اگر قیمت آب را همچنان پایین نگه داریم آب مانند وضعیت فعلی مانند یک کالایی بیارزش به هدر میرود، لذا لازم و ضروری است که قیمت آب به منظور صرفهجویی افزایش یابد.
:
به گزارش سایت خبری بینانیوز ، قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با توجه به اینکه بین قیمت تمام شده آب و فروش آن فاصله زیادی وجود دارد، میتوان افزایش قبض آب 8000 تومانی هر خانوار ایرانی را امری مفید برای جلوگیری از هدررفت آب دانست.
:
علیرضا نوذریپور در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه وضعیت آبی کشور در حالت بحران قرار دارد، گفت: برای حل این بحران لازم است چرخه اقتصادی آب از نظم خاصی پیروی کند به گونهای که آب به قیمت واقعی خود در اختیار مصرفکنندگان قرار گیرد.
:
وی ادامه داد: اگر قیمت آب را همچنان پایین نگه داریم آب مانند وضعیت فعلی مانند یک کالایی بیارزش به هدر میرود، لذا لازم و ضروری است که قیمت آب به منظور صرفهجویی افزایش یابد.
:
قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه در حال حاضر قبض هر خانوار ایرانی در هر دوره به طور میانگین هشت هزار تومان توزیع میشود، گفت: این میزان نسبت به هزینههای دیگر همچون قیمت فراورده های نفتی و نان تناسبی ندارد.
:
به گفته نوذریپور، با واقعیکردن قیمت آب سازندههای واحدهای مسکونی خود را موظف به رعایت مقررات ساختمانی که کاهنده مصرف است میکند.
:
وی ادامه داد: واقعی کردن قیمت آب موجب نوسازی و بازسازی بخش زیادی از تاسیسات آبی و همچنین ارتقاء خدمات به مردم از سوی سازمانهای ذیربط میشود.
:
قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران در پاسخ به این سوال که در حال حاضر قیمت تمام شده آب در استان تهران چقدر است؟ گفت: براساس صورتهای مالی در پایان سال 92 قیمت تمام شده آب در هر مترمکعب منهای سرمایهگذاری صورت گرفته برای تاسیسات سد و تصفیهخانه تنها در فرآیند انتقال تصفیه و توزیع هزار تومان است.
:
نوذریپور با اشاره به قیمت فروش آب گفت: قیمت فروش یک سوم این میزان است و همین امر نیز آسیبهای جدی را به همراه داشته چراکه به دلیل نبود منابع مالی بسیاری از تاسیسات آبرسان مستهلک شده است.
:
وی راهکار حل این مشکلات را نزدیکشدن قیمت فروش و قیمت تمام شده عنوان و اظهار کرد: این مساله باعث افزایش انگیزه در زمینه سرمایهگذاری تغییر شیرآلات داخل ساختمان میشود.
:
./.