امروز: سه شنبه، ۱ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۲۳:۲۸ Tuesday, 21 March 2023

حمله به کمیسیون انتخابات افغانستان با کشته شدن مهاجمان پایان یافت

حمله به کمیسیون انتخابات افغانستان با کشته شدن مهاجمان پایان یافت

 درگیری نیروهای امنیتی افغانستان و حمله کنندگان به دفتر کمیسیون مستقل انتخابات این کشور در کابل که حدود 5 ساعت به طول انجامید با کشته شدن 5 مهاجم انتحاری پایان یافت.

 

به گزارش  سایت تحلیلی و خبری بینا نیوز به نقل ازایرنا، ˈایوب سالنگیˈ معاون امنیتی وزارت کشور افغانستان عصر امروز (شنبه) با حضور در جمع خبرنگاران در محل این رویداد گفت: پنج مهاجم انتحاری با پوشش برقع (چادر سنتی زنان افغانستان) ظهر امروز خود را به نزدیکی مرکز کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان رساندند و با نیروهای امنیتی افغان در این محل درگیر شدند که در نهایت از پای در آمدند.

 

سالنگی گفت در این درگیری دو تن زخمی شدند.

 

5 تن از مهاجمان انتحاری ظهر امروز (شنبه) پس از حمله راکتی به دفتر کمیسیون مستقل انتخابات در منطقه پلچرخی نزدیک فرودگاه کابل با ورود به ساختمانی در نزدیکی این کمیسیون به تبادل آتش با نیروهای امنیتی پرداختند و کمیسیون انتخابات را هدف قرار دادند.

 
برخی اظهارات تایید نشده در منطقه درگیری حاکی است که انبارهای پشتیبانی کمیسیون مستقل انتخابات هدف حمله مهاجمان بود.

 

ˈنور محمد نورˈ سخنگوی کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت در این درگیری به کارکنان کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان آسیبی نرسیده است.

 

نیروهای طالبان نیز با صدور بیانیه ای مسوولیت حمله به مرکز کمیسیون مستقل انتخابات را در کابل بر عهده گرفتند.

 

عصر روز گذشته نیز موسسه ˈبنیاد صلحˈ در منطقه کارته 3 کابل هدف حمله 5 مهاجم مسلح قرار گرفت.

 

در این حمله یک عامل انتحاری خودروی بمب گذاری شده خود را مقابل محل استقرار کارکنان خارجی موسسه بنیاد صلح منفجر کرد و دیگر همدستانش با ورود به این مرکز به مدت 4 ساعت به مقابله با نیروهای امنیتی و پلیس افغانستان پرداختند و در نهایت کشته شدند.

 
ˈحشمت استانکزیˈ، سخنگوی فرماندهی امنیتی کابل گفت در این حمله دو غیر نظامی از جمله یک دختر شانزده ساله و یک مرد نیز کشته شدند.

 
در این حمله یک پلیس و چند غیرنظامی دیگر نیز زخمی شدند.

 
چند روز پیش از آن نیز چند مهاجم انتحاری به یکی از دفاتر کمیسیون مستقل انتخابات در غرب کابل حمله کردند و پس از درگیری چند ساعته با نیروهای امنیتی کشته شدند.

 

هفتاد تن از کارکنان این مرکز کمیسیون مستقل انتخابات که پس از آغاز حمله انتحاری مهاجمان در زیر زمین این ساختمان پناه گرفته بودند، پس از کشته شدن مهاجمان نجات یافتند.

 

نیروهای طالبان که انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای استانی افغانستان را در 16 فروردین تحریم کرده اند، تحرکات خود را در چند روز اخیر افزایش داده اند.

 

وزارت کشور و دفاع افغانستان نیز اخیرا عملیات های گسترده ای را برای پاکسازی مناطق ناامن افغانستان راه اندازی کرده اند تاکید می کنند هر گونه تحرک نیروهای طالبان را سرکوب خواهند کرد.

 

قرار است انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای استانی افغانستان 16 فروردین در سراسر این کشور برگزار خواهد شد.

 

تبلیغات انتخاباتی 8 نامزد ریاست جمهوری که تا 13 فروردین ادامه خواهد داشت به طور گسترده ای برای کسب آرای مردم افغانستان جریان دارد.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

11:22 (۱۲ ساعت قبل) ۱

امیرعبداللهیان: روزهای خوب⁩ در پیش است

11:48 (۲ روز قبل) ۲

مجوز ۲۰ هزار پرواز نوروزی صادر شده است

11:47 (۲ روز قبل) ۳

۱۷۶ نفر فوتی در ۴ روز نخست طرح سفرهای نوروزی

11:40 (۲ روز قبل) ۴

ورود ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی به بازار

16:07 (۳ روز قبل) ۵

۲ نفر از عاملین اصلی حمله تروریستی حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شدند

16:06 (۳ روز قبل) ۶

مصرف بنزین در کشور به ۱۱۵ میلیون لیتر در روز رسید

10:45 (۵ روز قبل) ۷

ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه

10:45 (۵ روز قبل) ۸

آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران ، چین و روسیه

10:45 (۵ روز قبل) ۹

وزیر بهداشت: واکسن کرونا باید سالی یکبار تزریق شود

15:50 (۶ روز قبل) ۱۰

۵۳ نفر از چهره‌های سرشناس ممنوع‌المعامله شدند

15:35 (۶ روز قبل) ۱۱

پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به هر مسجد از بودجه حذف شد

10:34 (۷ روز قبل) ۱۲

پرواز موفقیت‌آمیز هواپیمای مسافربری با سوخت هیدروژنی

10:32 (۷ روز قبل) ۱۳

حداقل ۶ بانک ایرانی مشمول ماده ۱۴۱ و ورشکسته اند

9:06 (۳ سال قبل) ۱۴

آغاز ثبت نام وام ضروری بازنشستگان

8:33 (۳ سال قبل) ۱۵

پایان محدودیت های ترافیکی طرح فاصله گذاری اجتماعی از امروز - اول اردیبهشت

8:30 (۳ سال قبل) ۱۶

در کشور کمبود خون داریم، مردم همچون گذشته خون اهدا کنند

8:27 (۳ سال قبل) ۱۷

ترامپ: ایران می‌خواهد آمریکا را صاحب شود!

8:26 (۳ سال قبل) ۱۸

سفرهای غیرضروری می تواند شیوع کرونا را تشدید کند

20:25 (۳ سال قبل) ۱۹

تعطیلی همه مسابقات ورزشی تا پایان اردیبهشت تمدید شد

20:24 (۳ سال قبل) ۲۰

در ۱۶ استان کشور روند ابتلا به کرونا نزولی شده است

پربازدیدها

آخرین عناوین