امروز: پنج شنبه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۴۲ Thursday, 30 March 2023

جزئیات و علت واژگونی قطار مسافربری در شاهرود

جزئیات و علت واژگونی قطار مسافربری در شاهرود

مدیرکل راه‌آهن شمال شرق گفت: قطار مسافربری مشهد تهران با حدود 400 مسافر به محض ورود به ایستگاه بکران شاهرود، وارد خط فرعی شد.

 

 

به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینا نیوز ، مهندس امیرحسین پاوپور در گفت‌وگو با (ایسنا) افزود: در حال حاضر فقط احتمال می‌رود عدم رعایت سرعت مطمئنه از سوی لوکوموتیوران، علت وقوع حادثه باشد که علت اصلی حادثه پس از بررسی نهایی، از سوی کمیسیون جلوگیری از سوانح راه‌آهن اعلام خواهد شد.

 

 

وی با اعلام اینکه هیچ یک از واگن‌های مسافربری این قطار واژگون نشده‌اند، گفت: تنها دیزل و واگن بخار این قطار واژگون شده و تعدادی از واگن‌های مسافربری نیز به علت خروج از خط اصلی، از حالت عادی خارج شده و به صورت اریب ماندند.

 

 

مدیرکل راه‌آهن شمال شرق خاطر نشان کرد: این قطار برای اقامه نماز صبح در ایستگاه بکران شاهرود توقف کرده بود و هیچ اتفاق خاصی نیز برای مسافران این قطار نیفتاده است.

 

 

پاوپور ادامه داد: تعدادی از واگن‌های این قطار که از خط خارج شده بودند، از قطار حادثه دیده بریده شده و بقیه واگن‌های سالم به قطار بعدی متصل شده و در ساعت 9:30 صبح قطار از ایستگاه بکران شاهرود، خارج و مسیر اصلی خود را ادامه داده است.

 

 

دکتر حسن شکراللهی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از واژگونی پنج واگن این قطار به محض ورود به ایستگاه از ریل خبرداد وگفت: خوشبختانه مسافران آسیب چندانی ندیدند.

 

 

وی افزود: بلافاصله دو تیم امداد و نجات جاده‌ای متشکل از شش نجاتگران با دو دستگاه آمبولانس از پایگاه‌های بین شهری هلال احمر میامی و ری آباد به منطقه اعزام شدند.

 

 

دکتر پیرحسین کولیوند رئیس سازمان امدادنجات جمعیت هلال احمر از مصدومیت 10 نفر در این حادثه خبر داد وگفت: در ساعت 6:15 صبح امروز وقوع حادثه‌ای در محور شاهرود میامی در محدوده ایستگاه بکران به امدادگران سمنان اطلاع داده شد.

 

 

وی با بیان اینکه با توجه به نوع گزارش دریافتی بلافاصله دو تیم امدادی به محل حادثه اعزام شد، گفت: با حضور امدادگران در محل حادثه مشخص شد که پنج واگن یک قطار مسافربری در محدوده ایستگاه بکران از ریل خارج شده که در طی این حادثه 50 نفر دچار حادثه شدند.

 

 

رییس سازمان امدادنجات جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه در این حادثه 10 نفر مصدوم شدند که به صورت سرپایی درمان شدند، گفت: بلافاصله امدادگران با ایمن‌سازی محیط محل را ترک کردند.

 

ایستگاه بکران تا شاهرود یک ساعت فاصله ریلی دارد.

 

انتهای پیام

 

 

توییت بینا

9:20 (۴ روز قبل) ۱

ایران به رتبه هفتم مصرف بنزین در جهان رسید

8:59 (۵ روز قبل) ۲

پنتاگون: به دنبال درگیری با ایران نیستیم

11:22 (۱ هفته قبل) ۳

امیرعبداللهیان: روزهای خوب⁩ در پیش است

11:48 (۲ هفته قبل) ۴

مجوز ۲۰ هزار پرواز نوروزی صادر شده است

11:47 (۲ هفته قبل) ۵

۱۷۶ نفر فوتی در ۴ روز نخست طرح سفرهای نوروزی

11:40 (۲ هفته قبل) ۶

ورود ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی به بازار

16:07 (۲ هفته قبل) ۷

۲ نفر از عاملین اصلی حمله تروریستی حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شدند

16:06 (۲ هفته قبل) ۸

مصرف بنزین در کشور به ۱۱۵ میلیون لیتر در روز رسید

10:45 (۲ هفته قبل) ۹

ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۰

آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران ، چین و روسیه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۱

وزیر بهداشت: واکسن کرونا باید سالی یکبار تزریق شود

15:50 (۲ هفته قبل) ۱۲

۵۳ نفر از چهره‌های سرشناس ممنوع‌المعامله شدند

15:35 (۲ هفته قبل) ۱۳

پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به هر مسجد از بودجه حذف شد

10:34 (۲ هفته قبل) ۱۴

پرواز موفقیت‌آمیز هواپیمای مسافربری با سوخت هیدروژنی

10:32 (۲ هفته قبل) ۱۵

حداقل ۶ بانک ایرانی مشمول ماده ۱۴۱ و ورشکسته اند

9:06 (۳ سال قبل) ۱۶

آغاز ثبت نام وام ضروری بازنشستگان

8:33 (۳ سال قبل) ۱۷

پایان محدودیت های ترافیکی طرح فاصله گذاری اجتماعی از امروز - اول اردیبهشت

8:30 (۳ سال قبل) ۱۸

در کشور کمبود خون داریم، مردم همچون گذشته خون اهدا کنند

8:27 (۳ سال قبل) ۱۹

ترامپ: ایران می‌خواهد آمریکا را صاحب شود!

8:26 (۳ سال قبل) ۲۰

سفرهای غیرضروری می تواند شیوع کرونا را تشدید کند

پربازدیدها

آخرین عناوین