امروز: یکشنبه، ۱ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۰۵:۳۰ Sunday, 22 June 2025

واکنش سخنگوی ناجا به اظهارات نوش‌آبادی

واکنش سخنگوی ناجا به اظهارات نوش‌آبادی

منتظرالمهدی گفت: بنظر می‌رسد بهتر است در سال همدلی و هم زبانی دولت و ملت راه حل مسائل فی‌مابین اقشار اجتماعی و نهادهای رسمی در جلسات کارشناسی پی‌گیری شود و نه در عرصه جنجال‌های رسانه‌ای و اصلح بود احساسات مردم را این گونه جریحه‌دار نکرده و قبل از صدور هر مجوزی، مراتب قانونی آن را به‌درستی انجام داده که موجب تکدر خاطر هنرمندان گرامی نشود.
:
به گزارش سایت خبری بینانیوز ، سخنگوی نیروی انتظامی در پاسخ به خبر ارسالی یکی از رسانه‌ها به نقل از سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر اینکه ” نیروی انتظامی حق لغو هیچ کنسرتی را ندارد» پاسخ داد.
:
به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نیروی انتظامی، سردار سعید منتظر المهدی با اشاره به اظهارات سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که عنوان کرده بود نیروی انتظامی حق لغو هیچ کنسرتی را ندارد، گفت: ماده 20 آیین نامه مصوب هیئت وزیران صراحتاً اشعار می‌دارد که ”برگزاری هرگونه برنامه هنری و نمایشی مستلزم تحصیل اجازه مخصوص از نیروی انتظامی می‌باشد”.
:
سخنگوی ناجا افزود: البته این مهم خارج از دایره اطلاعات سخنگوی محترم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نبوده و نیست. زیرا هم ایشان در مصاحبه اختصاصی با پایگاه  خبری و تحلیلی” موسیقی ما” در پاسخ به سئوال خبرنگار مصاحبه‌کننده می‌گویند «برای اداره اماکن یک وظایف تعریف شده و ماموریت خاص  خودش را برای بررسی شرایط فیزیکی و امنیتی دارد» و در جای دیگر با اشاره به ضابط قضایی بودن پلیس اضافه می‌کند که «من اعتقاد دارم  باید به دنبال  تفاهم نامه‌ای با دستگاه قضایی باشیم تا این مسائل حل شود زیرا وقتی یک رای قضایی توسط مقام  قضایی صادر می‌شود دیگر لازم الاجرا است و البته وزیر ارشاد بارها به این موضوع اشاره کردند.
:
معاون اجتماعی ناجا چنین ادامه داد : سوابق موجود از تقدیر و تشکرهای قابل توجه جامعه هنری کشور از مساعدت‌های پلیس خدوم، خود در انتظام بخشی امورات جاری و ارتقاء احساس امنیت آنان حکایت دارد.
:
منتظرالمهدی گفت: بنظر می‌رسد بهتر است در سال همدلی و هم زبانی دولت و ملت راه حل مسائل  فی‌مابین اقشار اجتماعی و نهادهای رسمی در جلسات کارشناسی پی‌گیری شود و نه در عرصه جنجال‌های رسانه‌ای و اصلح بود احساسات مردم را این گونه جریحه‌دار نکرده و قبل از صدور هر مجوزی، مراتب قانونی آن را به‌درستی انجام داده که موجب تکدر خاطر هنرمندان گرامی نشود.
:
وی خاطرنشان کرد: پلیس هماره در کنار مردم بوده و می‌باشد و تلاش می‌کند خواسته‌های بحق آنان را در کمترین زمان ممکن انجام داده و امنیت روانی، اخلاقی و اجتماعی آنان را فراهم کند.
:
منتظرالمهدی تاکید کرد: لغو کنسرت مورد اشاره نیز با حکم قضایی انجام شده و ناجا به وظیفه ذاتی خود عمل کرده است و حتماً برای انجام ماموریت‌های خود مصلحت اندیشی و سیاسی‌کاری نخواهد کرد.
:
./.

توییت بینا

9:47 (۷ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۷ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۷ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۱۰ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۱۰ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۱۰ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۱۰ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۱۰ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۱۰ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۱۰ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۱۰ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۱۰ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۱۰ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۱۰ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۱۰ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۱۰ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۱۰ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۱۰ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۱۰ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۱۰ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین