امروز: سه شنبه، ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۱۶ Tuesday, 18 February 2025

شاخصه‌های وزرای روحانی اعلام می شود

شاخصه‌های وزرای روحانی اعلام می شود

حاجی دلیگانی اذعان کرد: فراکسیون اصولگرای مجلس قصد دارد که بعد از پایان این جلسه در روز سه‌شنبه طی اطلاعیه‌ای به طور رسمی مواضع خودش را در ارتباط با رأی اعتماد به وزرای دولت روحانی اعلام کند.

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز و به نقل از فارس عضو فراکسیون اصولگرای مجلس گفت: فراکسیون اصولگرای مجلس قصد دارد که بعد از پایان این جلسه در روز سه‌شنبه طی اطلاعیه‌ای به طور رسمی مواضع خودش را در ارتباط با رأی اعتماد به وزرای دولت روحانی اعلام کند.

حسینعلی حاجی دلیگانی از برگزاری نشستی در مجلس شورای اسلامی در راستای تعامل بین دولت حسن روحانی و نمایندگان مجلس خبر داد.

وی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی و نمایندگان آن براساس رسالتی که برعهده دارند موظف به انجام اقداماتی از این دست به منظور اطلاع‌رسانی و ایجاد همگرایی در بین همه نمایندگان است.

عضو فراکسیون اصولگرای مجلس تأکید کرد: فراکسیون اصولگرای مجلس در راستای رسالت خویش جلسه‌ای در روز سه‌شنبه ساعت۳۰/۱۶ بعد از پایان جلسه بعدازظهر علنی مجلس در محل سالن تلفیق مجلس تشکیل خواهد داد.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود که این جلسه با حضور چشمگیر نمایندگان فراکسیون مجلس و برخی از اعضای فراکسیون رهروان ولایت مجلس مورد استقبال قرار خواهد گرفت.

نماینده مردم شاهین شهر و میمه تصریح کرد: هدف از برگزاری این جلسه توسط فراکسیون اصولگرای مجلس، بررسی راهکارهای لازم برای تعامل بیشتر مجلس و نمایندگان با دولت آتی است.

وی ادامه داد: قصد بر این است که اعضای فراکسیون اصولگرای مجلس و نمایندگان ملت، درباره تصمیم‌گیری مجلس با دولت درباره موضوع رأی اعتماد به وزرا دولت حسن روحانی به بحث و گفت‌وگو بنشینند.

حاجی دلیگانی اذعان کرد: فراکسیون اصولگرای مجلس قصد دارد که بعد از پایان این جلسه در روز سه‌شنبه طی اطلاعیه‌ای به طور رسمی مواضع خودش را در ارتباط با رأی اعتماد به وزرای دولت روحانی اعلام کند.

وی در ادامه اذعان داشت: در این اطلاعیه به بیان چهارچوب‌ها و شاخصه‌های مد نظر نمایندگان و اعضای فراکسیون اصولگرای مجلس شرکت‌کننده در این جلسه نسبت به وزرای آتی دولت حسن روحانی خواهیم پرداخت.

نماینده مردم شاهین شهر و میمه در پایان بیان داشت: این طرح ابتدا در هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان مطرح و بعد از موافقت ضمنی با آن امروز در شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان طرح شد که با ان موافقان شد.

توییت بینا

9:47 (۳ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۳ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۳ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۵ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۵ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۶ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۶ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۶ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۶ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۶ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۶ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۶ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۶ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۶ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۶ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۶ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۶ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۶ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۶ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۶ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین