امروز: یکشنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۰۱ Sunday, 8 November 2026

قیمت سفر عمره اعلام شد

قیمت سفر عمره اعلام شد

رییس سازمان حج و زیارت با بیان این‌که پروازهای عربستان سعودی هیچ تفاوت نرخی را نسبت به سال قبل قائل نشدند، اظهار کرد: شرکت‌های هواپیمایی سعودی حتی 35 دلار درخواست افزایش نرخ هم داشتند که به آن‌ها نامه دادیم و خواستیم قیمت‌ها نسبت به سال قبل افزایش نیابد.

به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینانیوز‌،‌ به نقل از ایسنا، سعید اوحدی با بیان این‌که عمره‌ی سال 92-93 در شش گروه قیمتی و سه دوره‌ی اعزام «عادی»، «رجب، شعبان و رمضان» و «نوروز» تعیین شده است، ادامه داد: با توجه به کاهش هزینه‌ی پرواز، مسکن، صرفه‌جویی‌های سازمان حج و کاهش دو روز از زمان سفر عمره، قیمت عمره‌ی 92-93 کمتر از سال پیش شده است.

او با اعلام قیمت گروه عادی، اظهار کرد: ما در عمره‌ی امسال در این گروه 6 / 15 درصد کاهش قیمت داشتیم. در حالی که در عمره‌ی سال پیش نسبت به سال قبل از آن ( سال 1390) 36 درصد افزایش قیمت رخ داد.

رییس سازمان حج و زیارت بیان کرد: در قیمت اعزام در ماه‌های رجب، شعبان، رمضان و نوروز که پیک سفر به‌شمار می‌آید، 4 / 11 درصد کاهش قیمت رخ داد. این در حالی بود که عمره‌ی سال پیش نسبت به سال 90 در این گروه 33 درصد افزایش قیمت داشتیم.

اوحدی در ادامه گفت: شرکت‌های هواپیمایی داخلی امسال 5 درصد نرخ‌ها را کاهش دادند که با توجه به این‌که 50 درصد هزینه‌ی سفر عمره را حمل‌ونقل شامل می‌شود، اتفاق مهمی است.

وی همچنین با بیان این‌که پروازهای عربستان سعودی هیچ تفاوت نرخی را نسبت به سال قبل قائل نشدند، اظهار کرد: شرکت‌های هواپیمایی سعودی حتی 35 دلار درخواست افزایش نرخ هم داشتند که به آن‌ها نامه دادیم و خواستیم قیمت‌ها نسبت به سال قبل افزایش نیابد.

اوحدی ادامه داد: با توجه به این‌که کمیسیون مشترکی 14 سال پیش تشکیل شد و در آن کمیسیون تصمیم گرفتند 50 درصد پروازهای حج و عمره با استفاده از پروازهای سعودی انجام شود، این نقطه‌ضعفی برای ما به‌شمار می‌آید که ما را مجبور می‌کند، تحت چنین شرایطی از ظرفیت‌ آن‌ها استفاده کنیم.

اوحدی در عین حال گفت: با این وجود، در گروه‌های قیمتی که با پرواز سعودی سفر می‌کنند، 10 درصد کاهش قیمت داشته‌ایم.

./.

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین