امروز: چهارشنبه، ۲ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۰۱:۳۹ Wednesday, 22 March 2023

پیشنهاد احتمالی: برگزاری نشست سه جانبه ایران، آمریکا و عربستان

پیشنهاد احتمالی: برگزاری نشست سه جانبه ایران، آمریکا و عربستان

آمریکا ممکن است برای از بین بردن نگرانی های ریاض درباره مذاکرات هسته ای خواستار نشست سه جانبه با حضور ایران و عربستان شود.

به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینانیوز ، شبکه المیادین گزارش داد: آمریکا ممکن است برای از بین بردن نگرانی های ریاض درباره مذاکرات هسته ای خواستار نشست سه جانبه با حضور ایران و عربستان شود.

وزرای دفاع و امور خارجه آمریکا به علت اختلاف نظر بین واشنگتن و ریاض درباره سوریه و ایران تلاش کردند به عربستان سعودی اطمینان بدهند که آمریکا به حفظ امنیت و شراکت راهبردی با آن پایبند است. اما ریاض درباره انگیزه های واشنگتن به علت عقب نشینی آن از حمله به سوریه، تردید دارد. به ویژه که نمایندگان جمهوریخواه دولت اوباما را به ضعف و سردرگمی در تعامل با پرونده سوریه متهم می کنند.

باراک اوباما تلاش کرد ریاض را راضی کند که مذاکرات پرونده هسته ای ایران به ضرر شرکای واشنگتن در خلیج فارس نخواهد بود. بعضی از ناظران خوشبین پیش بینی می کنند آمریکا به عربستان پیشنهاد خواهد کرد نشست سه جانبه ای با ایران به صورت غیرعلنی برگزار شود.

اختلاف بین آمریکا و عربستان بر سر بحران سوریه شدیدتر است. ریاض خواهان دخالت نظامی در سوریه یا ارسال سلاح های پیشرفته برای مخالفان است.

دیوید بلر کارشناس امور خلیج فارس پیش بینی کرد سفر باراک اوباما باعث دستیابی به راه حل های میانه شود. بلر می گوید سفر سلمان بن عبدالعزیز ولیعهد عربستان به پاکستان امضای توافقنامه های دفاعی و قرارداد فروش سلاح برای مخالفان سوری را به همراه داشت. سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه درباره این قراداد هشدار داده بود.

به گزارش انتخاب، جی کارنی سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد مذاکرات اوباما در عربستان فراگیر و عمیق است و باعث بازگشت اعتماد بین دو کشور خواهد شد. در این شرایط دیپلمات ها می گویند تعیین جانشین ولیعهد عربستان پیش از سفر باراک اوباما تاکید بر انتقال آرام قدرت در این کشور است، زیرا کاخ سفید نمی خواهد با شرایط غیرمنتظره روبرو شود. در هر صورت شرایط توافقنامه امنیت در برابر نفت که در سال 1945 بین آمریکا و عربستان امضا شد، تغییر کرده است.

./.

توییت بینا

11:22 (۱۳ ساعت قبل) ۱

امیرعبداللهیان: روزهای خوب⁩ در پیش است

11:48 (۳ روز قبل) ۲

مجوز ۲۰ هزار پرواز نوروزی صادر شده است

11:47 (۳ روز قبل) ۳

۱۷۶ نفر فوتی در ۴ روز نخست طرح سفرهای نوروزی

11:40 (۳ روز قبل) ۴

ورود ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی به بازار

16:07 (۳ روز قبل) ۵

۲ نفر از عاملین اصلی حمله تروریستی حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شدند

16:06 (۳ روز قبل) ۶

مصرف بنزین در کشور به ۱۱۵ میلیون لیتر در روز رسید

10:45 (۵ روز قبل) ۷

ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه

10:45 (۵ روز قبل) ۸

آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران ، چین و روسیه

10:45 (۵ روز قبل) ۹

وزیر بهداشت: واکسن کرونا باید سالی یکبار تزریق شود

15:50 (۶ روز قبل) ۱۰

۵۳ نفر از چهره‌های سرشناس ممنوع‌المعامله شدند

15:35 (۶ روز قبل) ۱۱

پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به هر مسجد از بودجه حذف شد

10:34 (۷ روز قبل) ۱۲

پرواز موفقیت‌آمیز هواپیمای مسافربری با سوخت هیدروژنی

10:32 (۷ روز قبل) ۱۳

حداقل ۶ بانک ایرانی مشمول ماده ۱۴۱ و ورشکسته اند

9:06 (۳ سال قبل) ۱۴

آغاز ثبت نام وام ضروری بازنشستگان

8:33 (۳ سال قبل) ۱۵

پایان محدودیت های ترافیکی طرح فاصله گذاری اجتماعی از امروز - اول اردیبهشت

8:30 (۳ سال قبل) ۱۶

در کشور کمبود خون داریم، مردم همچون گذشته خون اهدا کنند

8:27 (۳ سال قبل) ۱۷

ترامپ: ایران می‌خواهد آمریکا را صاحب شود!

8:26 (۳ سال قبل) ۱۸

سفرهای غیرضروری می تواند شیوع کرونا را تشدید کند

20:25 (۳ سال قبل) ۱۹

تعطیلی همه مسابقات ورزشی تا پایان اردیبهشت تمدید شد

20:24 (۳ سال قبل) ۲۰

در ۱۶ استان کشور روند ابتلا به کرونا نزولی شده است

پربازدیدها

آخرین عناوین