وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: می توان با سیاست گذاری و برنامه ریزی، تهدیدهای اینترنت را به فرصت تبدیل کرد.
به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، محمود واعظی پیش از ظهر امروز در مراسم اختتامیه جشنوراه تبلیغی نوین جنات در سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی قم با بیان اینکه امروزه بسیاری از ابعاد زندگی مردم با فناوری اطلاعات عجین شده است گفت: امروز فناوری نوین و ارتباطات مجازی حتی می تواند در خدمت ترویج و گسترش دین باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود:ما نقاط قوتی همچون فرهنگ و دین داریم که می توانیم با بهره گیری از فناوری دین و فرهنگ را در سراسر جهان به خوبی ترویج کنیم که در این راستا وزارتخانه آمادگی لازم در جهت حمایت از نرم افزارهای تبلیغی اسلام را دارد.
وی تحول را مهم ترین پدیده فناوری اطلاعات دانست و عنوان کرد: فناوری اطلاعات پدیدهای است که در همه عرصهها تحول ایجاد کرده و در جهان امروز کشورهای توسعه یافته این فناوری را به عنوان زیرساخت خود قرار داده اند چرا که فناوری یکی از مولفه های مهم در پیشرفت است.
واعظی تصریح کرد: ما از قدرت نرم اسلام سیاسی برخوردار هستیم و اینترنت فرصت بسیار خوبی در جهت آگاهی بخشی در اختیار ما قرار می دهد زیرا قدرت نرم به مراتب کارایی و توان بیشتری از قدرت سخت دارد و ما می توانیم با استفاده از ظرفیت های تبلیغی تهدیدها را به فرصت مبدل سازیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص آسیب های اینترنت یادآور شد: در کنار مزیت های قابل توجه اینترنت، قطعا نگرانی هایی از آسیب ها نیز وجود دارد که نباید از آن غافل شد به ویژه اینکه 80 درصد اطلاعات خارجی است و باید این روند را برعکس کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت:باید برای استفاده درست از فناوری اطلاعات، برنامه ریزی و سیاست گذاری شود زیرا سرعت فناوری آن قدر زیاد است که در تحولات پیشرفت های هر روزه ما را جا می گذارد.
وی همچنین در مورد افزایش پهنای باند در قم گفت:در قم پنج هزار گیگا بیت بر ثانیه پهنای باند وجود دارد که درخواست هایی برای افزایش 10 برابری آن ارائه شده و ما می دانیم که این توسعه در خدمت اسلام و تبلیغ است که تلاش می کنیم در سالهای آینده افزایش باند صورت گیرد.
واعظی خاطرنشان کرد: عالمان دینی همواره در راستای کشف حق و معرفت تلاش کرده اند که در گذشته این شیوه سنتی بوده و امروز فناوری اطلاعات پیشرفت های قابل توجهی را پشت سر گذاشته است که می تواند در خدمت عالمان دین باشد.
انتهای پیام