امروز: پنج شنبه، ۱ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۵۹ Thursday, 22 May 2025

کری: دخالت نظامی آمریکا در سوریه خطرناک است

کری: دخالت نظامی آمریکا در سوریه خطرناک است

وزیر امور خارجه آمریکا با متهم کردن روسیه به افزایش حمایت‌هایش از دولت سوریه، تاکید کرد که اتخاذ هیچ گزینه‌ای در رابطه با پرونده سوریه دور از ذهن نیست.

 

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا، جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، روسیه را متهم کرد که حمایت‌های خود از دولت سوریه به شکل چشمگیری افزایش داده است. وی مستقیما نگفت که منظورش از حمایت، کمک نظامیست یا خیر.

 

وی در گفت‌وگو با شبکه “ام اس ان بی سی” آمریکا گفت: به نظر ما کمک‌های روسیه به دولت سوریه سازنده نیست و به تلاش‌ها برای تغییر دادن نظر مسکو در قبال آنچه در سوریه می‌گذرد، لطمه وارد می‌کند.

 

کری گفت: در ششم ماه آتی میلادی و در حاشیه نشستی که درباره لیبی در شهر رم برگزار خواهد شد، با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه آمریکا دیدار خواهم کرد و مسائل سوریه را با هم بررسی می‌کنیم.

 

وی با تاکید بر ضرورت اتخاذ راهکار سیاسی برای حل بحران سوریه به جای هرگزینه دیگری گفت: دخالت نظامی آمریکا در سوریه خطرات بسیاری دارد.

 

کری با اشاره به بحران‌های ویتنام و بوسنی ادامه داد: مذاکرات سیاسی و پایان دادن به بحران‌های بزرگ نیاز به زمان طولانی دارد و نباید انتظار داشت که فورا به نتیجه برسد.

 

وی ادامه داد: رئیس جمهوری آمریکا تمامی گزینه‌ها در رابطه با پرونده سوریه را در دست بررسی دارد و انتخاب هیچ گزینه‌ای در این زمینه دور از ذهن نیست.

 

وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره افزایش فشار نمایندگان پارلمان برای دخالت نظامی آمریکا در سوریه گفت: دخالت نظامی آمریکا در سوریه بدون اجازه شورای امنیت و رضایت جامعه جهانی بسیار دشوار است. قوانین معینی وجود دارد که باید به آنها احترام گذاشته شود.

 

اخیرا گزارش‌هایی منتشر شده که نشان می‌دهد علاوه بر حمایت سیاسی گسترده مسکو از دمشق، ارتش روسیه همتای سوری خود را با سلاح‌های پیشرفته‌ای مجهز کرده که باعث شکست مخالفان سوریه در برخی جبهه‌ها در خاک سوریه شده است.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۶ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۶ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۶ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۹ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۹ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۹ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۹ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۹ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۹ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۹ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۹ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۹ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۹ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۹ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۹ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۹ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۹ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۹ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین