:
دادستان تهران همچنین در خصوص اظهارات اخیر یکی از مقامات دولتی در مورد پرونده بابک زنجانی گفت: در این پرونده، از رییس کل سابق بانک مرکزی و تعدادی از وزرای سابق، تحقیقات لازم صورت گرفته است و با توجه به گستردگی ابعاد پرونده، تکمیل تحقیقات مستلزم زمان بیشتری است.
:
وی افزود: بازپرس در مرحله فعلی، تحقیقات خود را بر روی سه متهم اصلی پرونده متمرکز کرده است و پس از فراغت از این امر، در مورد سایر متهمان پرونده اقدام و اتخاذ تصمیم شد.
:
جعفری دولتآبادی اعلام کرد: ریاست قوه قضاییه با تاسیس دادسرای پولی و بانکی در تهران موافقت کرده و این دادسرا در شرف افتتاح رسمی است.
:
دادستان تهران همچنین اعلام کرد: ریاست قوه قضاییه با برقراری کشیک فوقالعاده از ساعت 24 تا 5 بامداد در تهران موافقت نموده و به زودی این برنامه کشیک اجرایی خواهد شد.