کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مصرف دَم کرده گل باقلا موجب دفع سنگ کلیه شده و برای قولنجهای کلیوی مفید است.
به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز ، اصغر نقشی در گفت و گو با ایسنا ، افزود: گل و شاخه گلدار، میوه و تخم باقلا مصارف دارویی دارند.
وی با اشاره به تامین شدن پروتئین بدن با مصرف باقلا تشریح کرد: در 100 گرم باقلا، 26 گرم پروتئین وجود دارد و میتوان گفت که خوردن این ماده غذایی نیز به تامین پروتئین مورد نیاز بدن کمک میکند.
نقشی، مصرف باقلا را برای درمان اسهال مزمن سودمند دانست و ادامه داد: در صورتی که باقلا با آب سرکه و آب پخته شود، مصرف آن با پوست، درمان اسهال مزمن را درپی خواهد داشت.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: جوشانده باقلا برای ورم مثانه مفید است.
وی اظهار کرد: در هر 100 گرم از آن، 28 گرم فیبر وجود دارد، این ماده غذایی در صورتی که با پوست میل شود، میتواند به درمان یبوست کمک کند.
نقشی از برطرف شدن گرفتگی صدا با مصرف باقلا گفت و تاکید کرد: مخلوط باقلا، روغن بادام و قند برای رفع گرفتگی صدا تاثیرگذار است.
انتهای پیام