امروز: پنج شنبه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۰۵ Thursday, 30 March 2023

آمریکا و اروپا ‘حلقه یاران پوتین’ را تحریم کردند

آمریکا و اروپا 'حلقه یاران پوتین' را تحریم کردند

باراک اوباما اسامی تعداد زیادی از افراد نزدیک به پوتین و بانک اصلی روسیه را که از آنها حمایت به عمل می‌آورد، به لیست تحریم‌های آمریکا افزود و هشدار داد که در صورت ادامه موضع‌گیری‌های روسیه در قبال اوکراین اقدامات تنبیهی بیشتری را بر بخش انرژی این کشور اعمال خواهد کرد.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ،  باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در سخنانی در کاخ سفید گفت: جهان با نگرانی نظاره‌گر اقدامات روسیه و استقرار نظامی این کشور است آن هم به شیوه‌ای که انتظار حملات بیشتر به مناطق جنوبی و شرقی اوکراین می‌رود.

 

براساس لیست جدید تحریم‌های اعلام شده از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا لیست جدید تحریم‌ها شامل 20 نام از مقام‌های روس است. الکسی گروموف، معاون اول رئیس‌جمهور، سرگئی ایوانف، رئیس دفتر بخش اجرایی دفتر رئیس‌جمهور، سرگئی ناریشکین، رئیس دوما از جمله این افراد هستند. آرکادی و بوریس روتنبرگ، بازرگانان مشهور و ولادیمیر یاکونین، رئیس‌ بخش راه‌آهم روسیه و گنادی تیمچنکو، رئیس گروه ولگا نیز در لیست تحریم‌ها هستند.

 

اوباما همچنین ضمن اعلام تحریم‌های جدید علیه افراد نزدیک به کرملین، از تحریم بانک روسیه که گفته می‌شود توسط ‘حلقه یاران پوتین’ اداره می‌شود، خبر داد.

 

همزمان، رهبران اتحادیه اروپا در نشست بروکسل، پایتخت بلژیک اعمال تحریم‌های شدید اقتصادی علیه روسیه را به بررسی گذاشتند.

 

با تصویب الحاق شبه جزیره کریمه به فدراسیون روسیه در کرملین، تنش ها میان غرب و مسکو بالا گرفته است و دو طرف یکدیگر را به تحریم و انزوا تهدید می‌کنند.

 

اوباما گفت: روسیه باید بداند چنانچه به بحران فعلی دامن بزند، باید منتظر انزوای بیشتر در جامعه جهانی باشد.

 

تحریم‌شدگان از هرگونه معامله که با ارز دلار آمریکا صورت گیرد محروم خواهند شد، دارایی‌های آنها در آمریکا مسدود می‌شود و فعلا از داد و ستدی اقتصادی با آمریکا منع خواهند شد.

 

بانک روسیه هم که در فهرست تحریم‌های جدید آمریکا قرار گرفته، یک بانک خصوصی متعلق به مقام های ارشد روسیه است.

 

همزمان، متحدان آمریکا در اروپا هم از آماده شدن برای وضع تحریم‌های بیشتر علیه مسکو خبر می‌دهند.

 

اتحادیه اروپا نیز با گسترش لیست افراد تحت تحریم از لغو نشست این اتحادیه با روسیه در ماه ژوئن خبر داد.

 

براساس تحریم های جدید اتحادیه اروپا لیست افراد ممنوع الورود روس به کشورهای اروپایی از 21 تن به 33 تن افزایش یافت. دارایی‌های افرادی که نامشان در لیست سیاه است در بانک‌های اروپایی بلوکه خواهد شد.

 

هرمان وان رومپوی، رئیس شورای اروپا گفت نام روس‌هایی که نامشان در لیست سیاه است در مجله رسمی اتحادیه اروپا منتشر خواهد شد. ما تحریم های بیشتری بر دولت روسیه اعمال خواهیم کرد.

 

اتحادیه اروپا همچنین نشست‌های آمادگی برای نشست با روسیه را لغو کرد. قرار بود این نشست در ماه ژوئن برگزار شود. رومپوی تاکید کرد که اتحادیه اروپا بر تنش زدایی در اوکراین و حفظ تمامیت ارضی این کشور تاکید دارد. وی گفت که درصورت اقدامات بیشتر روسیه در اوکراین و عدم تلاش برای تنش زدایی اتحادیه اروپا اقدامات بیشتری را در نظر می‌گیرد که تحریم‌ اقتصادی یکی از آنهاست.

 

اتحادیه اروپا، دور نخست تحریم‌های خود علیه روسیه را روز دوشنبه و ساعاتی پس از پایان همه پرسی در کریمه اعلام کرد. همه پرسی که نتایج آن از رضایت ۹۷ درصد از شرکت کنندگان در الحاق کریمه به خاک روسیه خبر داد.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:20 (۴ روز قبل) ۱

ایران به رتبه هفتم مصرف بنزین در جهان رسید

8:59 (۵ روز قبل) ۲

پنتاگون: به دنبال درگیری با ایران نیستیم

11:22 (۱ هفته قبل) ۳

امیرعبداللهیان: روزهای خوب⁩ در پیش است

11:48 (۲ هفته قبل) ۴

مجوز ۲۰ هزار پرواز نوروزی صادر شده است

11:47 (۲ هفته قبل) ۵

۱۷۶ نفر فوتی در ۴ روز نخست طرح سفرهای نوروزی

11:40 (۲ هفته قبل) ۶

ورود ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی به بازار

16:07 (۲ هفته قبل) ۷

۲ نفر از عاملین اصلی حمله تروریستی حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شدند

16:06 (۲ هفته قبل) ۸

مصرف بنزین در کشور به ۱۱۵ میلیون لیتر در روز رسید

10:45 (۲ هفته قبل) ۹

ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۰

آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران ، چین و روسیه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۱

وزیر بهداشت: واکسن کرونا باید سالی یکبار تزریق شود

15:50 (۲ هفته قبل) ۱۲

۵۳ نفر از چهره‌های سرشناس ممنوع‌المعامله شدند

15:35 (۲ هفته قبل) ۱۳

پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به هر مسجد از بودجه حذف شد

10:34 (۲ هفته قبل) ۱۴

پرواز موفقیت‌آمیز هواپیمای مسافربری با سوخت هیدروژنی

10:32 (۲ هفته قبل) ۱۵

حداقل ۶ بانک ایرانی مشمول ماده ۱۴۱ و ورشکسته اند

9:06 (۳ سال قبل) ۱۶

آغاز ثبت نام وام ضروری بازنشستگان

8:33 (۳ سال قبل) ۱۷

پایان محدودیت های ترافیکی طرح فاصله گذاری اجتماعی از امروز - اول اردیبهشت

8:30 (۳ سال قبل) ۱۸

در کشور کمبود خون داریم، مردم همچون گذشته خون اهدا کنند

8:27 (۳ سال قبل) ۱۹

ترامپ: ایران می‌خواهد آمریکا را صاحب شود!

8:26 (۳ سال قبل) ۲۰

سفرهای غیرضروری می تواند شیوع کرونا را تشدید کند

پربازدیدها

آخرین عناوین