امروز: دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۲۸ Monday, 19 May 2025

ادعای تعهد ایران به تصویب و اجرای پروتکل الحاقی کاملا بی‌اساس است

ادعای تعهد ایران به تصویب و اجرای پروتکل الحاقی کاملا بی‌اساس است

سفارت ایران در باکو در واکنش به ادعای سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: این ادعا که ایران متعهد به تصویب و اجرای پروتکل الحاقی شده کاملا بی‌اساس است و به طور قطع تصویب پروتکل منوط به طی مراحل قانونی در ایران است که در این زمینه مجلس نقش اصلی را در تصویب آن دارد.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، بخش رسانه‌ای سفارت ایران در جمهوری آذربایجان در واکنش به اخبار منتشر شده در پایگاه خبری پرند نیوز به نقل از سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای، تصریح کرد: دور اول مذاکرات ایران و 1+5 منجر به انتشار “برنامه اقدام مشترک” شده و دو طرف مذاکرات را بر اساس این برنامه اقدام متعهد به برداشتن گام‌هایی شده‌اند که جزییات و چگونگی اجرای برنامه اقدام نیز در چند دور مذاکرات کارشناسی با توافق دو طرف نهایی شده‌ است و اکنون در دوره اجرای مراحل گام اول این مذاکرات قرار داریم.

 

در این بیانیه آمده است: این ادعا که ایران متعهد به تصویب و اجرای پروتکل الحاقی شده کاملا بی‌اساس است و به طور قطع تصویب پروتکل منوط به طی مراحل قانونی در ایران است که در این زمینه مجلس بخش اصلی را در تصویب دارد.

 

این بیانیه می‌افزاید: با پایان یافتن مذاکرات مربوط به گام اول دور بعدی مذاکرات از 22 بهمن‌ماه در وین آغاز شده و خبرسازی‌ها و اظهارنظرها درباره هرگونه موضوع خارج از متن “برنامه اقدام مشترک” پایه و اساسی ندارد و ایران بر اساس حسن نیت خود را متعهد به اجرای دقیق برنامه اقدام مشترک در طول دوره زمانی مورد توافق می‌داند و بر اجرای تعهدات طرف‌های مقابل نیز بر همین اساس تاکید می‌کند.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۶ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۶ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۶ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۸ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۸ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۹ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۹ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۹ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۹ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۹ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۹ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۹ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۹ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۹ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۹ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۹ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۹ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۹ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین