غلامرضا سمندر مديرعامل باشگاه گسترش فولاد تبريز اعلام کرد فراز کمالوند رسما به عنوان سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه منصوب و مشغول به کار شده است.
:
به گزارش سایت تحلیی و خبری بینانیوز ، سمندر ضمن تایید جدایی توافقی با مهدی تارتار از سرمربی پیشین این باشگاه تقدیر و تشکر کرد و اعلام کرد در هیات مدیره چند گزینه داخلی و خارجی برای جانشینی مهدی تارتار پیشنهاد شد که نهایتا به اتفاق آرا فراز کمالوند به عنوان سرمربی جدید گسترش فولاد برگزیده شد.
:
سمندر افزود: آقای کمالوند پیش تر تیم تراکتورسازی تبریز را پس از 8 سال به لیگبرتر رهنمون کرد و طی 2 فصل حضور در لیگبرتر در یک روند صعودی تیم را در رتبه های هفتم و پنجم جدول مستقر کرد. ما امیدواریم کمالوند همان موفقیت های تراکتورسازی را بار دیگر در گسترش فولاد تبریز تکرار کند.
:
وی در پایان گفت: قرارداد ما با آقای کمالوند تا پایان فصل جاری خواهد بود.
./.