امروز: چهارشنبه، ۲ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۳۶ Wednesday, 22 March 2023

گزارشگر پرس‌تی‌وی از وبلاگ استرالیایی شکایت می‌کند

ادوينا استوري، گزارشگر شبکه پرس تي‌وي در استراليا قصد دارد از وبلاگ‌نويس استراليايي به سبب انتشار عکس‌هاي خصوصي‌اش در وبلاگ وکس نيوز، شکايت کند. به گزارش بينانيوز:شرکت حقوقي مشاوران رودريک استوري اعلام کرد که در حال «استخدام وکلاي مستقل در رابطه با پرونده هتک حرمت عليه» اين وبلاگ و صاحب...

ادوينا استوري، گزارشگر شبکه پرس تي‌وي در استراليا قصد دارد از وبلاگ‌نويس استراليايي به سبب انتشار عکس‌هاي خصوصي‌اش در وبلاگ وکس نيوز، شکايت کند.

gty1

به گزارش بينانيوز:شرکت حقوقي مشاوران رودريک استوري اعلام کرد که در حال «استخدام وکلاي مستقل در رابطه با پرونده هتک حرمت عليه» اين وبلاگ و صاحب آن است.

روابط عمومي شبکه پرس تي‌وي طي بيانيه‌اي اعلام کرد که وکس نيوز، ادوينا استوري را به سبب «تغيير شيوه زندگي، تحول فکري و مهمتر از آن به دليل تهيه گزارشي ضدصهيونيستي» و براي انتقام گرفتن از شبکه ۲۴ ساعته و انگليسي زبان ايران مورد حمله قرار داده است.

در اين بيانيه آمده است که «دشمني رسانه‌ها و کشورهاي غربي با شبکه پرس تي‌وي به دليل افشاگري برضد اقدامات امپرياليسم غرب و صهيونيسم جهاني بر کسي پوشيده نيست و همه روزه با اقدامات گوناگون، از قبيل لغو مجوز پخش، قطع ماهواره، پارازيت اندازي، حمله به وب سايت و حمله به مديران و کارکنان شبکه تلاش مي‌کنند تا مانع از رسيدن پيام اين شبکه به مخاطبان جهاني آن شوند.»

ادوينا استوري، در تاريخ ۳۱ فروردينِ ۹۲ درباره گسترش فعاليت‌هاي دانشجويي در استراليا براي تحريم اسرائيل گزارش تهيه کرد. وي در اين گزارش تحريم اسرائيل در محافل آکادميک استراليا از جمله شوراي نمايندگي دانشجويان دانشگاه سيدني در حمايت از جنبش تحريم استراليا را بازتاب داد.

وي ضمن اشاره به اينکه هدف از اين عکس‌ها «حمله به پرس تي‌وي است» مي‌گويد، تصاوير شخصي وي هفت سال پيش، هنگامي که او در صنعت مد فعاليت داشته گرفته شده و بدون رضايتش به سايت‌هاي مختلف فروخته شده است.

استوري همچنين با بيان اينکه جامعه آنلاين استراليا به شدت به اخبار منفى درباره اسرائيل حساس است، مي‌افزايد که اين وب سايت در واکنش به گزارش ضد صهيونيستي وي و همچنين به منظور بي‌اعتبار کردن او اين عکس‌ها را منتشر کرده است.

وي ضمن اظهار اينکه از گرفتن اين عکس‌ها به شدت پشيمان است، گفت که سال‌ها در تلاش بوده تا اين عکس‌ها را از وب سايت‌ها حذف کند.

ادوينا استوري همچنين اظهار کرد که وکس نيوز مطالبي بسيار توهين‌آميز و به دور از واقعيت درباره وي منتشر کرده است. به گفته اين گزارشگر پرس تي‌وي، سردبير اين وب سايت در معاملات مالي غيرقانوني دست دارد.

چنين اقداماتي توسط رسانه‌هاي نزديک به محافل صهيونيستي پيش از اين نيز بر ضد پرس تي‌وي انجام شده است.

ميشل دو روزن، رئيس اسرائيلي-فرانسوي شرکت يوتل‌ست در ماه‌های اخیر با افزايش اقدامات خود جهت محدود کردن آزادي بيان، از شرکت‌هاي ماهواره‌اي عمده در اروپا و آسيا خواسته که پخش رسانه‌هاي ايران را متوقف کنند.

اين اقدام چهره‌ي حقيقي غرب را که سنگِ آزادي بيان و حقوق بشر را به سينه مي‌زند اما خلاف آن را انجام مي‌دهد، آشکار کرده است.

 

توییت بینا

11:22 (۱ روز قبل) ۱

امیرعبداللهیان: روزهای خوب⁩ در پیش است

11:48 (۳ روز قبل) ۲

مجوز ۲۰ هزار پرواز نوروزی صادر شده است

11:47 (۳ روز قبل) ۳

۱۷۶ نفر فوتی در ۴ روز نخست طرح سفرهای نوروزی

11:40 (۳ روز قبل) ۴

ورود ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی به بازار

16:07 (۴ روز قبل) ۵

۲ نفر از عاملین اصلی حمله تروریستی حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شدند

16:06 (۴ روز قبل) ۶

مصرف بنزین در کشور به ۱۱۵ میلیون لیتر در روز رسید

10:45 (۵ روز قبل) ۷

ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه

10:45 (۵ روز قبل) ۸

آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران ، چین و روسیه

10:45 (۵ روز قبل) ۹

وزیر بهداشت: واکسن کرونا باید سالی یکبار تزریق شود

15:50 (۷ روز قبل) ۱۰

۵۳ نفر از چهره‌های سرشناس ممنوع‌المعامله شدند

15:35 (۱ هفته قبل) ۱۱

پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به هر مسجد از بودجه حذف شد

10:34 (۱ هفته قبل) ۱۲

پرواز موفقیت‌آمیز هواپیمای مسافربری با سوخت هیدروژنی

10:32 (۱ هفته قبل) ۱۳

حداقل ۶ بانک ایرانی مشمول ماده ۱۴۱ و ورشکسته اند

9:06 (۳ سال قبل) ۱۴

آغاز ثبت نام وام ضروری بازنشستگان

8:33 (۳ سال قبل) ۱۵

پایان محدودیت های ترافیکی طرح فاصله گذاری اجتماعی از امروز - اول اردیبهشت

8:30 (۳ سال قبل) ۱۶

در کشور کمبود خون داریم، مردم همچون گذشته خون اهدا کنند

8:27 (۳ سال قبل) ۱۷

ترامپ: ایران می‌خواهد آمریکا را صاحب شود!

8:26 (۳ سال قبل) ۱۸

سفرهای غیرضروری می تواند شیوع کرونا را تشدید کند

20:25 (۳ سال قبل) ۱۹

تعطیلی همه مسابقات ورزشی تا پایان اردیبهشت تمدید شد

20:24 (۳ سال قبل) ۲۰

در ۱۶ استان کشور روند ابتلا به کرونا نزولی شده است

پربازدیدها

آخرین عناوین