امروز: پنج شنبه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۳۷ Thursday, 30 March 2023

گفتگوی پوتین با مرکل / ارتش اوکراین عملیات نظامی‌ را متوقف کند

گفتگوی پوتین با مرکل / ارتش اوکراین عملیات نظامی‌ را متوقف کند

رئیس‌جمهوری روسیه در یک مکالمه تلفنی با صدراعظم آلمان گفت: تنش‌های گسترده و رو به رشد بحران اوکراین این کشور را در آستانه وقوع یک جنگ داخلی قرار می‌دهد.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، “ولادیمیر پوتین”، رئیس‌جمهوری روسیه در مکالمه‌ای تلفنی با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان به بحث درباره بحران اوکراین و کنفرانس میان روسیه، اوکراین، اتحادیه اروپا و آمریکا درباره بحرانهای موجود در اوکراین که قرار است روز پنج شنبه در ژنو برگزار شود، پرداخت.

 

دفتر خبری مرکل اعلام کرده با وجود تمامی اختلافات در عقاید، مذاکرات قریب الوقوع مساله اصلی گفت‌وگو میان صدراعظم آلمان و رئیس جمهوری روسیه بود.

 

دفتر مرکل در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حالیکه اختلافاتی در عقاید دو طرف درباره بحران اوکراین وجود دارد اما تمهیدات برای آغاز این مذاکرات در حال انجام است و تمرکز تمام طرفین بر این مساله است.

 

پوتین نیز ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات باعث کاهش تنش‌ها و بازگشت به همکاری صلح آمیز شود. رئیس جمهوری روسیه همچنین بر اهمیت با ثبات کردن اقتصاد اوکراین و تضمین تامین منابع و انتقال گاز طبیعی روسیه به اروپا تاکید کرد.

 

مسکو همچنین از شرکای بین‌المللی خود خواست تا عملیات مقابله با تروریسم دولت کی‌یف را در جنوب و شرق اوکراین که احتمالا منجر به فاجعه‌ای می‌شود، محکوم کنند.

 

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما به شدت نگران عملیات نظامی نیروهای ویژه دولت اوکراین با حمایت ارتش این کشور در مناطق جنوبی و شرقی هستیم. این عملیات تاکنون قربانی داشته است.

 

دیپلمات‌های روس اعلام کرده‌اند که این یک تهاجم مجرمانه از سوی اوکراین برای مقابله با مردمش است که خواستار احقاق حقوق قانونی‌شان هستند.

 

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: اوضاع کنونی نشان دهنده عدم تمایل رئیس جمهور موقت اوکراین در انجام مذاکره با مناطق معترض این کشور است که وجودشان برای اوکراین ضروری است.

 

رادوسلاو سیکورسکی، وزیر خارجه لهستان در واکنش به این مسائل گفت: دولت ورشوو به صورت کامل با عملیات نظامی در شرق اوکراین موافق است. عملیات نیروهای ویژه دولت کی‌یف علیه افراد مسلح که این فرودگاهها را تصرف کرده‌اند، باید براساس قانون صورت گیرد.

 

پوتین همچنین با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت‌وگو و تاکید کرد که افزایش بحران در اوکراین در نتیجه سیاست غیرمسئولانه کی‌یف است که حقوق مشروع و منافع روس زبان‌ها در شرق و جنوب اوکراین را نادیده گرفته است.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:20 (۴ روز قبل) ۱

ایران به رتبه هفتم مصرف بنزین در جهان رسید

8:59 (۵ روز قبل) ۲

پنتاگون: به دنبال درگیری با ایران نیستیم

11:22 (۱ هفته قبل) ۳

امیرعبداللهیان: روزهای خوب⁩ در پیش است

11:48 (۲ هفته قبل) ۴

مجوز ۲۰ هزار پرواز نوروزی صادر شده است

11:47 (۲ هفته قبل) ۵

۱۷۶ نفر فوتی در ۴ روز نخست طرح سفرهای نوروزی

11:40 (۲ هفته قبل) ۶

ورود ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی به بازار

16:07 (۲ هفته قبل) ۷

۲ نفر از عاملین اصلی حمله تروریستی حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شدند

16:06 (۲ هفته قبل) ۸

مصرف بنزین در کشور به ۱۱۵ میلیون لیتر در روز رسید

10:45 (۲ هفته قبل) ۹

ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۰

آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران ، چین و روسیه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۱

وزیر بهداشت: واکسن کرونا باید سالی یکبار تزریق شود

15:50 (۲ هفته قبل) ۱۲

۵۳ نفر از چهره‌های سرشناس ممنوع‌المعامله شدند

15:35 (۲ هفته قبل) ۱۳

پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به هر مسجد از بودجه حذف شد

10:34 (۲ هفته قبل) ۱۴

پرواز موفقیت‌آمیز هواپیمای مسافربری با سوخت هیدروژنی

10:32 (۲ هفته قبل) ۱۵

حداقل ۶ بانک ایرانی مشمول ماده ۱۴۱ و ورشکسته اند

9:06 (۳ سال قبل) ۱۶

آغاز ثبت نام وام ضروری بازنشستگان

8:33 (۳ سال قبل) ۱۷

پایان محدودیت های ترافیکی طرح فاصله گذاری اجتماعی از امروز - اول اردیبهشت

8:30 (۳ سال قبل) ۱۸

در کشور کمبود خون داریم، مردم همچون گذشته خون اهدا کنند

8:27 (۳ سال قبل) ۱۹

ترامپ: ایران می‌خواهد آمریکا را صاحب شود!

8:26 (۳ سال قبل) ۲۰

سفرهای غیرضروری می تواند شیوع کرونا را تشدید کند

پربازدیدها

آخرین عناوین