امروز: یکشنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۱ Sunday, 8 November 2026

پوروشنکو: عملیات شرق اوکراین ادامه می‌یابد

پوروشنکو: عملیات شرق اوکراین ادامه می‌یابد

رئیس‌جمهوری منتخب اوکراین امروز (دوشنبه) ابراز امیدواری کرد که در نیمه اول ماه ژوئن با رهبران روسیه دیدار کند.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، پترو پوروشنکو، رئیس‌جمهوری منتخب اوکراین در جریان یک کنفرانس خبری گفت: برقراری ثبات در مناطق شرقی اوکراین نیازمند مشارکت مسکو است و من امیدوارم که بتوانم در نیمه اول ماه ژوئن با رهبران روسیه دیدار کنم.

 

نتایج اولیه انتخابات ریاست جمهوری روز یکشنبه از پیروزی پوروشنکو حکایت دارد و این در حالی است که جدایی‌طلبان مسلح حامی روسیه کنترل برخی از شهرها و مناطق مهم را در نواحی روس زبان شرق اوکراین به دست گرفته‌اند و مانع از حضور مردم در پای صندوق‌های رای شدند.

 

رئیس‌جمهوری منتخب اوکراین افزود: امیدوارم که روسیه از تلاش‌های ما برای مقابله با مشکلات در نواحی شرقی این کشور حمایت کند.

 

وی بار دیگر از آمادگی خود برای گفتگو با جدایی‌طلبانی که خلع سلاح شده‌اند، سخن گفت اما تاکید کرد که با تروریست‌هایی که امنیت این کشور را تهدید می‌کنند، دیدار نخواهد کرد.

 

رئیس‌جمهور منتخب اوکراین همچنین خاطرنشان کرد که از تمام ابزارهای حقوقی لازم برای برای بازگرداندن شبه جزیره کریمه به اوکراین استفاده خواهد کرد. این منطقه پس از برگزاری رفراندوم در ماه مارس به خاک روسیه ملحق شد.

 

وی تاکید کرد: عملیات ارتش در مناطق جنوب شرق اوکراین ادامه پیدا می‌کند اما با شیوه‌ای متفاوت. من حامی ادامه عملیات‌های ارتش هستم اما شیوه و تاکتیک جدیدی را می‌خواهم.

 

وی گفت که این عملیات باید موثرتر و در زمان کوتاه‌تری انجام شود و نیروها باید تجهیزات و سلاح‌های بهتری داشته باشند.

 

رئیس‌جمهور منتخب اوکراین تصریح کرد: این عملیات نباید دو یا سه ماه طول بکشد، بلکه نظر من این است ظرف چند ساعت خاتمه یابد.

 

پوروشنکو تاکید کرد که اولین اقدام وی در دولت جدید اوکراین بهبود ظرفیت رزمی ارتش اوکراین و آژانس‌های اجرای قانون است.

 

وی گفت: پس از آن همه شاهد یک بهبود بسیار سریع و موثر در عملیات‌ها خواهید بود.

 

به گفته پروشنکو تاثیر عملیات‌ها خیلی زود قابل مشاهده و لمس خواهد بود و همگان می‌توانند تاثیرات آن را در کوتاه مدت شاهد باشند.

 

از سوی دیگر اشتفان زایبرت، سخنگوی صدراعظم آلمان گفت که روسیه می‌تواند به برقراری ثبات در اوکراین کمک کند و روابط دوستانه و سازنده‌ای با رهبر جدید این کشور ایجاد کند.

 

سخنگوی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان افزود: رای‌دهندگان اوکراینی پیام واضحی را ارسال کردند. آنها می‌خواهند که به مشکلات خود غلبه کنند و با ایجاد اتحاد و احترام به قوانین و دموکراسی، موانع را بر طرف کنند و همین امر می‌تواند به تثبیت اوضاع کمک کند.

 

زایبرت در جریان کنفرانس خبری خود اظهار کرد: بسیار مهم است که روسیه روابط سازنده‌ای با رهبر جدید منتخب اوکراین برقرار کند.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین