امروز: پنج شنبه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۴:۲۹ Thursday, 30 March 2023

فریب دختران دبیرستانی جنوب پایتخت با وعده ازدواج

فریب دختران دبیرستانی جنوب پایتخت با وعده ازدواج

 

پسر شیطان صفتی که با وعده ازدواج دختران جوان دبیرستانی را فریب داده و از آنان اخاذی می کرد، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد.

 

 

به گزارش  سایت تحلیلی و خبری بینا نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، در پی ارجاع پرونده ای در خصوص اغفال و کلاهبرداری از دختران کم سن و سال توسط فردی به هویت “ق.الف” پرونده از دادسرای شعبه شهر ری به پایگاه نهم پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران بزرگ ارجاع و با توجه به حساسیت موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

 

 

 

با ارجاع این پرونده تحقیقات ماموران آغاز و در خلال تحقیقات پلیسی ضمن دعوت از شکات پرونده مشخص شد متهم پرونده فردی 22 ساله با نام مستعار پیمان می‌باشد که اقدام به اغفال و کلاهبرداری از دختران کم سن و سال دبیرستانی با وعده ازدواج نموده است.

 

 

 

در تحقیقات اولیه کارآگاهان دریافتند که این پسر جوان با نزدیکتر کردن رابطه خود با دختران دبیرستانی اقدام به گرفتن عکس ها و فیلم های خصوصی دختر جوان کرده و سپس در ازای منتشر نکردن آن ها در فضای مجازی طلاجات و زیورآلات دختر جوان را طلب می‌کرده است.

 

 

 

در ادامه ماموران از آخرین طعمه متهم خواستند که با یک قرار صوری او را به مکانی کشانده تا پلیس بتواند این پسر شیطان را صفت را دستگیر و به سزای اعمال بی شرمانه اش برساند.

 

 

 

در ادامه با هماهنگی های لازم با مقام قضایی شب گذشته ماموران توانستند در یک قرار صوری پس از یک ساعت تعقیب و مراقبت متهم را که با یک دستگاه خودروی زانتیا در محل حضور پیدا کرده بود را دستگیر و به پایگاه انتقال دهند.

 

 

در بازجویی های فنی و پلیسی مشخص شد، متهم طی یک سال گذشته 7 نفر از دختران دبیرستانی با وعده ازدواج فریفته و 62 میلیون تومان از آنان اخاذی و کلاهبرداری کرده است.

 

رئیس پلیس اطلاعات و امنیت تهران بزرگ سرهنگ علیرضا محرابی درباره این خبر  گفت: با اعتراف صریح متهم پرونده پس از تحقیقات تکمیلی جهت سیر مراحل قضایی در اختیار بازپرس دادسرای شهر ری قرار گرفت.

 

انتهای پیام/

 

 

توییت بینا

9:20 (۴ روز قبل) ۱

ایران به رتبه هفتم مصرف بنزین در جهان رسید

8:59 (۵ روز قبل) ۲

پنتاگون: به دنبال درگیری با ایران نیستیم

11:22 (۱ هفته قبل) ۳

امیرعبداللهیان: روزهای خوب⁩ در پیش است

11:48 (۲ هفته قبل) ۴

مجوز ۲۰ هزار پرواز نوروزی صادر شده است

11:47 (۲ هفته قبل) ۵

۱۷۶ نفر فوتی در ۴ روز نخست طرح سفرهای نوروزی

11:40 (۲ هفته قبل) ۶

ورود ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی به بازار

16:07 (۲ هفته قبل) ۷

۲ نفر از عاملین اصلی حمله تروریستی حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شدند

16:06 (۲ هفته قبل) ۸

مصرف بنزین در کشور به ۱۱۵ میلیون لیتر در روز رسید

10:45 (۲ هفته قبل) ۹

ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۰

آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران ، چین و روسیه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۱

وزیر بهداشت: واکسن کرونا باید سالی یکبار تزریق شود

15:50 (۲ هفته قبل) ۱۲

۵۳ نفر از چهره‌های سرشناس ممنوع‌المعامله شدند

15:35 (۲ هفته قبل) ۱۳

پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به هر مسجد از بودجه حذف شد

10:34 (۲ هفته قبل) ۱۴

پرواز موفقیت‌آمیز هواپیمای مسافربری با سوخت هیدروژنی

10:32 (۲ هفته قبل) ۱۵

حداقل ۶ بانک ایرانی مشمول ماده ۱۴۱ و ورشکسته اند

9:06 (۳ سال قبل) ۱۶

آغاز ثبت نام وام ضروری بازنشستگان

8:33 (۳ سال قبل) ۱۷

پایان محدودیت های ترافیکی طرح فاصله گذاری اجتماعی از امروز - اول اردیبهشت

8:30 (۳ سال قبل) ۱۸

در کشور کمبود خون داریم، مردم همچون گذشته خون اهدا کنند

8:27 (۳ سال قبل) ۱۹

ترامپ: ایران می‌خواهد آمریکا را صاحب شود!

8:26 (۳ سال قبل) ۲۰

سفرهای غیرضروری می تواند شیوع کرونا را تشدید کند

پربازدیدها

آخرین عناوین