امروز: جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۰۴ Friday, 13 June 2025

قتل های زنجیره ای تکفیری ها بر سر جهاد نکاح

قتل های زنجیره ای تکفیری ها بر سر جهاد نکاح

نیروهای تکفیری به دلیل کمبود مجاهد زن برای جهاد نکاح به نزاع با یکدیگر پرداخته اند و یکدیگر را به قتل رسانده اند.

 

به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینا نیوز به نقل از شبکه خبر ، درحال حاضر به دلیل کمبود مجاهده ی زن برای جهاد نکاح، نیروهای تکفیری به نزاع با یکدیگر پرداخته اند و اقدام به قتل دیگر منافقان کرده اند!

 

پیش از این «محمد العریفی» از مفتی های سرشناس وهابیت عربستان با صدور فتوایی اعلام کرده بود که حتی زنان شوهردار هم می توانند تن به “جهاد نکاح” دهند. بدنبال این شاهکار منحصر بفرد، شیخ «ناصر بن سلیمان بن محمد العمر» یکی دیگر از شیوخ سلفی سعودی با صدور فتوایی جدید، «جهاد نکاح با محارم» را نیز حلال اعلام کرد.

بر اساس فتوای وی، اگر مجاهدان راه حق! برای برآوردن نیازهای خود دسترسی به دختران و یا زنان غیرمَحرم نداشتند،‌ می توانند با بانوان و دوشیزگان مَحرم خود اقدام به عمل زناشویی کنند.

 

گفتنی است در حال حاضر به دلیل کمبود زنان مجاهد برای خدمت رسانی به رزمندگان و انجام «جهاد نکاح»، نیروهای تکفیری به نزاع با یکدیگر پرداخته و اقدام به قتل دیگر همکیشان خود کرده اند!

 

یکی از زنان جهاد نکاح در گفتگو با شبکه ی رسمی سوریه گفت: «در یک شب، ده نفر به خاطر تماس جنسی با من کشته شدند که قاتل آنها هم رئیس آن مجموعه بود.»

 

در پی کمبود نیرو، هم اکنون گروه های تکفیری اقدام به قتل های فجیع زنجیره ای کرده اند.

 

«جهاد نکاح» نامی است که تروریست‌های حاضر در سوریه بر روی اقدام غیراخلاقی خود برای برآورده کردن نیازهای شهوانیشان گذاشته‌اند و به موجب آن زنان و دختران می‌توانند در یک روز با چندین نفر از تروریست‌ها درقالب «جهاد نکاح»، روابط نامشروع داشته باشند.

 

رسانه‌های عربی در خصوص اعضای این گروه می‌نویسند که دختران حاضر در این گروه, افرادی هستند که پس از جذب, به گونه ای شستشوی مغزی داده شده‌اند تا برای انجام کارهای غیر انسانی در سوریه آماده شوند.

 

روزنامه «دیلی استار»، پیرامون دختران جهاد نکاح می نویسد: «این دختران با برخی از تروریست‌ها به صورت آنلاین ارتباط برقرار کرده و قرار ازدواج (ارتباط نامشروع) می‌گذاشتند.

 

انتهای پیام

 

 

توییت بینا

9:47 (۷ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۷ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۷ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۹ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۹ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۱۰ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۱۰ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۱۰ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۱۰ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۱۰ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۱۰ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۱۰ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۱۰ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۱۰ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۱۰ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۱۰ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۱۰ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۱۰ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۱۰ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۱۰ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین