یک کارشناس درباره قیمت اینترنت در کشور گفت: اگر بخواهیم اینترنت را از لحاظ قیمتی بررسی کنیم، قیمت این خدمت در حدی نیست که بتوان آن را ارزان محسوب کرد.
به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینا نیوز ، عبدالوحید واحدی – عضو سازمان نظام صنفی رایانهای کشور – در گفتوگو با (ایسنا) اظهار کرد: البته شرکتها سعی کردهاند با استفاده از ترفند تقسیم سرویس بین چند کاربر قیمت اینترنت را تا حدودی پایین نگه دارند که البته این موضوع باعث تحت تاثیر قرار گرفتن کیفیت سرویس مورد نظر میشود. در کل میتوان گفت وضعیت کنونی و فعلی اینترنت در کشور چیزی بین بد و خوب است.
این کارشناس در ادامه به مصوبه اخیر سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اشاره و اظهار کرد: تخفیف اصلی را باید مردم لمس کنند نه شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت. این 35 درصد تخفیف فققط به شرکتهای PAP داده شده و آنها هم میتوانند این تخفیف را به زیرمجموعههای خود اعمال کنند. اما بهتر بود علاوه بر این شرکتها، سایر شرکتها نیز در مصوبه دیده میشد تا شکافی بین بخش خصوصی ایجاد نشود. تعبیر من از این مصوبه این است که تصمیم با توزیع کنندگان خدمات نهایی گرفته شده است.
وی همچنین افزود: ورود شرکتهای خصوصی به زمینه واردات پهنای باند تاثیر بسیاری زیادی روی قیمت و کیفیت اینترنت در کشور خواهد گذاشت. شاید بتوان حتی این موضوع را به عنوان درمانی برای بهبود وضعیت اینترنت در کشور در نظر گرفت. درحقیقت رقابت باعث میشود کاهش قیمت و افزایش کیفیت بوجود آید.
واحدی در ادامه به خصوصی شدن مخابرات اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مخابرات ارگانی دولتی بوده و سپس خصوصی شده، ظرفیتهایی را در دست دارد که باعث ایجاد رقابتی سخت و ناعادلانه با سایر شرکتهای خصوصی میشود و تضعیف بخش خصوصی را به همراه میآورد.
این عضو سازمان نظام صنفی رایانه کشور در پایان مطرح کرد: باید برای مصرف کنندگان این خدمت در کشور چاره اندیشیده شود تا اینترنت بصورت ارزان در اختیار کاربران قرار بگیرد. در این رابطه ابزارهایی که در خود وزارتخانه وجود دارد میتواند کمک بسزایی به حل این مشکلات بکند.
انتهای پیام