امروز: دوشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۱۹ Monday, 29 May 2023

زیبای‌کشنده قصد اغوای اسنودن را داشت!

زیبای‌کشنده قصد اغوای اسنودن را داشت!

یک مامور اطلاعاتی روسیه که به غرب پناهنده شده ادعا کرد آننا چپمن، مامور سابق اطلاعات، ماموریت داشت تا ادوارد اسنودن را برای ماندن در روسیه اغوا کند.

:

به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینانیوز ، بوریس کارپیچکوف، مامور سابق KGB، ادعا کرد که آننا چپمن، 32 ساله قرار بود تا اسنودن 31 ساله را در مسکو نگهدارد تا روسها بتوانند به تحقیقات خود از او ادامه دهند. این دو نفر فقط یکبار همدیگر را دیده بودند، اما چپمن در سال 2013 به اسنودن در توئیتر پیشنهاد ازدواج داد. کارپیچکوف گفت: اگر اسنودن این پیشنهاد را می پذیرفت می توانست تابعیت روسی بگیرد. در این صورت او محکوم به ماندن در روسیه بود، زیرا شهروندان روسی برای خروج از کشور باید اجازه بگیرند.

:
کارپیچکوف، که خود بعد از 15 سال خدمت در سازمان اطلاعات روسیه به غرب پناهنده شده و هنوز ارتباطات خود را با داخل روسیه دارد، گفت که اسنودن نگران تبعات پیوند خود با چپمن بود. روپرت آلاسون، نویسنده انگلیسی رمان های جاسوسی، به روزنامه ساندی پیپل گفت که چپمن پیچیدگی لازم برای زندگی با یک آمریکایی را داراست. آلاسون گفت: مامورانی مانند چپمن در سازمان اطلاعات روسیه زیاد نیستند. او آماده بود تا از موهبتهای خود در مورد استفاده کند.
:
چپمن در یک مصاحبه با شبکه آمریکایی NBC در سال 2013، حاضر نشد در باره پیام تویتری خود به اسنودن اظهار نظری بکند. چپمن، که دختر یک مامور ارشد سازمان اطلاعات روسیه است، در سال 2010 به همراه 9 نفر دیگر و به اتهام کار برای یک حلقه جاسوسی برای سازمان اطلاعات خارجی روسیه بازداشت شد. او پس از محکومیت به روسیه پس فرستاده شد.
:
چپمن در سال 2002 با یک انگلیسی ازدواج کرد، اما در سال 2006 از او جدا شد. بعد از آنکه آشکار شد چپمن برای سازمان اطلاعات روسیه کار می کند، دولت بریتانیا پاسپورت بریتانیایی او را باطل کرد.
:
چپمن که به زیبای کشنده معروف شده بود بعد از بازگشت به روسیه گوینده تلویزیون، مدل و صاحب مزون لباس شد و به ثروت زیادی رسید. اسنودن اکنون اقامت سه ساله روسیه را دارد. اسنودن بخاطر فاش کردن اسرار دولت آمریکا در این کشور تحت تعقیب است. مخالفان او را به خیانت متهم می کنند، در حالیکه مدافعان اسنودن، او را یک قهرمان آزادیهای فردی می دانند.
./.

توییت بینا

15:12 (۲۱ ساعت قبل) ۱

سلطان عمان وارد تهران شد

17:03 (۲ روز قبل) ۲

رئیس‌جمهور سه قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد

16:59 (۲ روز قبل) ۳

ترکیه: ۹۶ کیلومتر از دیوار مرزی با ایران تکمیل شد

16:58 (۲ روز قبل) ۴

نیروهای طالبان اقدام به تیراندازی به پاسگاه ساسولی کردند

16:57 (۲ روز قبل) ۵

بازنشستگان برای وام ۳۰میلیونی نیاز به ثبت‌نام مجدد ندارند

16:56 (۲ روز قبل) ۶

ثبت‌نام در سامانه یکپارچه خودرو به ۱ میلیون نفر رسید

9:22 (۱ هفته قبل) ۷

کرایۀ حمل کالا ۳۰ درصد افزایش یافت

9:19 (۱ هفته قبل) ۸

تروریست ها ۵ مرزبان را در سراوان شهید کردند

8:32 (۲ هفته قبل) ۹

تمامی کارت های ملی تا سال ۱۴۰۵ اعتبار خواهند داشت

10:33 (۲ هفته قبل) ۱۰

از معلمان نمونه منطقه آزاد ماکو تجلیل شد

10:28 (۲ هفته قبل) ۱۱

بارسلونا قهرمان لالیگا شد

10:26 (۲ هفته قبل) ۱۲

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشیده شد

10:10 (۲ هفته قبل) ۱۳

رئیسی: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن تبعیض‌آمیز عمل نکنند

10:10 (۲ هفته قبل) ۱۴

وزنه برداری ایران بر بام قاره کهن

9:28 (۳ هفته قبل) ۱۵

ضوابط مالی ثبت‌ نام مدارس اعلام شد

14:27 (۴ هفته قبل) ۱۶

دستورالعمل اجرایی تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند ابلاغ شد

9:55 (۴ هفته قبل) ۱۷

جمعی از معلمان و فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند

9:55 (۴ هفته قبل) ۱۸

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از ۱۳ اردیبهشت

9:54 (۴ هفته قبل) ۱۹

قطعی برق سرور پیام‌رسان‌های داخلی رفع شد

9:42 (۴ هفته قبل) ۲۰

جاعلان اسکناس در تهران دستگیر شدند

پربازدیدها

آخرین عناوین