این که دو شهروند در مسافرت به بخشی از کشورشان به گروگان بروند و دوستشان هم مقابل چشمانشان به قتل برسد، مساله ای نیست که بتوان از کنارش با بی اعتنایی گذشت.
به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینا نیوز به نقل ازعصرایران – قتل یک مسافر و ربوده شدن دو تن دیگر در جنوب شرق کشور ، لزوم پاسخگویی مسوولان ملی و محلی در قبال امنیت در استان سیستان و بلوچستان را مضاعف کرده است.
سه روز پیش ، سه مسافر که با خودروی شخصی در حوالی شهرستان خاش تردد می کردند مورد حمله اشرار قرار می گیرند که یک نفر از آنها (محمدعلی غفاری) کشته و دو تن دیگر (مهدی حسینی و حامد صداقتی) به گروگان گرفته می شوند.
آن طور که یکی از نزدیکان مهدی حسینی به خبرنگار عصرایران گفته ، ابتدا اشرار راه را بر خودروی آنان بسته و بعد از آن که دیده اند خودرو توقف نکرده ، به سمتش تیراندازی کرده اند.
در این تیراندازی، یکی از سرنشینان خودرو ، از ناحیه پا مجروح می شود و نهایتاً خودرویشان متوقف می شود.
بعد از آن اشرار دو سرنشین دیگر را پیاده می کنند و با توجه به مجروح بودن نفر سوم ، او را با خود نمی برند و با شلیک یک تیر خلاص ، او را به قتل می رسانند.
این اولین بار نیست که اشرار ، استان سیستان و بلوچستان را این گونه میدان تاخت و تاز خود قرار می دهند ؛ هنوز ماجرای 5 مرزبان، از خاطره ها نرفته است که این اتفاق تلخ رخ می دهد.
واقعیت این است که حادثه اخیر از جهاتی گزنده تر از گروگانگیری مرزبانان بوده است و لازم است این مورد به طور ویژه تری پیگری شود چه آن که در واقعه مرزبانان ، افراد نظامی به گروگان رفتند ولی در این رویداد ، سه شهروند عادی قربانی اشرار شده اند.
اگر در ماجرای مرزبانان ، زنگ هشدار برای نیروهای نظامی و انتطامی به صدا در آمد، این واقعه ، زنگ خطر را برای همه شهروندان به صدا در آورده است.
این که دو شهروند در مسافرت به بخشی از کشورشان به گروگان بروند و دوستشان هم مقابل چشمانشان به قتل برسد، مساله ای نیست که بتوان از کنارش با بی اعتنایی گذشت. البته نهادهای ورزشی و کانون وکلا ، از منظر تعاملات صنفی پیگیر ماجرا هستند و باید هم باشند ولی واقعیت این است که با یک مسأله ملی مواجه هستیم، نه از آن جهت که یک ملی پوش به گروگان رفته که به دلیل ایجاد ناامنی و فراتر از آن حس ناامنی در یکی از بزرگ ترین استان های کشورهای.
لذا در وهله نخست و با قید فوریت ، آنچه مورد انتظار است ، نجات این دو شهروند از دست اشرار است و سپس ، اندیشیدن و عملیاتی کردن تمهیدات لازم برای ارتقای سطح امنیت در سیستان و بلوچستانی که مردمان خونگرم آن ، گروگان های دائمی اشرارند و از بابت اقدامات شرورانه معدودی ، بیشترین آسیب ها را متحمل می شوند.
انتهای پیام