امروز: دوشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۱۶ Monday, 29 May 2023

بلاتر درخواست کی‌روش را اجرایی می‌کند

بلاتر درخواست کی‌روش را اجرایی می‌کند

سپ بلاتر از معرفی فناوری جدید در فوتبال خبر داد که به مربیان دو تیم اجازه می‌دهد از داوران مسابقه بخواهند صحنه‌های مشکوک را در جریان بازی بازبینی‌ کنند.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال امروز درباره مسائل مختلفی به صحبت پرداخت. او درباره محرومیت لوئیس سوآرس گفت: کمیته انضباطی فیفا مستقل از هر نهاد دیگری درباره سوآرس تصمیم گرفته است. آنها سابقه این ورزشکار را مورد بررسی قرار داده و او را با محرومیت چهار ماهه مواجه کردند. فیفا شدیدا روی اجرای بازی جوانمردانه در داخل و خارج از زمین تاکید دارد و هر بازیکنی که این اصل را رعایت نکند با محرومیت مواجه می‌شود.

 

بلاتر درباره استفاده از تکنولوژی‌های مختلف در فوتبال گفت: فیفا از تکنولوژی خط دروازه راضی است و تصمیم داریم به مرور از این تکنولوژی در تمام بازی‌های ملی و باشگاهی استفاده کنیم. در جام ملت‌های اروپا 2016 فرانسه نیز پلاتینی قرار است از این سیستم استفاده کند. استفاده از تکنولوژی خط دروازه در برزیل بسیار موفقیت‌آمیز بود و باید ادامه پیدا کند.

 

بلاتر همچنین از استفاده از اسپری‌های محو شونده در فوتبال ابراز رضایت کرد. بالاترین مقام فوتبالی جهان در ادامه از استفاده از یک سیستم دیگر در فوتبال برای آینده نزدیک خبر داد و گفت: قرار است در فناوری دیگری که در فوتبال استفاده خواهد شد، به مربیان دو تیم دو بار فرصت چک کردن تصاویر بازی در هر نیمه داده می‌شود. در واقع اگر مربی به تصمیم داور در یک صحنه اعتراض داشته باشد، می‌تواند درخواست چک کردن تصویر این صحنه را بدهد تا داور بار دیگر این صحنه را ببیند اما مربی نمی‌تواند در جریان بازی این درخواست را به داور بدهد. او باید منتظر باشد تا بازی به دلیل خطا یا بیرون رفتن توپ متوقف شود و سپس درخواستش را ارائه دهد.

 

کارلوس کی‌روش پس از بازی ایران و آرژانتین اعلام کرد در فوتبال نیز باید از فناوری استفاده شود که داوران بتوانند فیلم صحنه‌های مشکوک بازی را دوباره ببینند تا تصمیم دقیق‌تری بگیرند.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

15:12 (۲۲ ساعت قبل) ۱

سلطان عمان وارد تهران شد

17:03 (۲ روز قبل) ۲

رئیس‌جمهور سه قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد

16:59 (۲ روز قبل) ۳

ترکیه: ۹۶ کیلومتر از دیوار مرزی با ایران تکمیل شد

16:58 (۲ روز قبل) ۴

نیروهای طالبان اقدام به تیراندازی به پاسگاه ساسولی کردند

16:57 (۲ روز قبل) ۵

بازنشستگان برای وام ۳۰میلیونی نیاز به ثبت‌نام مجدد ندارند

16:56 (۲ روز قبل) ۶

ثبت‌نام در سامانه یکپارچه خودرو به ۱ میلیون نفر رسید

9:22 (۱ هفته قبل) ۷

کرایۀ حمل کالا ۳۰ درصد افزایش یافت

9:19 (۱ هفته قبل) ۸

تروریست ها ۵ مرزبان را در سراوان شهید کردند

8:32 (۲ هفته قبل) ۹

تمامی کارت های ملی تا سال ۱۴۰۵ اعتبار خواهند داشت

10:33 (۲ هفته قبل) ۱۰

از معلمان نمونه منطقه آزاد ماکو تجلیل شد

10:28 (۲ هفته قبل) ۱۱

بارسلونا قهرمان لالیگا شد

10:26 (۲ هفته قبل) ۱۲

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشیده شد

10:10 (۲ هفته قبل) ۱۳

رئیسی: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن تبعیض‌آمیز عمل نکنند

10:10 (۲ هفته قبل) ۱۴

وزنه برداری ایران بر بام قاره کهن

9:28 (۳ هفته قبل) ۱۵

ضوابط مالی ثبت‌ نام مدارس اعلام شد

14:27 (۴ هفته قبل) ۱۶

دستورالعمل اجرایی تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند ابلاغ شد

9:55 (۴ هفته قبل) ۱۷

جمعی از معلمان و فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند

9:55 (۴ هفته قبل) ۱۸

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از ۱۳ اردیبهشت

9:54 (۴ هفته قبل) ۱۹

قطعی برق سرور پیام‌رسان‌های داخلی رفع شد

9:42 (۴ هفته قبل) ۲۰

جاعلان اسکناس در تهران دستگیر شدند

پربازدیدها

آخرین عناوین