امروز: سه شنبه، ۲۴ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۰۷:۱۹ Tuesday, 15 July 2025

۷ سال زندان براي برلوسكوني به جرم رابطه جنسي با دختر نابالغ

رابطه جنسي با دختر نابالغ

برلوسکونی به جرم رابطه جنسی با یک دختر نوجوان و سوء استفاده از قدرت به هفت سال حبس و محرومیت دائمی از پست های دولتی محکوم شد.

به گزارش سايت تحليلي و خبري بينانيوز، سیلویو برلوسکونی نخست وزیر سابق ایتالیا، به دلیل رابطه جنسی با یک دختر نوجوان و سوء استفاده از قدرت مجرم شناخته شد.

برلوسکونی به مجازات هفت سال حبس و محرومیت دائمی از پست های دولتی محکوم گردید. برلوسکونی از حق اعتراض به این حکم برخوردار میباشد.

rubi1

سیلویو برلوسکونی در پی محکومیت خود در دادگاه میلان به جرم رابطه جنسی با دختری نابالغ، رای دادگاه را “غیرمنصفانه و سیاسی” خواند. حزب برلوسکونی نیز تهدید کرد که در صورت اجرا شدن حکم، دولت ائتلافی را ترک خواهد کرد.

سیلویو برلوسکونی، نخست‌وزیر پیشین ایتالیا که در دادگاه به ۷ سال حبس محکوم شده، در واکنش به رای محکومیت خود گفت: «من مطمئن بودم که تبرئه خواهم شد. نگاهی به مدارک و شواهد نشان می‌دهد که دادگاه دلیلی برای محکومیت من نداشت. اما با این حکم باورنکردنی می‌خواهند مرا از شرکت در زندگی سیاسی ایتالیا محروم کنند.»

دادگاه میلان در پرونده تخلفات جنسی برلوسکونی که به “پرونده روبی” معروف است، نخست‌وزیر پیشین ایتالیا را به ۷ سال حبس و محرومیت مادام‌العمر از پست‌های دولتی محکوم کرد. اتهام برلسکونی رابطه جنسی با کریمه المحروق، معروف به “روبی” و پرداخت پول به این دختر مراکشی‌تبار است. کریمه در زمان رابطه جنسی با برلوسکونی تنها ۱۷ سال داشته است.

نیکولو گدینی، وکیل برلوسکونی درباره حکم دادگاه گفت: «برای من رای دادگاه زیاد غیرمنتظره نبود. ما خواهان تجدید نظر در رای دادگاه هستیم.» برلوسکونی تا تعیین رای نهایی در دادگاه بالاتر، آزاد خواهد بود و اجازه دارد مقام سناتوری خود را نيز حفظ کند.

برلوسکونی تا کنون در محاکمه‌های مختلفی در دادگاه‌های بدوی محکوم شده ، اما هر بار توانسته بود خود را از مخمصه نجات دهد. باید منتظر سرنوشت این محاکمه و رای صادره نشست.

توییت بینا

9:47 (۸ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۸ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۸ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۱۰ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۱۰ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۱۱ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۱۱ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۱۱ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۱۱ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۱۱ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۱۱ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۱۱ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۱۱ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۱۱ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۱۱ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۱۱ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۱۱ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۱۱ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۱۱ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۱۱ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین