعامل اتحادیه صنایع لبنی پاستوریزه استان اصفهان از عدم قرارداد جدید برای سال جاری شیر مدارس خبر داد و اظهار کرد: هنوز خبری برای سال جدیدی در حوزه توزیع شیر دریافت نکرده‌ایم.

امیری از کاهش توزیع شیر در مدارس در سال گذشته خبر داد و گفت: توزیع شیر مدارس در سال گذشته از ۷۰ به ۳۰ نوبت تنزل یافت و امسال با کاهش مقاطع تحصیلی به ۱۵ نوبت رسیده است.

تاکنون دیدگاهی ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توییت بینا

11:22 (۱ روز قبل) ۱

امیرعبداللهیان: روزهای خوب⁩ در پیش است

11:48 (۳ روز قبل) ۲

مجوز ۲۰ هزار پرواز نوروزی صادر شده است

11:47 (۳ روز قبل) ۳

۱۷۶ نفر فوتی در ۴ روز نخست طرح سفرهای نوروزی

11:40 (۳ روز قبل) ۴

ورود ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی به بازار

16:07 (۴ روز قبل) ۵

۲ نفر از عاملین اصلی حمله تروریستی حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شدند

16:06 (۴ روز قبل) ۶

مصرف بنزین در کشور به ۱۱۵ میلیون لیتر در روز رسید

10:45 (۵ روز قبل) ۷

ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه

10:45 (۵ روز قبل) ۸

آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران ، چین و روسیه

10:45 (۵ روز قبل) ۹

وزیر بهداشت: واکسن کرونا باید سالی یکبار تزریق شود

15:50 (۱ هفته قبل) ۱۰

۵۳ نفر از چهره‌های سرشناس ممنوع‌المعامله شدند

15:35 (۱ هفته قبل) ۱۱

پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به هر مسجد از بودجه حذف شد

10:34 (۱ هفته قبل) ۱۲

پرواز موفقیت‌آمیز هواپیمای مسافربری با سوخت هیدروژنی

10:32 (۱ هفته قبل) ۱۳

حداقل ۶ بانک ایرانی مشمول ماده ۱۴۱ و ورشکسته اند

9:06 (۳ سال قبل) ۱۴

آغاز ثبت نام وام ضروری بازنشستگان

8:33 (۳ سال قبل) ۱۵

پایان محدودیت های ترافیکی طرح فاصله گذاری اجتماعی از امروز - اول اردیبهشت

8:30 (۳ سال قبل) ۱۶

در کشور کمبود خون داریم، مردم همچون گذشته خون اهدا کنند

8:27 (۳ سال قبل) ۱۷

ترامپ: ایران می‌خواهد آمریکا را صاحب شود!

8:26 (۳ سال قبل) ۱۸

سفرهای غیرضروری می تواند شیوع کرونا را تشدید کند

20:25 (۳ سال قبل) ۱۹

تعطیلی همه مسابقات ورزشی تا پایان اردیبهشت تمدید شد

20:24 (۳ سال قبل) ۲۰

در ۱۶ استان کشور روند ابتلا به کرونا نزولی شده است

پربازدیدها

آخرین عناوین