امروز: یکشنبه، ۴ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۵۰ Sunday, 25 May 2025

سفر آسیایی ولیعهد عربستان، تلاشی برای تحقق اهداف پنهان

سفر آسیایی ولیعهد عربستان، تلاشی برای تحقق اهداف پنهان

ولیعهد عربستان سفر 15 روزه خود را در کشورهای آسیایی آغاز کرد. سلمان بن عبد العزیز در حالی روز شنبه وارد اسلام آباد شد که خبرهایی از تصمیم ریاض برای امضای قراردادهای نظامی کلان و حتی پنهانی با پاکستان مخابره شده است.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، سلمان بن عبدالعزیز،‌ ولیعهد، معاون نخست‌وزیر و وزیر دفاع عربستان روز شنبه وارد اسلام آباد پایتخت پاکستان شد تا با مقامات این کشور در خصوص مسائل منطقه‌ای و گسترش همکاری‌های نظامی مذاکره کند.

 

گفته می‌شود عربستان قصد دارد بخشی از نیازهای نظامی خود را از پاکستان تامین کند و برنامه‌هایی در دست دارد تا میلیاردها دلار در این زمینه هزینه کند.

 

همچنین خبرهایی از تلاش عربستان برای دستیابی به تکنولوژی هسته‌ای نظامی منتشر شده که نقش پاکستان در این زمینه می‌تواند بسیار پررنگ باشد.

 

بنا بر اعلام دیوان پادشاهی عربستان، ولیعهد عربستان پس از دیدار سه روزه خود از پاکستان راهی ژاپن خواهد شد و پنج روز نیز قرار است که در این کشور اقامت کند.

 

وی بعد از دیدار با مسئولان عالی رتبه ژاپن به هند و مالدیو نیز خواهد رفت تا سفر دوره‌ای پانزده روزه خود به آسیا را پایان دهد.

 

در سایه روابط رو به تنش عربستان و آمریکا، دهلی نیز می‌تواند یک شریک نظامی قوی برای ریاض باشد به ویژه آنکه هند یک کشور هسته‌ای محسوب می‌شود و دانش هسته‌ای نظامی در این کشور سال‌هاست بومی شده است.

 

به گفته تحلیل‌گران منطقه‌ای، ریاض به بهانه‌های ساختگی از جمله نگرانی از برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران در تلاش است به تکنولوژی ساخت سلاح‌های هسته‌ای و یا دست کم اطلاعاتی که به ریاض در این زمینه کمک کند، دست یابد.

 

گفته می‌شود عربستان در تلاش است تا هم‌پیمانان موثری در آسیا به ویژه آسیای شرقی برای خود پیدا کند تا در صورت تیره شدن روابط این کشور با هم‌پیمانان غربی بتواند بر آنها تکیه کند.

 

انتهای پیام

 

 

توییت بینا

9:47 (۶ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۶ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۶ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۹ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۹ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۹ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۹ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۹ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۹ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۹ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۹ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۹ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۹ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۹ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۹ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۹ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۹ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۱۰ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین