وزیر دادگستری گفت: قرار نبود برای یارانهها اسمنویسی شود، به دلیل اینکه دستگاهها با همدیگر تبادل اطلاعات ندارند اسمنویسی صورت گرفت.
به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینا نیوز به نقل از (ایسنا)، حجتالاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در مراسم اختتاحیه همایش ملی «حقوق مالکیت معنوی و نقش آن در توسعه اقتصادی»، گفت: در مصوبات اخیر قانونی بهخصوص در شورای عالی انقلاب فرهنگی رشتههای مختلف دانشگاهی به مالکیت فکری و معنوی پرداختهاند و تا حد قابل قبولی این حوزه گسترش داده شده است.
وی درباره آخرین وضعیت لایحه مالکیت معنوی گفت: لایحه حمایت از مالکیت معنوی از مالکیت علمی، هنری، ادبی و حقوق مرتبط با آن برخوردار است و به طور کلی ما در حوزه قانونگذاری و در حوزههای مختلف دیگر اعم از ثبت اختراعات و علائم تجاری و قوانین مدنی کارهای بسیار خوبی را در این راستا انجام دادهایم. میتوان گفت مالکیت فکری جزو حوزه جدید دارایی ملتهاست.
وزیر دادگستری یادآور شد: یکی از کشورهای اروپایی 89 درصد از بخشهای فعالش مربوط به مالکیت معنوی بود و 11 درصد دیگر بخشهایش مربوط به صنایع و معادن بود و میتوان گفت که بازار تجاری ایران بسیار گسترش یافته و حجم سنگینی در تولیدات جهانی را بر عهده دارد.
پورمحمدی گفت: سازمان ثبت در زمینه مالکیت معنوی اقدامات ارزندهای انجام داده است. نیاز کشور زیاد شده و به دلیل اینکه بانکهای اطلاعاتی کافی نداریم هزینههای بسیاری را میدهیم مانند موضوع هدفمندی یارانهها. قرار نبود برای یارانهها اسمنویسی شود به دلیل اینکه دستگاهها با همدیگر تبادل اطلاعات ندارند اسمنویسی صورت گرفت، ولی نیازی به این اسمنویسی برای یارانه نبود و نیاز نبود به مردم بگوییم که سرمایه دارند یا خیر و یک ناسازگاری بین دستگاهها اتفاق افتاده است.
ادامه دارد …