امروز: جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۱۹ Friday, 25 April 2025

آلمان معاهده همکاری اطلاعاتی با آمریکا و انگلیس را لغو کرد

آلمان معاهده همکاری اطلاعاتی با آمریکا و انگلیس را لغو کرد

آلمان معاهده همکاری اطلاعاتی با آمریکا و انگلیس مربوط به دوران جنگ سرد را لغو کرد.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، به نقل از شبکه خبری بی.بی.سی، این اقدام آلمان در پاسخ به افشاگری در خصوص عملیات‌های جاسوسی الکترونیکی که اخیرا فاش شدند، انجام شده است.

 

اخیرا جزئیات مربوط به برنامه‌های جاسوسی با همکاری کشورهای هم‌پیمان اروپایی و آمریکایی توسط ادوارد اسنودن، تحلیلگر اطلاعاتی آمریکایی به رسانه‌ها فاش شدند. این افشاگری‌ها سبب بروز خشم گسترده در آلمان شدند.

 

قرار است ماه آینده میلادی آلمان شاهد برگزاری انتخابات باشد. توافق لغو شده مربوط به سال‌های 1968 و 1969 بوده و لغو آن عمدتا اقدامی نمادین است.

 

گوئیدو وستروله، وزیر امور خارجه آلمان در بیانیه‌ای گفت: لغو توافقات اداری که در هفته‌های اخیر ما بر آن تاکید داشته‌ایم یک نتیجه لازم و صحیح از بحث‌های اخیر درباره حفاظت از حریم خصوصی است. تجربه آلمانی‌ها در زمان دیکتاتوری‌های نازی و کمونیسم از جاسوسی‌های گسترده باعث حساسیت ویژه آنها نسبت به نقض حریم خصوصی شده و این کشور قوانین حفاظت اطلاعاتی قدرتمندی دارد.

 

توافقی که روز جمعه لغو شد به کشورهای غربی که در زمان جنگ سرد در آلمان غربی سرباز مستقر کرده بودند این حق را می‌داد تا برای حمایت از این نیروها عملیات‌های نظارتی و اطلاعاتی انجام دهند.

 

یک مقام آلمانی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که این توافقنامه از زمان پایان جنگ سرد استفاده نشده و این تصمیم تاثیری بر همکاری اطلاعاتی فعلی میان آمریکا و آلمان نخواهد داشت.

 

یک سخنگوی وزارت امور خارجه انگلیس نیز گفت که این توافق از سال 1990 تاکنون استفاده نشده است.

 

هنینگ رایکه، یکی از کارشناسان شورای روابط خارجی آلمان به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: دولت آلمان نیازمند این بود کاری را انجام دهد تا در داخل کشور نشان دهد مساله را جدی گرفته است.

 

وی تاکید کرد: پایان دادن به توافقی که در عصر پیش از ظهور اینترنت برقرار شده به آلمانی‌ها این فرصت را می‌دهد تا نشان دهد در خصوص این مساله کاری را انجام دادند و در عین حال آمریکایی‌ها نیز بدانند که کارشان به روابط میان آنها ‌آسیب نخواهد زد. با توجه به روابط خوب میان سازمان‌های اطلاعاتی دو کشور آنها اطلاعاتی را که نیازمند آن خواهند بود دریافت خواهند کرد.

 

توییت بینا

9:47 (۵ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۵ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۵ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۸ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۸ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۸ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۸ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۸ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۸ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۸ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۸ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۸ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۸ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۸ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۸ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۸ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۹ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۹ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین