ارسال پیامک در هنگام رانندگی و در هوشیاری کامل، خطر مرگ را در پی دارد حال به این خطر، خوابیدن در هنگام رانندگی را نیز اضافه کنید! اما یک زن نیوزیلندی با وجود انجام همزمان این رفتارهای پرخطر از خطر مرگ گریخته است.
به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز ، این زن که نامش فاش نشده و از اختلال خواب رنج میبرد در حین رانندگی به طور ناگهانی پشت فرمان به خواب رفته و تمام شب را در خیابانهای نیوزیلند رانندگی کرده است.
بنابر این گزارش، این راننده زن در حالی که خوابآلود بوده، خانه خود را در شهر «هیلتون» به مقصد اوکلند، محل سابق زندگیاش ترک کرده و در حالت خواب مدت پنج ساعت طول این مسیر 305 کیلومتری را رانندگی کرده است.
وی در همان حالت خواب و حین رانندگی به دوستانش پیامک نیز ارسال کرده اما به نظر میرسد او در حالی که در حالت نیمه هوشیار بوده این پیامکها را ارسال کرده است.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه نیوز3 نیوزیلند، پلیس محلی نیز اعلام کرد: اگرچه این زن در حال رانندگی پیامک ارسال کرده اما از زمان این اقدام خود کاملا بیاطلاع بوده و هیچ چیزی از رانندگی خود در حین خواب به خاطر نمیآورد.
مقامهای پلیس پس از دریافت تماس از سوی یکی از دوستان این زن که نگران وی شده بود به جستجوی او پرداختند اما از آنجا که او همچنان به رانندگی ادامه میداد، موفق به یافتن او نشدند.
ماموران پلیس اعلام کردند: بالاخره اقوام این زن، وی را در حالی که در محل سکونت سابق خود واقع در ساحل و در کف خودرو به خواب فرو رفته بود یافتند و با وجود اینکه احتمال وقوع یک فاجعه میرفت اما این زن در کمال صحت و سلامت پیدا شد.
پلیس بلافاصله این زن را از رانندگی محروم و وی را مجبور کرد برای حفظ اعتبار گواهینامه رانندگی خود، اقدامات لازم درمانی را دنبال کند.