امروز: جمعه، ۱۵ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۹:۵۵ Friday, 6 November 2026

پادشاه عربستان: آنچه در غزه رخ داده، جنایت جنگی است

پادشاه عربستان: آنچه در غزه رخ داده، جنایت جنگی است

پادشاه عربستان ضمن انتقاد از سکوت جامعه جهانی در قبال کشتار فلسطینیان در نوار غزه گفت: آنچه در غزه رخ داده، جنایت جنگی است.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، ملک عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود، پادشاه عربستان در سخنانی بدون آوردن نام اسرائیل گفت: آنچه در غزه رخ می‌دهد، جنایت‌ جنگی علیه بشریت است.

 

وی ضمن انتقاد از سکوت جامعه جهانی در قبال کشتار فلسطینی‌ها توسط صهیونیستها گفت: تروریسم انواع مختلفی دارد که بخشی از آن شامل گروه‌ها، سازمان‌ها یا کشورهاست که خطرناک‌ترین نوع تروریسم است.

 

ملک عبدالله گفت: فلسطینیان در مقابل چشم و گوش جامعه جهانی کشته می‌شوند در حالیکه جامعه جهانی سکوت کرده و تنها بر حوادث منطقه نظارت دارد. هیچ توجیه و بهانه‌ای برای چنین سکوتی وجود ندارد و اگر جامعه جهانی به سکوت خود ادامه دهد در آینده نسلی ایجاد می‌شود که تنها طرفدار خشونت خواهد بود.

 

وی ضمن درخواست از رهبران جهانی برای مقابله با تروریست‌ها گفت: مایه ننگ است که این تروریست‌ها با نام دین اقدامات خود را انجام می‌دهند. همگان باید با گروه‌های تروریستی مقابل کنند.

 

پادشاه عربستان گفت: جامعه جهانی به پیشنهاد ما برای ایجاد یک مرکز مبارزه با تروریسم توجهی نکرد برای همین امروز به تمامی کسانی که از مسئولیت‌های خود در مقابله با تروریسم شانه خالی کردند می‌گوییم که این افراد خودشان اولین قربانیان تروریسم خواهند بود.

 

در همین حال به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، پادشاه عربستان پس از سکوتی چند هفته‌ای در قبال ناآرامی‌ها در غزه گفت: جنایتی که در منطقه صورت می‌گیرد جنایاتی غیرقابل بخشش هستند و تنها باعث خشونت‌های بیشتر خواهد شد. سکوت جامعه بین‌الملل هم در این مورد نابخشودنی است و باعث امتناع و رد صلح و باورها می‌شود.

 

در همین حال به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، پادشاه عربستان پس از سکوتی چند هفته‌ای در قبال ناآرامی‌ها در غزه گفت: جنایتی که در منطقه صورت می‌گیرد جنایاتی غیرقابل بخشش هستند و تنها باعث خشونت‌های بیشتر خواهد شد. سکوت جامعه بین‌الملل هم در این مورد نابخشودنی است و باعث امتناع و رد صلح و باورها می‌شود.

 

وی در اظهاراتی که به نقل از وی در تلویزیون دولتی عربستان قرائت شد، آورده است: جامعه بین‌الملل در سکوت نظاره‌گر آن چه است که هم‌اکنون در نوار غزه در حال رخ دادن است. تمام جامعه بین‌الملل شامل سازمان‌های حقوق بشری همگی در سکوت تنها نظاره‌گر هستند. این سکوت هیچ توجیهی ندارد.

 

پادشاه عربستان همچنین گروه‌های تروریستی را به باد انتقاد گرفت و در اظهارنظرهایش به رهبران جهان اسلام تاکید کرد علیه افراط‌گرایی متحد باشند و گفت: تروریست‌ها اقدامات مرگباری را به نام اسلام انجام می‌دهند و بشردوستی و خلوص اسلام را زیر سوال می‌برند. این بسیار شرم‌آور و ناراحت‌کننده است که این تروریست‌ها – داعش و متحدانش – این اقدامات را به نام اسلام انجام می‌دهند. این گروه‌ها تصویر و وجهه اسلام را مخدوش می‌کنند.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین