امروز: پنج شنبه، ۱ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۴۲ Thursday, 22 May 2025

درخشش رامیز قلی‌اف در شب موسیقایی مسئولان/ریاحی از جوانان دفاع کرد

درخشش رامیز قلی‌اف در شب موسیقایی مسئولان/ریاحی از جوانان دفاع کرد

وزیر ارشاد و جمعی از مسئولان و هنرمندان کشور در دومین شب جشنواره موسیقی فجر به تماشای گزیده‌ای از بخش‌های جشنواره نشستند.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا، در این مراسم که شامگاه 25 بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شده بود، ارکستر آکادمیک تهران به رهبری امین سالمی و کنسرت‌مایستری بابک شهرکی آغازگر برنامه شد.

 

حمید خزاعی، امیر رفعتی و شهریار بلوچستانی خوانندگان ارکستر بودند که قطعاتی ماندگار از زنده‌یاد همایون خرم همچون «اشک من هویدا شد»، «غوغای ستارگان»، «رفته» و…را اجرا کردند.

 

سپس دبیر جشنواره بیست و نهم پشت تریبون قرار گرفت و در سخنانی گفت: این حضور فرصتی را فراهم کرده تا وضعیت هنر متعالی موسیقی را در این جشنواره خدمت شما عرض کنم.

 

حسن ریاحی ادامه داد: با امید اینکه دولت گرانقدر تدبیر و امید، نگاه ویژه‌ای به زیباترین هنر عالم داشته باشد، هنری که مدتی است در ایران محجور مانده است.

 

وی افزود: سالهای زیادی است که دانشگاه‌های موسیقی فارغ‌التحصیلان با استعدادی را به جامعه تحویل داده اما این فارغ‌التحصیلان در انزوا هستند و با هیچ ارگانی ارتباط ندارند.

 

دبیر جشنواره در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد:‌ جشنواره فجر اقدامی است در حوزه توجه برای کشف استعدادهای این دانشمندان جوان اما پرسش این است که منتخبان این جشنواره چه سرنوشتی دارند؟

 

او اظهار امیدواری کرد تا کلید تدبیر و امید راهگشایی برای موسیقی کشور باشد تا بتوان از این دوران به عنوان دوره شکوفایی موسیقی یاد کرد.

 

ریاحی با بیان اینکه هنرمندان با ا یستادگی هنر خود را اثبات کرده‌اند، نیز گفت: حال نوبت ماست که این مقاومت را ارج بنهیم و به آنها برای هنرشان به جامعه خدمت‌رسانی کنیم.

 

پس از سخنان حسن ریاحی رامیز قلی‌اف، تارنواز نامدار آذربایجان به همراه گروهش به روی صحنه آمد و قطعاتی از موسیقی آذربایجان را نواخت.

 

این گروه «سرزمین آتش» نام داشت که اجرای خواننده 14 ساله آن مخاطبان را به وجد آورد و تشویق‌های پیایی آنها را در پی داشت.

 

اجرای ایلیا منفرد و گروه تئاتر «پاپتی‌ها» بخش‌های دیگری از این برنامه ویژه بود.

 

علی جنتی( وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، علی مرادخانی( معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، احمد مسجدجامعی (رئیس شورای شهر تهران) و حجت‌الله ایوبی (معاون سینمایی وزیر ارشاد) وحجه‌الاسلام محمود دعایی(مدیر روزنامه اطلاعات) در این مراسم حضور داشتند.

 

هوشنگ ظریف(نوازنده پیشکسوت تار) هم از دیگر میهمانان ویژه بود.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۶ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۶ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۶ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۹ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۹ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۹ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۹ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۹ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۹ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۹ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۹ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۹ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۹ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۹ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۹ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۹ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۹ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۹ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین