امروز: پنج شنبه، ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۵۳ Thursday, 20 March 2025

اعتراض دانشجویان به افزایش 90 درصدی شهریه مقطع دکتری پیام نور

اعتراض دانشجویان به افزایش ۹۰ درصدی شهریه مقطع دکتری پیام نور

به گزارش سایت خبری وتحلیلی بینانیوز،روزی که پذیرفته شدگان مقطع دکتری نامشان را در بین قبولی ها دیدند، هیچ وقت فکرش را هم نمی کردند که خبر افزایش شهریه شیرینی این قبولی را به کامشان تلخ کند.

ورودی های جدید مقطع دکتری این دانشگاه، پس از قبول با این واقعیت روبرو شدند که شهریه شان نزدیک به دوبرابر افزایش داشته و به جای 18 میلیون، می بایست 35 میلیون برای این دوره پرداخت کنند.

اعتراض ها ادامه پیدا می کند تا این که معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور این خبر را تکذیب می کند و از افزایش 15 درصدی شهریه دانشجویان مقطع دکتری در این دانشگاه خبر می دهد.

این در حالیست که پیگیری های دانشجویان نشان می دهد افزایش 90 درصدی برای ورودی های جدید به قوت خود باقی است و 15 درصد افزایش شهریه، تنها برای دانشجویان قدیمی دوره دکتری است.

ابراهیم پور، معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور بار دیگر در واکنش به اعتراض ها طی مصاحبه ای می گوید که افزایش 15 درصدی برای ورودی های قدیم است و دانشجویان جدیدالورود دوره دکتری، شهریه شان 90 درصد افزایش پیدا کرده است.

اعلام افزایش شهریه بعد از مشخص شدن نتایج

دانشجویان معترض علاوه بر افزایش شهریه، به زمان اعلام این افزایش نیز اعتراض دارند. می گویند اگر قرار بود شهریه این درصد افزایش پیدا کند، چرا قبل از انتخاب رشته و پیش از مصاحبه اعلام نشد تا گزینه ی دانشگاه پیام نور را از انتخاب هایشان حذف کنند.

اعتراض دانشجویان بجاست. درست یک روز پس از اعلام نتایج دکتری، معاون مالی دانشگاه افزایش شهریه را اعلام می کند که این اقدام(اعلام افزایش شهریه پس از قبولی و افزایش نزدیک به دوبرابری شهریه) در سال های اخیر و در بین دانشگاه ها بی سابقه بوده است.

شهریه ها شفاف نیست

دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه پیام نور به شفاف نبودن شهریه های ثابت و متغیر نیز معترضند. می گویند که در سایت دانشگاه، هیچ گونه اطلاع رسانی در مورد شهریه انجام نشده و تماس هایشان با دانشگاه هم نتیجه ای نداده است.

دانشجویان تا روز اول مهر که شروع ثبت نام دانشگاه است، نخواهند فهمید برای این ترم چقدر باید هزینه کنند و این، یکی از موارد اعتراض آن هاست.

هنوز اعتراض دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری دانشگاه پیام نور تا به حال نتیجه نداده و مسئولین مالی دانشگاه نیز نسبت به این اعتراض ها ساکت مانده اند.

توییت بینا

9:47 (۴ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۴ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۴ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۶ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۶ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۷ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۷ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۷ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۷ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۷ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۷ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۷ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۷ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۷ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۷ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۷ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۷ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۷ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۷ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۷ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین