امروز: سه شنبه، ۴ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۲۰:۱۳ Tuesday, 26 September 2023

بدهی 1000 میلیاردی بیمارستانهای دولتی

بدهی ۱۰۰۰ میلیاردی بیمارستانهای دولتی

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از بدهی هزار میلیارد تومانی بیمارستانهای دولتی به شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: این بدهی از سال 89 تاکنون انباشت شده است.

به گزارش بینانیوز ،دکتر رسول دیناروند در گفتگو با مهر به وضعیت تامین تجهیزات پزشکی بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و افزود: آن دسته از بیمارستانهایی که بدهی دارند، از راههای جایگزین در برخی از دانشگاههای علوم پزشکی کشور استفاده می شود تا بتوانند نسبت به تامین اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی بیمارستانهای تحت پوشش خود اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه بدهی هزار میلیارد تومانی بیمارستانهای دانشگاهی و دولتی از سال 89 انباشت شده است، گفت: دانشگاههای علوم پزشکی حق ندارند بیماران بستری را برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی به خارج از بیمارستان بفرستند، بلکه خودشان می بایست به هر نحوه ممکن نسبت به تامین اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمار اقدام کنند.

دیناروند به تشریح راههای جایگزین برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بیمارستانهای بدهکار اشاره کرد و افزود: دانشگاههای علوم پزشکی، برای شناسایی بیمارستانهایی که دچار کمبود و مشکل برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی هستند، با اعزام فردی به عنوان مامور، از کمبودهای بیمارستان مطلع شده و آنها را تامین می کنند.

معاون وزیر بهداشت با تاکید بر تعامل دانشگاههای علوم پزشکی و بیمارستانها با شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی، تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون مشکل خاصی در زمینه تامین دارو و تجهیزات پزشکی بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی به وجود نیامده و کمبودها نیز به نوعی تامین شده است.

دیناروند با اعلام اینکه 3300 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی تخصیص یافته است، گفت: بر همین اساس، پرداختی بیماران بستری در این بیمارستانها به سقف حداکثر 10 درصد رسیده و مردم از شرایط حاکم بر این بیمارستانها راضی هستند.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: 60 درصد از اعتبار 3300 میلیارد تومانی طرح تحول نظام سلامت، مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی است و این نشان می دهد که دولت و وزارت بهداشت، به صورت جدی در صدد تامین اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی بیمارستانهای تحت پوشش این طرح هستند.

انتهای پیام

توییت بینا

11:55 (۳ ماه قبل) ۱

ایران هیچ اغراقی در توان موشکی خود نمی کند

11:53 (۳ ماه قبل) ۲

درخواست مجلس از وزیر صمت برای ابطال انتخابات غیرقانونی اتاق بازرگانی

11:53 (۳ ماه قبل) ۳

اخطار شورای رقابت به خودروسازان گران‌فروش

16:29 (۴ ماه قبل) ۴

رهبر انقلاب: توافق اشکالی ندارد اما زیرساخت‌های صنعت هسته‌ای نباید دست بخورد

16:28 (۴ ماه قبل) ۵

دستگیری اعضای باند اسکیمر در ارومیه

14:15 (۴ ماه قبل) ۶

کارکنان یک بانک ۱۱ بار وام قرض الحسنه دریافت کردند

14:15 (۴ ماه قبل) ۷

قرعه‌کشی مرحله دوم فروش خودرو امروز انجام می‌شود

15:12 (۴ ماه قبل) ۸

سلطان عمان وارد تهران شد

17:03 (۴ ماه قبل) ۹

رئیس‌جمهور سه قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد

16:59 (۴ ماه قبل) ۱۰

ترکیه: ۹۶ کیلومتر از دیوار مرزی با ایران تکمیل شد

16:58 (۴ ماه قبل) ۱۱

نیروهای طالبان اقدام به تیراندازی به پاسگاه ساسولی کردند

16:57 (۴ ماه قبل) ۱۲

بازنشستگان برای وام ۳۰میلیونی نیاز به ثبت‌نام مجدد ندارند

16:56 (۴ ماه قبل) ۱۳

ثبت‌نام در سامانه یکپارچه خودرو به ۱ میلیون نفر رسید

9:22 (۴ ماه قبل) ۱۴

کرایۀ حمل کالا ۳۰ درصد افزایش یافت

9:19 (۴ ماه قبل) ۱۵

تروریست ها ۵ مرزبان را در سراوان شهید کردند

8:32 (۴ ماه قبل) ۱۶

تمامی کارت های ملی تا سال ۱۴۰۵ اعتبار خواهند داشت

10:33 (۴ ماه قبل) ۱۷

از معلمان نمونه منطقه آزاد ماکو تجلیل شد

10:28 (۴ ماه قبل) ۱۸

بارسلونا قهرمان لالیگا شد

10:26 (۴ ماه قبل) ۱۹

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشیده شد

10:10 (۴ ماه قبل) ۲۰

رئیسی: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن تبعیض‌آمیز عمل نکنند

آخرین عناوین