امروز: جمعه، ۱۵ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۲۳:۴۹ Friday, 6 November 2026

افزایش قیمت لبنیات از اول زمستان

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از افزایش شش درصدی سه قلم محصول لبنی پرمصرف شامل شیر، ماست و پنیر از یکم دی‌ ماه (سه‌شنبه هفته جاری) خبر داد.

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از افزایش شش درصدی سه قلم محصول لبنی پرمصرف شامل شیر، ماست و پنیر از یکم دی‌ ماه (سه‌شنبه هفته جاری) خبر داد.

:

به گزارش سایت خبری بینانیوز ، مصیب محمدیان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: حدود یک سال و نیم گذشته دامداران به دلیل افزایش هزینه‌های خود درخواست افزایش قیمت شیرخام را داشتند ولی انجمن صنایع لبنی به دلیل مسائلی از جمله عدم کشش بازار با این افزایش قیمت موافق نبود که دامداران تا امروز همکاری لازم را انجام دادند، ولی دیگر تحمل این میزان ضرر و عدم دریافت سود منطقی را ندارند. وی افزود: طی جلساتی که سازمان حمایت با دامداران و انجمن صنایع لبنی برگزار کرد به این توافق رسیدیم که کلیه کارخانه‌های لبنی نسبت به افزایش 100 تومانی قیمت خرید هرکیلوگرم شیرخام از دامداران از تاریخ یکم دی ماه اقدام کنند و متقابلا قیمت فرآورده‌های لبنی پرمصرف (شیر، ماست و پنیر) را با افزایش حداکثر شش درصد نسبت به قیمت مصوب سال ۱۳۹۳ افزایش دهند.

:

محمدیان شمالی یادآور شد: متوسط قیمت شیر خام در کشور 1200 تومان است که به این مبلغ 100 تومان اضافه می شود و سهم اثر 100 تومانی قیمت شیرخام در این کالاها منجر به افزایش شش درصدی قیمت این محصولات می‌شود.

:

وی در پاسخ به این سوال که تکلیف قیمت‌گذاری برخی محصولات لبنی که دارای تاریخ مدت طولانی بوده و در انبارها وجود دارند؟ توضیح داد: چند روز فرصتی که تا اول دی‌ماه گذاشتیم به همین منظور بود تا محصولاتی که در انبارها وجود دارند به فروش برسند و از روز سه‌شنبه، براساس قیمت جدید اقدام شود. معاون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان درباره این‌که ممکن است در چند روز باقی‌مانده تا یکم دی‌ماه برخی محصولات لبنی قدیمی به دلایل مختلفی به فروش نرسند، گفت: اگر عرضه کنندگان نتوانند محصولات لبنی را به فروش برسانند می‌توانند با ارائه‌ اسناد و مدارک لازم به سازمان حمایت مراجعه کنند تا در این رابطه تصمیم‌گیری شود.

:

وی همچنین درباره‌ افزایش غیرقانونی قیمت برخی محصولات لبنی در یک سال اخیر نیز اظهار کرد: اگر کسی قیمت‌های خود را به طور غیرقانونی افزایش داده باشد به نوعی تخلف محسوب می‌شود و این افزایش قیمت در شش درصد فعلی آن ها لحاظ می‌شود. محمدیان شمالی همچنین اظهار کرد: در شرایط رکود منطقی نیست محصولات لبنی به میزان زیادی در انبارها ذخیره شود و به اعتقاد من در چند روز باقی‌مانده محصولات موجود در انبارها به فروش می‌رسند و اگر کارخانه‌ای در این زمینه مشکلی دارد می‌تواند با سازمان حمایت طرح موضوع کند.

./.

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین