غیرفعال کردن پیامی که هنگام حذف فایلها به نمایش در می‌آید +آموزش
اگر شما هم از دست پیغام های تکراری که هنگام پاک کردن فایل ها نشان داده می شود خسته شده ...

اگر شما هم از دست پیغام های تکراری که هنگام پاک کردن فایل ها نشان داده می شود خسته شده اید در این مطلب با ما همراه باشید تا روش غیر فعال کردن آن را به شما بیاموزیم.

 
به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینا نیوز ، پیغام های عصاب خورد کن زیادی در وینوز به نمایش در می آیند که خیلی ها را کلافه کرده است، روش های نیز برای غیر فعال کردن آن ها وجود دارد این بار هم ما قصد داریم غیر فعال کردن پیغامی که هنگام حذف یک فایل به نمایش در می آید را به شما آموزش بدهیم.

 

 
این کار بسیار ساده است. روی Recycle Bin کلیک راست کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید.

19992_900

در پنجره باز شده تیک گزینه Display delete confirmation dialog را بردارید تا دیگر پیامی که هنگام پاک کردن فایل هت به نمایش در می آمد دیگر نمایش داده نشود.

 

19990_837

 

انتهای پیام

 


برچسب :    ، 
  • ارسال ایمیل به دوستان در یاهو
  • اضافه کردن به Google Bookmarks
  • داغ کن - کلوب دات کام
  • Reddit
  • Twitter
  • facebook
  • balatariin
  • RSS
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 امتیاز از : 500 out of 5)
Loading...

مطالب مرتبط

    هيچ پست مرتبطي وجود ندارد

نظرات کاربران

ارسال نظر

مشاهده قوانین ارسال نظر

  • جديدترين خبرها
  • منطقه آزاد ماکو
  • بازار
  • ورزش
  • جامعه
نظرسنجی

نمره شما به دولت دکتر روحانی؟

مشاهده نتایج

Loading ... Loading ...
ديدني ها
داغترين ها
تبليغات

تبلیغات در سایت خبری بینانیوز

درج آگهی

خرید اینترنتی



نتایج زنده مسابقات بهمراه جدول لیگ

خبرهای خبرگزاری ها

براي مشاهده جديدترين خبرهاي درج شده در خبرگذاري هاي ديگر از ليست بالا خبرگذاري خود را انتخاب نماييد

عضویت در خبرنامه


 

برای دریافت خبرهای سایت در خبرنامه عضو شوید
بينانيوز ، بينش و بينايي مي بخشد - Copyright © 2016 RSS