دارچین برای تنظیم قند خون، رازیانه برای رفع ناراحتیهای معده و زردچوبه در جلوگیری از ابتلا به سرطان مفید می باشد.
به گزارش سايت تحليلي و خبري بينانيوز ، تحقـیقات نـشان می دهد کسـاني کــه غـذاهای فلفل دار با سسهای تند را در برنامه غذاییشان جا می دهند، سالم تر و طولانی تر از افرادی که غذاهای تند نمی خورند زندگی می کنند.
فلفل ها و ادویه جات تند دارای ویتامین های A، C، بتا-کاروتین و سایر آنتی اکسیدان ها می باشد.
برخی از فواید فلفل قرمز عبارتست از: کاهش فشار خون و کلسترول، کاهش سردرد ها و حملات میگرنی، افزایش سلامت قلبی و گردش خون، افزایش سوخت و ساز بدن و در نتیجه کاهش وزن، کاهش ابتلا به تب و سایر مشکلات تنفسی، افزایش تولید اندروفین و در نتیجه کاهش افسردگی، جلوگیری از تورم مفاصل و بهتر کردن عملکرد دستگاه گوارش.
همچنین بسیاری از تحقیقات نشان می دهند که دارچین برای کنترل و تنظیم قند خون، رازیانه برای رفع ناراحتیهای معده و روده و زردچوبه برای مبارزه با رادیکالهای آزاد و جلوگیری از ابتلا به بیماری سرطان مفید می باشند.