امروز: شنبه، ۲ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۹ Saturday, 22 March 2025

حاشیه‌هایی از یک مسابقه که اهالی موسیقی و رادیو را دور هم جمع کرد

حاشیه‌هایی از یک مسابقه که اهالی موسیقی و رادیو را دور هم جمع کرد

مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقه «صدا آزاد» در حالی به کار خود پایان داد که به گفته مجری مراسم با شگفتانه‌هایی روبرو بود.

 

شعر «باران» زنده‌یاد فریدون مشیری است که سالار عقیلی و کیوان ساکت قرار است آن را به زودی ضبط کنند اما آنها پیش از آن، این قطعه را برای اولین بار در مراسم اختتامیه دومین مسابقه «سبقت آزاد» برای رادیویی‌ها و اهالی موسیقی اجرا کردند.


به گزارش  سایت خبری و تحلیلی بینا نیوز و به نقل از ایسنا، برنامه‌ی «سبقت آزاد» با برگزاری مسابقه «صدا آزاد» که داوری آن را افرادی چون سالار عقیلی، رضا صادقی و … بر عهده داشتند، به جوانان علاقه‌مند به موسیقی فرصت عرض اتدام داد و از طرفی هنرمندان موسیقی و رادیویی‌ها را دور هم جمع کرد.

 

Desktop_00003

 

در مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقه رادیویی «صدا آزاد» جمعی از پیشکسوتان و فعالان حوزه موسیقی از جمله دکتر محمد سریر، دکتر پیروز ارجمند، لوریس چکناواریان، سالار عقیلی، بهرام حصیری، بیژن بیژنی، رضا صادقی و … حضور داشتند. این مراسم همچنین با حضور محمد حسین صوفی (معاونت صدا) و علی مرادخانی (معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) همراه بود.

 

در این مراسم معاون صدا از مرادخانی به عنوان هدیه دولت یازدهم به هنرمندان یاد کرد و از دوستی 30 ساله‌اش با علی مرادخانی گفت.

 

معاون هنری هم در ابتدای سخنانش با بیان اینکه می‌گویند آدم اول کار خیلی نباید صحبت کند، چون بعدا گیر می‌کند، در سخنانی به اقدامات صدا و سیما در حوزه موسیقی اشاره کرد و گفت: نقش صداوسیما بی‌بدیل است و باید این فعالیت‌ها را به فال نیک بگیریم.

 

او گفت: امیدواریم صداوسیما برای این گونه فعالیت‌ها بیش از پیش قدم بردارد و موفق باشد.

 

مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقه «صدا آزاد» در حالی به کار خود پایان داد که به گفته مجری مراسم با شگفتانه‌هایی روبرو بود.

 

Desktop_00006

 

ابوالفضل اینانلو و پیمان طالبی مجریان رادیو جوان که اجرای این مراسم را نیز بر عهده داشتند برای سورپرایز کردن حاضران اعلام کردند که این مراسم چند شگفتانه‌ دارد که پس از اعلام این شکفتانه‌ها، حاضران در مراسم هیجان‌زده شدند.

 

حضور رضا صادقی، سالارعقیلی و کیوان ساکت شگفتانه‌های این مراسم بود که اجرای زنده داشتند و آن را تقدیم به حضار کردند.

 

رضا صادقی از دری که پشت صحنه بود وارد صحنه شد. با ورود وی جمعیت حاضر در سالن سوره حوزه هنری که بیش از ظرفیت پر شده بود، و بسیاری ایستاده مراسم را دنبال می‌کردند، شگفت‌زده شدند و جیغ و دست و سوت زدند.

 

صادقی از حضور پیشکسوتان حوزه موسیقی تقدیر و تشکر کرد و همچنین از سالار عقیلی یاد کرد که صدایش به اندازه اسمش فوق‌العاده است.

 

Desktop_00005

 

او در ادامه گفت: هر هنرمندی که به جایی می‌رسد به حرمت کسانی است که جان داده‌اند و من در اینجا به احترام شهدا که همیشه آن‌ها هستیم از شما حضار می‌خواهم به احترام همه این بزرگان که همه قدرشان را می‌دانیم بایستیم و 10 ثانیه دست بزنیم.

 

رضا صادقی در پایان صحبت‌هایش گفت: شنیدم مردی آمده است در حوزه موسیقی که همه دوستان قدیمی من خاطرات خوبی از او دارند.

 

سپس با اجرای قطعه‌ای به صورت زنده جمع حاضر را شاد کرد. اجرای رضا صادقی بر روی صحنه و به صورت زنده جمعیت را بیشتر به شور و حال واداشت.

 

 

سالار عقیلی، خواننده موسیقی سنتی ‌نیز در این مراسم به بیان خاطره‌ای از گذشته با علی مرادخانی پرداخت و گفت: پیش از همکاری‌ام با کیوان ساکت در تالار وحدت قرار بود کنسرتی را اجرا کنم که علی مرادخانی مخالفت می‌کرد و می‌گفت این تالار بزرگ است و تماشاگر در آن پر نمی‌شود و باید به سالن رودکی برویم. 19 سالم بود که گفتم پر می‌کنیم و آشنا داریم و همین‌طور هم شد. یک روز دیگر که علی مرادخانی را دیدم ایشان پشت من زدند و گفتند که شنیدم سالن را پر کرده‌ای، فکر نمی‌کردم از شما بعید بود! بیان این خاطره حاضران را به خنده وادار کرد.

 

سالار عقیلی سپس به سی‌دی ‌ای که با یکی از جوانان منتشر کرده اشاره کرد و گفت: باید دست این جوانان را گرفت. اینها سرمایه‌های ما هستند و بسیار با استعداد.پیش از این بزرگان عزیزی از جمله کیوان ساکت دست مرا گرفتند و حال ما باید دست این عزیزان رابگیریم.

 

 

***

 

در ابتدای این مراسم برگزیدگان مسابقه صدا آزاد با اجرای کار در مقابل بزرگان موسیقی کشور، تجربه جدیدی را برای خود کسب کردند.

 

برخی از این شرکت کننده‌گان اولین اجرایشان بر روی صحنه به صورت زنده بود به گونه‌ای که به راحتی می‌شد استرس را در چشمانشان دید.

 

در بخش‌های مختلف این مراسم، گروه 40 دف به سرپرستی فرشید قریب‌نژاد، گروه تصنیف خوشه‌چین و همچنین گروه‌های دیگری از حوزه موسیقی پاپ به روی صحنه رفتند.

 

 

در بخش دیگری از این مراسم پس از تقدیر از شرکت‌کنندگان از خود داوران این مراسم نیز که هفت ماه داوری این مسابقه را بر عهده گرفته بودند، تقدیر به عمل آمد.

 

سالار عقیلی، رضا صادقی، دکتر پیروز ارجمند، دکتر امیر الهامی، رضا کلانتری، مهدی فخارزاده از جمله داورانی بودند که در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

همچنین عوامل برنامه «سبقت آزاد» نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

در ابتدای این مراسم نیز نوازندگان سازدهنی، فلوت و پیانو نواختند.

 

دکتر پیروز ارجمند و سالار عقیلی نیز بیانیه مربوط به مراسم اختتامیه را قرائت کردند.

 

گروه «چهل دف» نیز به سرپرستی فرشید قریب‌نژاد با اجرای خود به مراسم شور و حال دادند.

 

برنامه «سبقت آزاد» همزمان با اختتامیه مسابقه «صدا آزاد» به صورت زنده به روی آنتن می‌رفت و اعلام شد نسیم رفیع به عنوان گزارشگر این برنامه، این مراسم را پوشش می‌دهد.

 

کیوان ساکت نیز از دیگر شگفتانه‌های این مراسم بود که با حضورش بر روی صحنه ابتدا قطعه‌ای را اجرا کرد. این اجرا نیز افراد حاضر در این مراسم را هیجان‌زده کرد. میهمانان در این مراسم با آهنگ ساز او هم‌خوانی می‌کردند و دست می‌زدند. آهنگی که در عصر چارلی چاپلین و بازی‌های او نمود داشت و زده می‌شد.

 

Desktop_00004

 

در بخش دیگری از این مراسم سالار عقیلی به همراه کیوان ساکت قطعه‌ای را اجرا کردند که «باران» نام داشت. این قطعه ساخته کیوان ساکت بود که سالار عقیلی اعلام کرد قرار است آن را ضبط کنیم.

 

شعر این قطعه از زنده یاد فریدون مشیری بود. سالار عقیلی در اجرای این قطعه اعلام کرد که نکته‌ای که در این قطعه نهفته است این است که یک کار وطنی است و گفت شما اگر کارهای وطنی را ببینید می‌بینید که شعر آن‌ها حماسی است ولی اشعار مشیری به قدری لطیف و تأثیرگذار است که جایگاه خاص خودش را دارد.

 

در پایان این مراسم تمام هنرمندان و مدیرانی که حضور داشتند به همراه شرکت‌کنندگان عکس یادگاری گرفتند و اعلام شد که این عکس قرار است در موزه رادیو نگه‌داری شود.

 

 

انتهای پیام

توییت بینا

9:47 (۴ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۴ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۴ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۷ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۷ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۷ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۷ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۷ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۷ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۷ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۷ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۷ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۷ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۷ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۷ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۷ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۷ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۷ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۷ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۷ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین