امروز: یکشنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۰۳:۴۰ Sunday, 8 November 2026

آیت‌الله سبحانی: اعدام شیخ نمر حکومت سعودی را متزلزل می‌کند

آیت‌الله سبحانی: اعدام شیخ نمر حکومت سعودی را متزلزل می‌کند

آیت‌الله‌ سبحانی، در پیامی در واکنش به حکم اعدام شیخ نمر گفت: ما از عالمان اسلامی در کشور حجاز و غیره بالاخص حرمین شریفین درخواست می‌کنیم که صدای اعتراض خود را به گوش حاکمان برسانند و آنان را از این آدم‌کشی بازدارند.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، متن پیام این مرجع تقلید، به شرح زیر است:

 

«بسم الله الرحمن الرحیم

گزارش جانکاه درباره سرنوشت عالم ربانی، آمر به معروف و ناهی از منکر آیت‌الله شیخ نمر (حفظه‌الله من کل شر و مکروه) مأیه تاسف شد. قرآن و احادیث اسلامی به همگان بالاخص به طبقه آشنا به کتاب و سنت دستور می‌دهد که امیران و حاکمان را نصیحت کنید. گفتار «النصیحه لائمة المسلمین» مورد اتفاق همه محدثان و عالمان دینی است.

 

آیت‌الله شیخ نمر کاری جز نصیحت و ارشاد انجام نداده است، او پیوسته از حقوق غصب شده شیعیان سخن می‌گوید و نظام حاکم را بر نفی تبعیض دعوت می‌کند، نتیجه این کار تشویق و تقدیر است نه اعدام.

 

تاریخ بهترین معلم و راهنماست، امیران سعودی تصور نکنند که با اعدام آیت الله نمر (لا سمح الله) کار اعتراض به پایان می‌رسد، بلکه از هر قطره خون او (خدای ناکرده) پرخاشگری پدید می‌آید که پایه‌های حکومت حاکمان را سخت‌تر می‌لرزاند.

 

پیشنهاد ما این است که برای روشن شدن مطلب برای همگان(هر چند برای ما روشن است) یک دادگاه صالحه از عالمان دینی دور از سیاست تشکیل شود، آنگاه موضوع را از دیدگاه کتاب و سنت بررسی کند. ما از عالمان اسلامی در کشور حجاز و غیره بالاخص حرمین شریفین درخواست می‌کنیم که صدای اعتراض خود را به گوش حاکمان برسانند و آنان را از این آدم‌کشی بازدارند.

 

ما از عالمان اسلامی در کشور حجاز و غیره بالاخص حرمین شریفین درخواست می‌کنیم که صدای اعتراض خود را به گوش حاکمان برسانند و آنان را از این آدم‌کشی که قرآن درباره آن می‌فرماید: (مَن قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا) باز دارند.

 

قم – حوزه علمیه

جعفر سبحانی»

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین