امروز: پنج شنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۶:۲۸ Thursday, 8 June 2023

تخم‌مرغ در ماه رمضان گران نمی‌شود

تخم‌مرغ در ماه رمضان گران نمی‌شود

دبیر کل کانون سراسری پرورش‌دهندگان مرغ تخم‌گذار گفت: گرچه به دلیل شرایط حاکم بر تولید و مازاد حداقل 15 هزار تن تخم‌مرغ در ماه که بایستی به وسیله صادرات این محصول از چرخه مصرف خارج تا هم قیمت مصرف‌کننده و هم تولید‌کننده متعادل باشد ولی بنابر عدم حمایت‌های دولتی در پرداخت مشوق صادراتی و یا ذخیره‌سازی تخم‌مرغ مازاد همچنان تولید‌کنندگان در زیان قابل توجهی هستند.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، سید فرزاد طلاکش با این‌که متولیان دولتی در قالب جلسه ویژه ستاد تنظیم بازار برای جلوگیری از خسارت جبران‌ناپذیر به بدنه صنعت مرغ تخم‌گذار و حفظ شرایط بازار برای مصرف‌کنندگان، مصوبات فوری را در تاریخ 93.02.29 تصویب نمودند ولی متاسفانه کوچک‌ترین اقدامی صورت نگرفته و مقداری افزایش قیمت تخم‌مرغ در طی روزهای اخیر که هنوز فاصله زیادی تا نرخ برآوردی تخم‌مرغ در درب مرغداری دارد ماحصل تلاش مدیریتی صنفی بوده و دولت کوچک‌ترین نقشی ایفا ننموده است.

 

وی افزود: از آنجاکه قیمت برآوردی هر کیلوگرم تخم‌مرغ درب مرغداری در خرداد‌ماه در صورت محاسبه فقط 10 درصد سود برای مرغدار 4800 تومان می‌باشد ولی این محصول در فروردین‌ و اردیبهشت‌ماه یا میانگین 1600 تومان زیر قیمت و در خرداد‌ماه با میانگین 1200 تومان زیر قیمت به فروش رسیده و نوسان قیمت نزد مصرف‌کننده که توسط واحد های بنکداری و خرده‌فروشان صورت می‌گیرد همخوانی مناسبی یا نوسان قیمت درب مرغداری ندارد، ولی با این حال به اطلاع مردم عزیز کشور می‌رساند بنابر شرایط بازار تخم‌مرغ در ماه مبارک رمضان گران نخواهد شد.

 

طلاکش گفت: تنها راه فنی اجرایی جلوگیری از نوسانات غیرمنطقی بازار تخم‌مرغ نزد مصرف‌کنندگان با کمترین نوسان ممکن، اجرای طرح پرینت قیمت مصرف‌کننده بر روی هر عدد تخم‌مرغ است که می‌تواند در طول سال با حداکثر 20 درصد نوسان تنظیم شده و در نتیجه از بی‌ثباتی‌های شدید و نگرانی‌های حاصل از آن در ایام مختلف سال جلوگیری شود که امید است متولیان تنظیم بازار براساس طرح کانون مرغ تخمگذار ایران و اجرای آزمایشی این طرح در سال 1392 نسبت به اجرای آن اقدام و پس از سال‌ها بی‌نظمی‌هایی که در قیمت مصرف‌کننده تخم‌مرغ رخ داده و آثار تبعی آن انباشتگی زیان مرغداران و انگشت اتهام مسوولین دولتی بنا حق به سوی ایشان بوده را جلوگیری نماییم.

 

دبیر کل کانون سراسری پرورش‌دهندگان مرغ تخمگذار ایران افزود: گرچه قیمت واقعی مصرف‌کننده تخم‌مرغ بایستی حداقل هر عدد 3700 ریال یا هر کیلوگرم 5900 ریال باشد ولی به دلیل شرایط حاکم بر بازار داخلی و عدم تکافوی صادرات این محصول در شرایط فعلی و در طول ماه مبارک رمضان نرخ تخم‌مرغ در خرده‌فروشی برای هر عدد تخم‌مرغ 65-60 گرمی که عمده‌ترین سایز مورد عرضه در بازار است کمتر از این مقدار بوده که امید است توسط خرده‌فروشان تخم‌مرغ از هرگونه اجحافی به مصرف‌کنندگان خودداری شود.

 

به گزارش ایسنا، علی‌رغم تمامی تلاش‌های صورت گرفته در ستاد کشوری ترویج مصرف تخم‌مرغ، سرانه‌ مصرف تخم‌مرغ در ایران روزانه کمتر از نیم عدد (0.4 عدد) بوده و هم از دیدگاه هزینه‌ای و هم از دیدگاه تامین پروتئین سهم ناچیزی در سبد خانوار دارد که امید است در آینده جایگاه مناسب‌تری را پیدا کند.

 

انتهای پیام

توییت بینا

14:15 (۱۶ ساعت قبل) ۱

کارکنان یک بانک ۱۱ بار وام قرض الحسنه دریافت کردند

14:15 (۱۶ ساعت قبل) ۲

قرعه‌کشی مرحله دوم فروش خودرو امروز انجام می‌شود

15:12 (۲ هفته قبل) ۳

سلطان عمان وارد تهران شد

17:03 (۲ هفته قبل) ۴

رئیس‌جمهور سه قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد

16:59 (۲ هفته قبل) ۵

ترکیه: ۹۶ کیلومتر از دیوار مرزی با ایران تکمیل شد

16:58 (۲ هفته قبل) ۶

نیروهای طالبان اقدام به تیراندازی به پاسگاه ساسولی کردند

16:57 (۲ هفته قبل) ۷

بازنشستگان برای وام ۳۰میلیونی نیاز به ثبت‌نام مجدد ندارند

16:56 (۲ هفته قبل) ۸

ثبت‌نام در سامانه یکپارچه خودرو به ۱ میلیون نفر رسید

9:22 (۲ هفته قبل) ۹

کرایۀ حمل کالا ۳۰ درصد افزایش یافت

9:19 (۲ هفته قبل) ۱۰

تروریست ها ۵ مرزبان را در سراوان شهید کردند

8:32 (۳ هفته قبل) ۱۱

تمامی کارت های ملی تا سال ۱۴۰۵ اعتبار خواهند داشت

10:33 (۳ هفته قبل) ۱۲

از معلمان نمونه منطقه آزاد ماکو تجلیل شد

10:28 (۳ هفته قبل) ۱۳

بارسلونا قهرمان لالیگا شد

10:26 (۳ هفته قبل) ۱۴

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشیده شد

10:10 (۳ هفته قبل) ۱۵

رئیسی: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن تبعیض‌آمیز عمل نکنند

10:10 (۳ هفته قبل) ۱۶

وزنه برداری ایران بر بام قاره کهن

9:28 (۱ ماه قبل) ۱۷

ضوابط مالی ثبت‌ نام مدارس اعلام شد

14:27 (۱ ماه قبل) ۱۸

دستورالعمل اجرایی تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند ابلاغ شد

9:55 (۱ ماه قبل) ۱۹

جمعی از معلمان و فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند

9:55 (۱ ماه قبل) ۲۰

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از ۱۳ اردیبهشت

آخرین عناوین