امروز: شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۴۴ Saturday, 10 June 2023

دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی منصوب شد

رئیس جمهور در حکمی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های ۱۰ ساله امیر دریابان «علی شمخانی» در زمان تصدی‌ دبیری شورای‌عالی امنیت ملی، «علی اکبر احمدیان» را به این سمت منصوب کرد.

دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی متولد ۱۳۴۰ در کرمان و از همرزمان حاج قاسم در لشکر ۴۱ ثارالله است. دانشجوی دندانپزشکی که سال ۵۹ تحصیل در دانشگاه تهران را به‌صورت موقت رها کرد و به جبهه‌های جنگ رفت.

احمدیان در سالهای پایانی جنگ یکی از معماران تحول در نیروی دریایی سپاه شد. علاوه‌بر نقش‌آفرینی در ایجاد یک نیروی دریایی نوین و بدیع در سپاه، از ایشان به‌عنوان یکی از اولین نظریه‌پردازان ایده دفاع نامتقارن نام برده می‌شود.

در دوران حضور احمدیان به‌عنوان جانشین و فرماندهی در نیروی دریایی سپاه ایده‌ دفاع نامتقارن در نیروی دریایی کاملا عملیاتی شد. حضور مستمر ۱۵ ساله در نیروی دریایی سپاه سبب شده که او به عنوان یک چهره صاحب‌نظر در حوزه شناوری و موشکی نیز شناخته شود.

احمدیان سال ۷۹ نیروی دریایی سپاه را به مقصد ریاست ستاد مشترک سپاه ترک کرد. او در مدت ۷ ساله حضور در جایگاه ریاست ستاد مشترک سپاه، تحول عظیمی در ساختار اداری و توانایی سازمانی سپاه در ابعاد مختلف به وجود آورد.

او علاوه بر دارابودن مدرک دکتری دندان‌پزشکی، فارغ‌التحصیل دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی است و از سال ۱۳۸۶ به‌مدت ۱۶ سال رئیس مرکز راهبردی سپاه بوده و به‌عنوان یکی از مشر‌ ترین چهره‌های کشور در مسائل امنیت‌ملی اینک شناخته می‌شود.

احمدیان همچنین یکی از ۵ عضو جدیدی بود که رهبر انقلاب ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ به ترکیب مجمع تشخیص مصلحت نظام، اضافه کردند.

توییت بینا

14:15 (۳ روز قبل) ۱

کارکنان یک بانک ۱۱ بار وام قرض الحسنه دریافت کردند

14:15 (۳ روز قبل) ۲

قرعه‌کشی مرحله دوم فروش خودرو امروز انجام می‌شود

15:12 (۲ هفته قبل) ۳

سلطان عمان وارد تهران شد

17:03 (۲ هفته قبل) ۴

رئیس‌جمهور سه قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد

16:59 (۲ هفته قبل) ۵

ترکیه: ۹۶ کیلومتر از دیوار مرزی با ایران تکمیل شد

16:58 (۲ هفته قبل) ۶

نیروهای طالبان اقدام به تیراندازی به پاسگاه ساسولی کردند

16:57 (۲ هفته قبل) ۷

بازنشستگان برای وام ۳۰میلیونی نیاز به ثبت‌نام مجدد ندارند

16:56 (۲ هفته قبل) ۸

ثبت‌نام در سامانه یکپارچه خودرو به ۱ میلیون نفر رسید

9:22 (۳ هفته قبل) ۹

کرایۀ حمل کالا ۳۰ درصد افزایش یافت

9:19 (۳ هفته قبل) ۱۰

تروریست ها ۵ مرزبان را در سراوان شهید کردند

8:32 (۳ هفته قبل) ۱۱

تمامی کارت های ملی تا سال ۱۴۰۵ اعتبار خواهند داشت

10:33 (۴ هفته قبل) ۱۲

از معلمان نمونه منطقه آزاد ماکو تجلیل شد

10:28 (۴ هفته قبل) ۱۳

بارسلونا قهرمان لالیگا شد

10:26 (۴ هفته قبل) ۱۴

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشیده شد

10:10 (۴ هفته قبل) ۱۵

رئیسی: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن تبعیض‌آمیز عمل نکنند

10:10 (۴ هفته قبل) ۱۶

وزنه برداری ایران بر بام قاره کهن

9:28 (۱ ماه قبل) ۱۷

ضوابط مالی ثبت‌ نام مدارس اعلام شد

14:27 (۱ ماه قبل) ۱۸

دستورالعمل اجرایی تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند ابلاغ شد

9:55 (۱ ماه قبل) ۱۹

جمعی از معلمان و فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند

9:55 (۱ ماه قبل) ۲۰

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از ۱۳ اردیبهشت

آخرین عناوین