موساد سرویس اطلاعات مخفی اسرائیل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل را در زمینه ایران در وضعیت دشواری قرار داد.
:
به گزارش سایت خبری بینانیوز ،بموجب اطلاعات درز شده در رسانه های گروهی انگلستان زمانیکه نتانیاهو در سال ۲۰۱۲ اعلام کرده بود هر لحظه امکان تولید سلاح های هسته ای از سوی ایران وجود دارد، موساد با انتشار گزارشی اعلام کرده بود که این احتمالی بسیار ضعیف است.
:
بموجب گزارش روزنامه انگلیسی گاردین ، موساد در یادداشت مخفی که چند هفته بعد از ارتباط نتانیاهو با سرویس مخفی افریقای جنوبی انتشار داد، اعلام داشت که ایران از توانایی تولید سلاح هسته ای برخوردار نمی باشد.
:
اسناد این سرویس که حاوی مهر بسیار مخفی هستند، دوره ای از سال ۲۰۰۶ الی ماه دسامبر را شامل هستند.
انتظار می رود که در سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا به تاریخ سوم ماه مارس نخست وزیر رژیم صهیونیستی سخنان شدید الحنی در مورد فعالیت های هسته ای ایران بگوید.
:
درز این اطلاعات در مطبوعات در آستانه سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا جلب دقت می کند.
حکومت اوباما از مذاکرات هسته ای که مابین ایران و گروه کشورهای ۱+۵ ادامه دارد، حمایت می کند.
:
./.