امروز: یکشنبه، ۱۳ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۰۳:۰۶ Sunday, 2 April 2023

کشف جسد فوتبالیست سابق تیم‌ملی در چاه‌

کشف جسد فوتبالیست سابق تیم‌ملی در چاه‌

جسد هافبک سابق تیم‌ملی در چاهی در محدوده کهریزک کشف شد.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا، در پانزدهم مردادماه امسال خانواده «امید دربندی»، بازیکن سابق جوانان تیم سایپا با حضور در کلانتری فقدانی فرزندشان را اعلام کردند.

 

تحقیقات برای یافتن سرنخی از حضور این فرد آغاز شد تا اینکه پس از ساعاتی در تماس تلفنی با خانواده این فرد مشخص شد که افرادی برای آزادی «امید» طلب 100 میلیون تومان پول نقد کردند که با تماس این افراد، تحقیقات وارد مرحله جدیدی شد.

 

به گزارش ایسنا، تحقیقات برای یافتن سرنخی از محل نگهداری این فرد آغاز شد تا این که در نوزدهم مردادماه جسد «امید» در چاهی در محدوده کهریزک کشف شد.

 

در حال حاضر پرونده با توجه به کشف جسد و وقوع جنایت به منظور شناسایی متهم یا متهمان به قتل در اداره دهم شعبه ویژه قتل در حال رسیدگی است و جسد برای تعیین علت‌تامه فوت به پزشکی‌قانونی منتقل شده است.

 

جزییات قتل امید دربندی از زبان پدرش

رضا دربندی، پدر بازیکن سابق تیم‌های سایپا و نیروی زمینی می‌گوید از رسانه‌ها می‌خواهد که حادثه‌ رخ داده برای فرزندش را رسانه‌ای کنند تا هرچه سریع‌تر قاتلان فرزندش شناسایی شوند.

 

پدر امید دربندی بازیکن سابق سایپا و نیروی زمینی درباره‌ قتل پسرش گفت: یک هفته پیش پسرم ساعت 10 به فروشگاه رفت تا خواهرش را به منزل بیاورد. در بین راه سه تن او را می‌دزدند و بعد از یک ساعت با ما تماس گرفتند و گفتند که 100 میلیون تومان به آنها بدهیم چون پسرم دست آنهاست و فردا به شما شماره حسابی می‌دهیم تا با پرداخت پول فرزندم آزاد شود.

 

وی گفت: فردا صبح به من زنگ زدند و گفتند 10 میلیون تومان پول بریزم تا فرزندم آزاد شود. 10 میلیون تومان را با هر سختی بود جور کردم و به حسابشان ریختم اما پسرم را آزاد نکردند. به من گفتند فردا 100 میلیون تومان بده تا او را آزاد کنیم. به آنها گفتم پس بگذارید حداقل با پسرم صحبت کنم. به یکباره صدای پسرم را شنیدم که داد زد پول را ندهید.

 

دربندی در ادامه افزود: به آنها گفتم یک نشانی به من بدهید اما آنها این کار را نکردند و به روزهای بعد کشیده شد. به هر حال چندین بار این تماس‌ها تکرار شد و من هر بار می‌گفتم نشانی بدهید که او زنده است، آنها می‌گفتند فردا صدایش را می‌شنوی یا مثلا پس‌فردا می‌گذاریم با او صحبت کنی.

 

وی اضافه کرد: حتی یک بار به آنها گفتم اگر راست می‌گویید و پسرم زنده است از او بپرسید کت و شلوار عیدش چه رنگی بود. آنها به من گفتند اگر پول را به حسابشان نریزم سر و پای پسرم را می‌برند. به هر حال پلیس، در نهایت جسد فرزندم را در یک چاه سمت امین‌آباد پیدا کرد و آن‌طور که پلیس می‌گفت آنها همان روز اول فرزندم را کشته بودند.

 

رضا دربندی گفت: به هر حال پلیس به دنبال پرونده‌ آنهاست و آن‌گونه که به من گفته‌اند آدم‌ربایان از «هرات» افغانستان با ما تماس می‌گرفتند.

 

دربندی در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به سوابق فوتبالی فرزندش بیان کرد: در اردبیل که بودیم امید در تیم ملی نونهالان بازی می‌کرد. به خاطرش به تهران آمدیم و در نونهالان پاس و نوجوانان این تیم مشغول بازی شد. در سایپا هم در تیم‌های نوجوانان و جوانانش حضور داشت و الان در نیروی زمینی به خاطر سربازی‌اش بازی می‌کرد.

پدر امید دربندی، مراسم ختم فرزندش را هم اعلام کرد: روز جمعه مسجد امام صادق (ع) بین فلکه اول و دوم صادقیه ساعت 18 تا 19:30 مراسم ترحیم فرزندم برگزار می‌شود. از شما می‌خواهم که این ماجرا را رسانه‌ای کنید؛ چرا که از پسر من گذشت اما با عاملان این مسائل به شدت برخورد شود. از پلیس هم می‌خواهم تشکر کنم. آنها هم تلاش زیادی انجام دادند.

 

انتهای پیام

توییت بینا

9:20 (۷ روز قبل) ۱

ایران به رتبه هفتم مصرف بنزین در جهان رسید

8:59 (۱ هفته قبل) ۲

پنتاگون: به دنبال درگیری با ایران نیستیم

11:22 (۲ هفته قبل) ۳

امیرعبداللهیان: روزهای خوب⁩ در پیش است

11:48 (۲ هفته قبل) ۴

مجوز ۲۰ هزار پرواز نوروزی صادر شده است

11:47 (۲ هفته قبل) ۵

۱۷۶ نفر فوتی در ۴ روز نخست طرح سفرهای نوروزی

11:40 (۲ هفته قبل) ۶

ورود ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی به بازار

16:07 (۲ هفته قبل) ۷

۲ نفر از عاملین اصلی حمله تروریستی حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شدند

16:06 (۲ هفته قبل) ۸

مصرف بنزین در کشور به ۱۱۵ میلیون لیتر در روز رسید

10:45 (۲ هفته قبل) ۹

ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۰

آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران ، چین و روسیه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۱

وزیر بهداشت: واکسن کرونا باید سالی یکبار تزریق شود

15:50 (۲ هفته قبل) ۱۲

۵۳ نفر از چهره‌های سرشناس ممنوع‌المعامله شدند

15:35 (۲ هفته قبل) ۱۳

پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به هر مسجد از بودجه حذف شد

10:34 (۳ هفته قبل) ۱۴

پرواز موفقیت‌آمیز هواپیمای مسافربری با سوخت هیدروژنی

10:32 (۳ هفته قبل) ۱۵

حداقل ۶ بانک ایرانی مشمول ماده ۱۴۱ و ورشکسته اند

9:06 (۳ سال قبل) ۱۶

آغاز ثبت نام وام ضروری بازنشستگان

8:33 (۳ سال قبل) ۱۷

پایان محدودیت های ترافیکی طرح فاصله گذاری اجتماعی از امروز - اول اردیبهشت

8:30 (۳ سال قبل) ۱۸

در کشور کمبود خون داریم، مردم همچون گذشته خون اهدا کنند

8:27 (۳ سال قبل) ۱۹

ترامپ: ایران می‌خواهد آمریکا را صاحب شود!

8:26 (۳ سال قبل) ۲۰

سفرهای غیرضروری می تواند شیوع کرونا را تشدید کند

پربازدیدها

آخرین عناوین