امروز: جمعه، ۱۳ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۰۷ Friday, 4 October 2024

محسن رضایی: 8 تضمین برای اجرای برنامه‌هایم دارم

محسن رضایی با بیان اینکه با تشکیل میزهای گفت‌وگو در کشور، به منازعات سیاسی پایان می‌دهم، گفت: باید ظرفیت تحمل‌پذیری را از طریق گفت‌وگو کردن بالا برد. به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا، این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز شنبه در برنامه به انتخاب...

محسن رضایی با بیان اینکه با تشکیل میزهای گفت‌وگو در کشور، به منازعات سیاسی پایان می‌دهم، گفت: باید ظرفیت تحمل‌پذیری را از طریق گفت‌وگو کردن بالا برد.

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا، این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز شنبه در برنامه به انتخاب شما، به پرسش‌های جوانان در حوزه‌های مختلف و برنامه‌های انتخاباتی خود پاسخ داد.

وی با بیان اینکه “وقتی نام جوان را می‌شنوم از یک طرف نشاط به من دست می‌دهد و از طرف دیگر غصه می‌خورم”، افزود: جوانان بزرگ‌ترین سرمایه این کشور هستند و این موجب نشاط است اما پر و بال‌شان بسته است. البته زمان‌هایی که پر و بالشان باز شد، توانستند حماسه‌های بزرگ بیافرینند و این‌بار نیز به کمک آنها ملت ایران به آسمان‌ها پرواز خواهد کرد.

رضایی در ادامه در پاسخ به این پرسش که “در برنامه‌ها و دولت آینده شما جوانان چه جایگاهی دارند؟” گفت: من به جوانان هم به عنوان سرمایه و منبع نگاه می‌کنم و هم به عنوان هدف. متاسفانه در 20 سال اخیر تنها به مسائل و روزمره توجه شد و کادرسازی با استفاده از جوانان صورت نگرفت و ما به اندازه کافی از جوانان کادر برای آینده نداریم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد:‌ از سویی دیگر جوانان یک منبع و ثروت عظیم برای عبور از شرایط کنونی کشور بویژه برای حل مشکلات خودشان هستند. امروز خانواده‌ای نیست که به خاطر بیکاری مشکلات مسکن، ازدواج جوانان در حال تحقیر شدن نباشد و این مسائل موجب شده شخصیت جوانان خرد شود.

رضایی تصریح کرد: وقتی می‌فهمم جوانی از اعتیاد در خیابان‌های تهران به زمین می‌افتد احساس می‌کنم بمبی در وسط تهران منفجر می‌شود. من در دولت خود فرمانداری‌ها و استانداری‌ها را عموما به جوانان می‌دهم و قول می‌دهم در سال چهارم تعداد قابل توجهی از جوانان را برای اداره آینده کشور آماده کنم.

وی با بیان اینکه “حل مساله بیکاری را در اولویت برنامه‌های خود قرار خواهم داد”، گفت: در مساله ازدواج طرحی با عنوان هدیه ازدواج در حد 23 میلیون تومان تعریف کرده‌ام که هم گرانی به وجود نیاید و هم در تولید اثرگذار باشد. بر این اساس کارخانه‌ها و صنایعی که لوازم مربوط به جهیزیه را تولید می‌کنند شناسایی کردیم و با کوپنی که به جوانان می‌دهیم از آن‌ها خرید می‌کنند تا هم صنعت از کار افتاده را فعال کنیم و هم کمکی برای جوانان باشد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به پرسش یکی از جوانان مبنی بر اینکه “با وجود اختلافات سیاسی و سلایق مختلف در کشور چگونه می‌خواهید با همه این سلایق پیشرفت حاصل کنید و آرامش کشور حفظ شود؟” افزود: در کشور دیگر دعوا بس است. باید منازعات سیاسی تعطیل شود چون سودی برای مردم و طرفین دعوا کننده نداشته است. شما کسی را بگویید که در این دعوا شرکت کرد و برنده شد. من با تشکیل دولت فراگیر به این منازعات پایان می‌دهم و دیگر بهانه‌ای برای دعوا به دست افراد نمی‌دهم.

رضایی تشکیل میزهای گفت‌وگو را از جمله برنامه‌های خود در این زمینه عنوان کرد و افزود: باید ظرفیت تحمل‌پذیری را از طریق گفت‌وگو کردن بالا برد. من همه کسانی که با هم دعوا دارند را سر میز می‌نشانم و هرکس با من دعوا دارد را به سر میز دعوت می‌کنم، لذا میزهای گفت‌وگو را راه‌اندازی می‌کنیم و بر منازعات سیاسی پایان می‌دهم.

وی همچنین با اشاره به جایگاه رییس‌جمهور در جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: رییس‌جمهور خادم ملت است و من مردم‌سالاری را جاده دو طرفه می‌دانم. این طور نیست ما دولت را به دست بگیریم و فکر کنیم تافته جدا بافته از مردم هستیم. باید پاسخگوی مردم باشیم. متاسفانه کم‌کم‌ مردم‌سالاری دینی به سمت یکطرفه شدن می‌رود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: یک رییس‌جمهور خط ویژه‌ای ندارد. دولتمردان و مردم دو طرف این مردم‌سالاری هستند و باید وظایف خود را بدانند و نباید دچار توهم شوند. رییس‌جمهور باید تعامل خود را با قوای دیگر، نظام و قانون اساسی تنظیم کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش که “اگر در برنامه‌های خود اختلاف نظری با قوای دیگر داشته باشید آیا برای حل پیشگام خواهید شد؟” گفت: من از منافع دولت محکم دفاع می‌کنم اما با تعامل درست و گفت‌وگوی منطقی می‌توانیم تفاهم به وجود آوریم. من طرفدار تفاهم و تعامل هستم و اقناع یکی از مدل‌های مدیریتی من است که این مدل را در عرصه‌های گوناگون قبل از انقلاب، زمان انقلاب، در جنگ تحمیلی و پس از آن تجربه و عمل کرده‌ام. بنابراین تعامل، گفت‌وگو و اقناع را در ارتباط با قوای دیگر در دستور کار قرار می‌دهم.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این پرسش که “چرا کشور ما با وجود سرمایه‌های عظیم از رتبه اقتصادی پایینی برخوردار است؟” اظهار کرد: در طی 24 سال گذشته سه دولت بر سر کار آمدند که خیلی زحمت کشیدند و من دست آن‌ها را می‌بوسم. اما رشد اقتصادی در طول هر سه دولت حدود 4 درصد بود. در حالی که اندیشه‌های تکنوکراتی در یک دولت، لیبرالی در یک دولت دیگر و اندیشه‌های دولت‌گرایانه در دولت دیگر با وجود برنامه‌ها و اندیشه‌های متفاوت رشد یکسانی نداشته و در هر سه دولت شاهد تورم بودیم.

وی ادامه داد: 40 سال است گرانی وارد اقتصاد ایران شده و رشد سرمایه‌گذاری ما در طول این سه دولت حدود 6 درصدبوده است که همه این‌ها نشان می‌دهد ما باید ریل را عوض کنیم نه تیم‌ها را. ما در شرایطی هستیم که یک دقیقه را هم نباید از دست بدهیم.

رضایی با بیان اینکه این روزها برخی شعبده‌بازی می‌کنند و آب انتخابات را گل‌آلود می‌کنند تا ماهی بگیرند گفت: ما دیگر فرصت سعی و خطا نداریم. من انتخابات گذشته نیز هشدار دادم و اکنون اخطار می‌دهم اگر مسئولانه با انتخابات برخورد نشود و مسائل صادقانه مطرح نگردد و در تصمیم‌گیری اشتباهی صورت گیرد، ممکن است فاجعه‌ای به وجود آید.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در عین حال خاطرنشان کرد:‌در انتخابات 92 شاهد پیروزی صداقت بر قدرت و ثروت خواهیم بود زیرا چیزی جای پیروزی ملت ایران را نخواهد گرفت.

وی با تاکید بر اینکه باید مسیر اشتباه گذشته را اصلاح کنیم گفت: من به دنبال این هستم ریل اقتصاد را عوض کرده و اقتصاد را مردمی کنم و جوانان را با روح تازه وارد صحنه نمایم و در تمامی استان‌های کشور در تولید ثروت، کالا و خدمات رقابت ایجاد کنم.

رضایی با اشاره به اینکه شعار من “سلام بر زندگی، یا ابالفضل (ع)” است گفت: من جبهه را در زندگی مردم می‌بینم. می‌خواهم بگویم باید به زندگی مردم برسیم. البته در کنار آن اخلاق، سلامت، تفریح، آرامش و همه این‌ها مهم است.

به گزارش ایسنا، محسن رضایی در ادامه در پاسخ به سوال دیگر درباره برنامه هسته‌یی و پیگیری حقوق هسته‌یی کشورمان در مذاکرات آینده نیز گفت: ما در این زمینه تجارب خوبی داریم. دوره آقای روحانی،‌ آقای لاریجانی و دوره اخیر هم تجربه دیگری و من مطالعه دقیقی روی این‌ها کرده‌ام و می‌دانم دقیقا چه اتفاقی افتاده است و کجا افراط و تفریط شده است.

وی ادامه داد: مثلا در ارتباطی که با سولانا داشتیم تا 2700 سانتریفیوژ را توافق کرده بودیم و در 11 بند به توافق رسیدیم. بعد زیر این توافق زده شد و مسیر دیگری مطرح گردید و یا قبل از آن تفریطی صورت گرفت و در آن نیز به جایی نرسیدیم. بنابراین ما همه راه‌ها رفتیم در هسته‌یی بستیم به جایی نرسیدیم و افراط هم کردیم به جایی نرسیدیم. پس بهتر است راه درستی در پیش بگیریم.

رضایی با بیان اینکه در مذاکرات هسته‌یی معتقد به استراتژی قیچی هستم افزود: ما باید دو لبه قیچی را فعال کنیم. یک لبه آن اداره کارآمد کشور و اقتصاد است و لبه دوم آن مذاکرات جدی دیپلماتیک. یعنی اگر آن‌ها بفهمند ما کشور را پرقدرت اداره می‌کنیم آماده مذاکره می‌شوند و از سوی دیگر اتاق بزرگی از قوی‌ترین دیپلمات‌ها را ایجاد می‌کنیم تا گروه مذاکره کننده را هدایت کنند و این قیچی تحریم‌ها را می‌برد و آن‌ها را خنثی می‌کند.

وی افزود: من نمی‌توانم همه مباحث مربوط به این استراتژی را بیان کنم زیرا نباید دستمان را از اکنون رو کنیم. ان‌شاءالله در آینده کلیات آن را پس از اینکه به تصویب رهبر انقلاب رسید اعلام می‌کنم.

رضایی در پاسخ به پرسش دیگری درباره برنامه‌های آموزشی و پرورشی در دولت احتمالی خود نیز خاطرنشان کرد: باید یک تحولی در آموزش و پرورش صورت گیرد. ما در کشور 13 میلیون دانش‌آموز و 700 هزار معلم داریم که بخش مهم و آینده‌ساز هستند اما خروجی مطلوبی ندارند. باید مساله معلم، دانش‌آموز و مهم‌تر از آن‌ها محیط کلاس و محتوای درسی را جدی بگیریم و باید آن‌ها را عوض کنیم.

وی با بیان اینکه “آموزش و پرورش ما یک راه را می‌رود و زندگی راه دیگری را”، تصریح کرد: از 100 سال پیش این پایه‌گذاری بر اساس تقویت ذهن دانش‌آموزان شکل گرفته و این اشتباه است. ما باید برگردیم به اینکه بین کار و خانواده و تحصیل یک ارتباط منسجمی به وجود آید و باید از سمت زندگی به سمت مدرسه برگردیم.

رضایی در واکنش به سوال مجری برنامه که “چه دلیلی برای ضمانت اجرای برنامه‌های خود دارید؟” گفت: هشت دلیل برای ضمانت اجرای برنامه‌های خود دارم که از جمله آن‌ها وجود سیاست‌های کلی و چشم‌انداز 20 ساله نظام، آمادگی و تجربه بیش از 20 ساله در ارتباط با اقتصاد و مشکلات اقتصادی، سابقه و عبور از بحران‌های بزرگ در ادوار مختلف، قدرت و ظرفیت تعامل‌پذیری و اقناع کردن از جمله این دلایل است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که چه برخوردی با منتقدین خود در دولت احتمالی آینده خود خواهید داشت؟ اظهار کرد: من در زندگی سودی که از ناحیه انتقادات گرفتم کمتر از همراهی‌ها نبوده است. شاید هیچ کدام از آقایان سیاسی به اندازه من آزمایشات سیاسی ندیده‌اند یا اگر دیده‌اند نتوانسته‌اند به اندازه من موفق شوند و همه این‌ها به خاطر آن است که ما باید در عرصه سیاست قبل از اینکه ادعایی مطرح کنیم آماده شنیدن و یاد گرفتن چیزی از دیگران باشیم.

محسن رضایی همچنین گفت: من آمده‌ام به نقد و اعتراض کردن در کشور اهمیت دهم. من قبول ندارم مردم‌سالاری دینی را باید تنها در مشارکت ببینیم زیرا انقلاب آمد و فریاد اعتراض نقد را به ملت برگرداند اما باید این اعتراض و نقد قانونی و اخلاقی باشد. من در سال 88 نیز اعتراض کردم اما در چارچوب بود زیرا اعتراضات و انتقادات روی دیگر سکه مردم‌سالاری دینی است. البته نباید به نام انتقاد، ساختارشکنی کنیم.

وی ادامه داد: چرا باید یک سینماگر از تولید یک فیلم بترسد؟ یا با عده‌ای کارگر به بهانه اینکه اعتراضات‌شان تبدیل به مشکلی می‌شود، برخورد کنیم؟ من به برداشت‌های افراطی و تفریطی از آزادی و نقد و اعتراض پایان می‌دهم. البته رعایت قانون را نیز جدی می‌گیرم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چه تدابیری برای بهبود وضعیت هنر و فرهنگ در دولت خود اندیشیده‌اید گفت: یک ستاد راهبردی برای این مسئله طراحی کرده‌ایم. اولین مسئله در این ارتباط اقتصاد هنر است. امروز فروش محصولات هنری ما بی‌صاحب است. بازار محصولات ما شکل نگرفته در حالی که می‌تواند بسیار درآمدزا باشد. هنرمندان ما زحمت می‌کشند اما سودش را کس دیگری می‌برد.

وی خاطرنشان کرد: کارهای زیرساختی نیز در این ارتباط در دستور کار قرار می‌گیرد. به عنوان مثال ما قبل از انقلاب 300 سینما داشتیم که اکنون 270 سینما داریم. ما باید به این مسائل نیز بپردازیم و در این ستاد راهبردی آن‌ها را پیگیری خواهیم کرد.

رضایی همچنین بابیان اینکه دو سه مافیا در عرصه هنر شکل گرفته که آثار هنری را ارزن می‌خرند و به بهای گزاف در بازارهای بین‌المللی می‌فروشند گفت: در مسئله ساختاری نیز من خانه سینما را کافی نمی‌دانم. هرچند تشکیلات خوبی است اما شورای راهبردی هنر ایجاد می‌کنم که 50 درصد آن از هنرمندان و 50 درصد از دولت خواهد بود تا یک دیالوگ بهتری ایجاد شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: من پای سیاستمداران را از هنر بیرون می‌کشم زیرا هر جا سیاستمداران وارد شده‌اند، خراب کرده‌اند. از سال 61 به مدت 15 سال سینمای ایران اوج گرفت اما همین که سیاستمداران ورود کردند شروع به تنزل کرد. بنابراین ما هنر را به دست هنرمندان می‌دهیم و معتقدیم هنرمندان ما دارای شخصیت‌هایی هستند که می‌شود به آن‌ها اعتماد کرد.

رضایی در پاسخ به سوال یکی از جوانان درباره تعامل با نخبگان در حوزه‌های مختلف در برنامه‌های خود خاطرنشان کرد: یکی از اشکالات ما این بوده که چرا از وجود این همه نخبه استفاده نمی‌کنیم. من دولت در سایه درست می‌کنم و عالی‌ترین کارشناسان رشته‌های مختلف را در این اتاق فکر جمع می‌کنم تا مسائل راهبردی این رشته را دنبال کنند. بنابراین من وزارت فکر ایجاد می‌کنم زیرا معتقدم مدیریت دانایی محور می‌تواند معجزه‌آفرینی کند و این کار توسط جوانان همین مملکت ممکن است.

به گزارش ایسنا، این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه در پاسخ به سوال دیگری درباره برنامه‌های خود در زمینه ارتقای وضعیت زنان در جامعه تصریح کرد: بانوان ما نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند اما در برخی بخش‌ها بیش از نیمی از نیروها بانوان هستند. باید یک سری اقدامات در راستای توانمندی بانوان از کسب و کار خانگی گرفته تا بیمه و حل مشکلات بانوان سرپرست خانواده انجام شود و در این راستا بانکی به نام بانک مردم تشکیل خواهیم داد که همه این‌ کارها را انجام دهد. همچنین در طرح “کوثر بانوی ایرانی” 10 محور در فعالیت‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، علمی، آموزشی و… برای بانوان در نظر گرفته شده تا بانوان در همه زمینه‌ها سهیم شوند.

رضایی درباره اینکه اگر نقدی به شما وارد شود به چه صورت برخورد می‌کنید و کسانی که با شما همسو نیستند در کابینه شما جایی خواهند داشت، این گونه پاسخ داد که: من دولت فراگیر تشکیل می دهم که فارغ از جناح‌های سیاسی خواهد بود مشروط به اینکه کارآمد باشند و نظام و رهبری را قبول داشته باشند. من از این غافلگیر نخواهم شد که افراد منتقد در کابینه‌ام حضور داشته باشند و منازعات سیاسی را از طریق میز گفت‌وگو پایان خواهم داد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا از دولتمردان دولت‌های گذشته در کابینه خود استفاده خواهید کرد گفت: حتما. ما این جریان اتوبوسی را در جمهوری اسلامی تعطیل می‌کنیم لذا من از هر سه دولت در کابینه خود استفاده می‌کنم.

توییت بینا

12:08 (۴ هفته قبل) ۱

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۴ هفته قبل) ۲

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۱ ماه قبل) ۳

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۱ ماه قبل) ۴

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۱ ماه قبل) ۵

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۱ ماه قبل) ۶

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۱ ماه قبل) ۷

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۱ ماه قبل) ۸

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۱ ماه قبل) ۹

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۱ ماه قبل) ۱۰

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۱ ماه قبل) ۱۱

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۱ ماه قبل) ۱۲

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۱ ماه قبل) ۱۳

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ ماه قبل) ۱۴

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ ماه قبل) ۱۵

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ ماه قبل) ۱۶

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ ماه قبل) ۱۷

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

13:18 (۲ ماه قبل) ۱۸

فرمانده مرزبانی فراجا: کوله‌بری منسوخ و هر کس خلاف این انجام دهد، قاچاقچی است

15:34 (۲ ماه قبل) ۱۹

اولین دستگاه VAR برای مسابقات لیگ برتر وارد کشور شد

15:16 (۲ ماه قبل) ۲۰

تحریم تیک تاک برای کاربران ایرانی برداشته شد

پربازدیدها

آخرین عناوین