امروز: جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۷:۱۴ Friday, 13 June 2025

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: برای به سرانجام رساندن مذاکرات متعهدیم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: برای به سرانجام رساندن مذاکرات متعهدیم

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به یادداشت اخیر وزیر امور خارجه کشورمان در نشریه فارین افرز که در آن نسبت به مذاکرات ابراز خوش‌بینی کرده بود گفت که هیچ کس نمی‌داند که بتوان به توافق نهایی دست پیدا کرد.

 

به گزارش  سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری هفتگی خود تاکید کرد که همه مذاکره‌کنندگان اکنون بر سر میز مذاکره هستند و با حسن نیت به کار خود ادامه می‌دهند. ما موظفیم که این کار را انجام دهیم. آیا این بدین معنی است که ما به نتیجه می‌رسیم؟

 

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران به تازگی در یادداشتی در نشریه فارین افرز با موضوع سیاست خارجی دولت روحانی ابراز امیدواری کرده بود که مذاکرات با سرعت غیرقابل انتظاری در حال پیشروی است و پیش‌بینی کرده بود که راه‌حلی سریع برای این بحران غیرضروری به دست خواهد آمد.

 

بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی وزارت خارجه آمریکا، ماری هارف در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا وی نیز احساس امیدواری در این زمینه دارد یا خیر پاسخ داد: من فکر می‌کنم ما در احساس واقع‌بینانه اشتراک نظر داریم. اما آنچه من پیشتر گفتم این است که همه ما اکنون با حسن نیت بر سر میز مذاکره هستیم.

 

وی ادامه داد: ما معتقد هستیم که این توافق صورت گیرد ولی آیا این به معنی این است که این اتفاق خواهد افتاد؟ من نمی‌دانم. آیا همه ما قادر خواهیم بود تصمیمات دشواری که باید بگیریم را اتخاذ کنیم؟ من نمی‌دانم. من فکر نمی‌کنم در حال حاضر هیچ یک از ما بتواند با اطمینان چنین چیزی بگوید.

 

وی ادامه داد: اما واقعیت این است که ما به شکلی بسیار جدی و واقعی در مورد جزئیات بحث و گفت‌وگو می‌کنیم که پیش از این هیچ‌گاه تا این سطح در مورد آنها صحبت نکرده بودیم .این بهترین فرصتی است که ما تاکنون به دست آورده‌ایم تا بتوانیم از طریق دیپلماتیک این مساله را حل کنیم.

 

هارف همچنین بیان کرد: ما در مورد این شانس که می‌توانیم به نتیجه برسیم خوش‌بین هستیم. شما شنیده‌اید که رییس‌جمهور شانس این کار را 50 50 دانسته بود. اما ما با آگاهی از اینکه این بهترین و موثرترین فرصت برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است وارد مذاکره شده‌ایم و متعهدیم که این کار را به سرانجام برسانیم.

 

به گزارش ایسنا، ایران و گروه 1+5 در نوامبر سال گذشته به توافق اولیه دست یافتند که بر اساس آن ایران متعهد شد در ازای کاهش برخی از تحریم‌های اقتصادی غرب، بخشی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را به حالت تعلیق در آورد.

 

این کشورها متعهد شدند که طی شش ماه و در جریان انجام مذاکرات در این زمینه به توافق جامع نهایی دست یابند.

 

دور بعدی مذاکرات قرار است 23 اردیبهشت در وین برگزار شود.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۷ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۷ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۷ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۹ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۹ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۱۰ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۱۰ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۱۰ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۱۰ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۱۰ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۱۰ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۱۰ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۱۰ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۱۰ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۱۰ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۱۰ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۱۰ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۱۰ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۱۰ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۱۰ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین