امروز: چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۷:۲۷ Wednesday, 21 May 2025

بعیدی‌نژاد اسامی بانک‌ها و دستگاه‌های مجری توافق ژنو را اعلام کرد

بعیدی‌نژاد اسامی بانک‌ها و دستگاه‌های مجری توافق ژنو را اعلام کرد

رییس دبیرخانه اجرای توافق ژنو با اشاره به برگزاری اولین جلسه این دبیرخانه گفت: قرار است برای پیگیری اجرای توافق ژنو در هر یک از سازمان‌ها و وزارت‌خانه‌های ذی‌ربط بخش‌های جداگانه ایجاد شود.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز ، حمید بعیدی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا ، با اشاره به اولین جلسه دبیرخانه اجرای توافق ژنو که صبح روز یک‌شنبه در وزارت خارجه برگزار شد، اظهار کرد: این جلسه برای هماهنگی و توضیح و توجیه اقدامات عملی در راستای اجرای توافق ژنو در هر یک از بخش‌های مختلفی است که توافق شامل آن می‌شود.

 

او گفت: قرار است در هر یک از سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مورد توجه در چارچوب توافق ژنو بخش‌هایی جهت پیگیری اجرای توافق ایجاد شود تا همکاران ما در وزارتخانه‌ها و نهادهای مختلف بتوانند هرچه سریع‌تر سازوکارهای اجرای توافق را فراهم کنند.

 

رییس دبیرخانه اجرای توافق ژنو اظهار کرد: در جلسه روز یک‌شنبه نمایندگانی از بانک مرکزی و سازمان انرژی اتمی‌ و وزارت‌خانه‌های “راه و شهرسازی (سازمان هواپیمایی)‌”، “علوم،‌ تحقیقات و فن‌آوری”، “صنعت،‌ معدن و تجارت”، “نفت”، “جهاد کشاورزی” و “بهداشت، درمان و آموزش پزشکی” حضور داشتند.

 

این عضو تیم مذاکره‌کننده ایران با 1+5 اظهار کرد: از 30 دی ماه (20 ژانویه) اجرای توافق ژنو آغاز شده است و در حال حاضر شاهد عملیاتی شدن اقدامات 1+5 در چارچوب کاهش تحریم‌های یک‌جانبه درباره ایران هستیم.

 

بعیدی‌نژاد تاکید کرد: پس از آغاز اجرای توافق فرصت‌ها و گشایش‌هایی را در زمینه‌های مختلف از جمله نفت، پتروشیمی،‌ صادرات و واردات مواد غذایی‌، دارو، خودرو، نقل و انتقالات مالی و بانکی و غیره صورت گرفته است که بخش‌های مختلف کشور می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و باید ساز و کارهای مراودات اقتصادی و تجاری هر چه سریع‌تر فراهم شود.

 

وی در پاسخ به این که کدام یک از بانک‌های ایران در نقل و انتقالات پولی و بانکی در چارچوب توافق ژنو مشارکت دارند اظهار کرد: تمامی بانک‌های غیرتحریمی و بانک‌های خصوصی (از جمله پاسارگاد، پارسیان، سامان و…) و بانک‌های کشاورزی،‌کارآفرین، مسکن و نیز برخی بانک‌های دولتی در این امر مشارکت دارند.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۶ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۶ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۶ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۹ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۹ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۹ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۹ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۹ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۹ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۹ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۹ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۹ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۹ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۹ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۹ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۹ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۹ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۹ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین