امروز: چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۴۱ Wednesday, 21 May 2025

گفت‌وگوی تلفنی حسن روحانی و نخست وزیر انگلیس

گفت‌وگوی تلفنی حسن روحانی و نخست وزیر انگلیس

رییس‌جمهور کشورمان و نخست‌وزیر انگلیس سه‌شنبه شب تلفنی درباره آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، در تماس تلفنی دیوید کامرون با دکتر روحانی، دو طرف آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای کشورمان با ۱+۵ و اقدامات به عمل آمده در خصوص روابط بین دو کشور را مورد بررسی و تبادل‌نظر قرار دادند.

 

در این مکالمه تلفنی، روحانی با اشاره به تحولاتی که در عرصه بین‌الملل پس از انتخابات اخیر ملت ایران حاصل شده است، گفت: دو طرف باید در این فضا با اراده سیاسی بتوانیم پنجره جدیدی به روی جهان گشوده و معضلات پیش آمده در صحنه بین‌الملل را برطرف کنیم. بر همین اساس بود که در زمینه مذاکرات هسته‌ای شاهد قدم‌های مثبتی در روند مذاکرات ژنو بودیم و توانستیم براساس جدیت و با یک نگاه بلند مدت و راهبردی به نتایج خوبی در مراحل مقدماتی مذاکرات برسیم. لذا تأکید می‌کنم نباید اجازه بدهیم مانع‌تراشی برخی، روند برد – برد این اقدام تأثیرگذار را با مشکل مواجه کند.

 

رییس‌جمهور با اشاره به اینکه ایران انتظار دارد طرف مقابل نیز اراده جدی از خود نشان دهد، افزود: تمامی اعضای ۱+۵ باید از ظرفیت‌هایشان برای ایجاد فضای مناسب در مذاکرات ژنو استفاده کرده و تلاش کنند زبان احترام و تکریم جایگزین زبان تهدید یا تحریم شود.

 

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همانگونه که به دفعات گفته است به دنبال سلاح‌های کشتار جمعی و یا عدم پایبندی به قوانین و مقررات بین‌المللی نبوده و خود قربانی سلاح کشتار جمعی است. لذا همانطور که مصمم است فعالیت‌هایش کاملاً صلح‌آمیز باشد، بر حقوق هسته‌ای ملت خود محکم و استوار ایستاده و بر آن تأکید خواهد نمود.

 

روحانی اضافه کرد: به هیچ عنوان تبعیض را در این حوزه نخواهیم پذیرفت و آمادگی داریم در مذاکراتی برابر و با احترام متقابل به نگرانی‌های منطقی دو طرف توجه کنیم، لذا امیدوارم نتایج این مذاکرات باعث ایجاد ثبات و امنیت بیشتر در منطقه حساس خاورمیانه شود.

 

در این گفت‌وگوی تلفنی، نخست وزیر انگلیس نیز با ابراز خرسندی از تحولات پدید آمده در مذاکرات ژنو و موج بسیار مثبت اعتمادسازی،‌گفت: دولت انگلیس نیز بر این باور است که در این مذاکرات باید احترام متقابل وجود داشته باشد و از این شرایط به وجود آمده، به درستی استفاده کنیم.

وی اظهار امیدواری کرد مذاکرات پیش‌رو در ژنو به نتایج مثبت بینجامد.

 

در ابتدای این مکالمه تلفنی دیوید کامرون با ابراز مراتب تسلیت خود و دولت انگلیس در خصوص حادثه تروریستی انفجار در مقابل سفارت ایران در بیروت گفت: مراتب تسلیت خود را در مورد آنچه در بیروت اتفاق افتاد به جنابعالی ابراز داشته و معتقدم هدف قرار دادن غیر نظامیان محکوم و به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

 

روحانی در ارتباط با محکوم کردن این حادثه از سوی نخست وزیر انگلیس اظهار کرد: همه ما باید به شدت نگران تروریسم در جهان و بخصوص منطقه خاورمیانه باشیم. ما باید در برابر تروریسم بدون نگاه گزینشی بایستیم و همانگونه که در مجمع عمومی سازمان ملل گفتم با خشونت، تروریسم و افراط‌گرایی به شکلی همه جانبه مبارزه کنیم.

 

در این تماس تلفنی، دو طرف درباره آخرین وضعیت سوریه و تحولات اجلاس ژنو۲ نیز گفت‌وگو کردند.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۶ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۶ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۶ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۹ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۹ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۹ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۹ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۹ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۹ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۹ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۹ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۹ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۹ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۹ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۹ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۹ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۹ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۹ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین