امروز: پنج شنبه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۵۲ Thursday, 30 March 2023

افزایش احتمال ابتلا به آسم با مصرف غذاهای کنسروی

افزایش احتمال ابتلا به آسم با مصرف غذاهای کنسروی

یک فوق تخصص ریه گفت: استفاده از غذاهای کنسروی احتمال بروز آسم را افزایش می‌دهد.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از انیس فردموسوی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه اصفهان، با بیان اینکه حساسیت‌ها به دو نوع پوستی و تنفسی تقسیم می‌شود، اظهار کرد: حساسیت‌های پوستی معمولا به شکل کهیر و اگزما، حساسیت‌های تنفسی فوقانی به صورت سینوزیت و رینیت آلرژیک و حساسیت‌های تنفسی تحتانی به شکل آسم بروز می‌کند.

 

وی افزود: سرفه،عطسه، آبریزش بینی و ترشحات پشت حلق از علائم رینیت و سینوزیت و تنگی نفس، درد قفسه صدری و سرفه نشانه‌های آسم است.

 

این فوق تخصص ریه با بیان اینکه ابتلا به آسم محدودیت سنی ندارد، اما بیشتر در دهه‌های اول تا چهارم زندگی دیده می‌شود، گفت: اگرچه شایع‌ترین علت بیماری آسم، آلرژی یا حساسیت است که در بیشتر موارد زمینه ژنتیکی دارد اما رژیم غذایی و مصرف فست‌فودها و یا نوشابه‌ها نیز در بروز این بیماری نقش دارد.

 

فردموسوی با بیان اینکه آلودگی هوا، عطر برخی گیاهان و گل‌ها و حساسیت فصلی موجب بروز بیماری آسم می‌شود، تصریح کرد: آسم آلرژیک در افرادی که دیرتر با محیط اجتماعی ارتباط برقرار می‌کنند بیشتر دیده می‌شود.

 

وی اضافه کرد: کودکانی که مهدکودک نمی‌روند و یا تک فرزندان در بزرگسالی بیشتر مستعد ابتلا به آسم هستند زیرا این افراد در کودکی کمتر در معرض عفونت قرار می‌گیرند و سیستم ایمنی بدنشان در بزرگسالی نسبت به عفونت‌ها حساس‌تر است.

 

این فوق تخصص ریه با اشاره به اینکه استفاده از غذاهای کنسروی احتمال بروز آسم را افزایش می‌دهد، خاطر نشان کرد: مصرف غذاهای تازه، میوه‌ها و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان و غذاهای حاوی امگا3 مانند برخی از ماهی‌ها به پیشگیری از ابتلا و یا کنترل آسم کمک می‌کند.

 

فردموسوی افزود: برای کاهش احتمال بروز آلرژی می‌توان از تماس با خاک و استنشاق عطر برخی گل‌ها و گیاه‌هان دوری کرد اما افراد در صورت ابتلا به آلرژی باید به پزشک، مراجعه و از مصرف خودسرانه دارو پرهیز کنند.

 

انتهای پیام

تاکنون دیدگاهی ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توییت بینا

9:20 (۴ روز قبل) ۱

ایران به رتبه هفتم مصرف بنزین در جهان رسید

8:59 (۵ روز قبل) ۲

پنتاگون: به دنبال درگیری با ایران نیستیم

11:22 (۱ هفته قبل) ۳

امیرعبداللهیان: روزهای خوب⁩ در پیش است

11:48 (۲ هفته قبل) ۴

مجوز ۲۰ هزار پرواز نوروزی صادر شده است

11:47 (۲ هفته قبل) ۵

۱۷۶ نفر فوتی در ۴ روز نخست طرح سفرهای نوروزی

11:40 (۲ هفته قبل) ۶

ورود ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی به بازار

16:07 (۲ هفته قبل) ۷

۲ نفر از عاملین اصلی حمله تروریستی حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شدند

16:06 (۲ هفته قبل) ۸

مصرف بنزین در کشور به ۱۱۵ میلیون لیتر در روز رسید

10:45 (۲ هفته قبل) ۹

ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۰

آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران ، چین و روسیه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۱

وزیر بهداشت: واکسن کرونا باید سالی یکبار تزریق شود

15:50 (۲ هفته قبل) ۱۲

۵۳ نفر از چهره‌های سرشناس ممنوع‌المعامله شدند

15:35 (۲ هفته قبل) ۱۳

پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به هر مسجد از بودجه حذف شد

10:34 (۲ هفته قبل) ۱۴

پرواز موفقیت‌آمیز هواپیمای مسافربری با سوخت هیدروژنی

10:32 (۲ هفته قبل) ۱۵

حداقل ۶ بانک ایرانی مشمول ماده ۱۴۱ و ورشکسته اند

9:06 (۳ سال قبل) ۱۶

آغاز ثبت نام وام ضروری بازنشستگان

8:33 (۳ سال قبل) ۱۷

پایان محدودیت های ترافیکی طرح فاصله گذاری اجتماعی از امروز - اول اردیبهشت

8:30 (۳ سال قبل) ۱۸

در کشور کمبود خون داریم، مردم همچون گذشته خون اهدا کنند

8:27 (۳ سال قبل) ۱۹

ترامپ: ایران می‌خواهد آمریکا را صاحب شود!

8:26 (۳ سال قبل) ۲۰

سفرهای غیرضروری می تواند شیوع کرونا را تشدید کند

پربازدیدها

آخرین عناوین