امروز: جمعه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۰۵ Friday, 31 March 2023

زیبای‌کشنده قصد اغوای اسنودن را داشت!

زیبای‌کشنده قصد اغوای اسنودن را داشت!

یک مامور اطلاعاتی روسیه که به غرب پناهنده شده ادعا کرد آننا چپمن، مامور سابق اطلاعات، ماموریت داشت تا ادوارد اسنودن را برای ماندن در روسیه اغوا کند.

:

به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینانیوز ، بوریس کارپیچکوف، مامور سابق KGB، ادعا کرد که آننا چپمن، 32 ساله قرار بود تا اسنودن 31 ساله را در مسکو نگهدارد تا روسها بتوانند به تحقیقات خود از او ادامه دهند. این دو نفر فقط یکبار همدیگر را دیده بودند، اما چپمن در سال 2013 به اسنودن در توئیتر پیشنهاد ازدواج داد. کارپیچکوف گفت: اگر اسنودن این پیشنهاد را می پذیرفت می توانست تابعیت روسی بگیرد. در این صورت او محکوم به ماندن در روسیه بود، زیرا شهروندان روسی برای خروج از کشور باید اجازه بگیرند.

:
کارپیچکوف، که خود بعد از 15 سال خدمت در سازمان اطلاعات روسیه به غرب پناهنده شده و هنوز ارتباطات خود را با داخل روسیه دارد، گفت که اسنودن نگران تبعات پیوند خود با چپمن بود. روپرت آلاسون، نویسنده انگلیسی رمان های جاسوسی، به روزنامه ساندی پیپل گفت که چپمن پیچیدگی لازم برای زندگی با یک آمریکایی را داراست. آلاسون گفت: مامورانی مانند چپمن در سازمان اطلاعات روسیه زیاد نیستند. او آماده بود تا از موهبتهای خود در مورد استفاده کند.
:
چپمن در یک مصاحبه با شبکه آمریکایی NBC در سال 2013، حاضر نشد در باره پیام تویتری خود به اسنودن اظهار نظری بکند. چپمن، که دختر یک مامور ارشد سازمان اطلاعات روسیه است، در سال 2010 به همراه 9 نفر دیگر و به اتهام کار برای یک حلقه جاسوسی برای سازمان اطلاعات خارجی روسیه بازداشت شد. او پس از محکومیت به روسیه پس فرستاده شد.
:
چپمن در سال 2002 با یک انگلیسی ازدواج کرد، اما در سال 2006 از او جدا شد. بعد از آنکه آشکار شد چپمن برای سازمان اطلاعات روسیه کار می کند، دولت بریتانیا پاسپورت بریتانیایی او را باطل کرد.
:
چپمن که به زیبای کشنده معروف شده بود بعد از بازگشت به روسیه گوینده تلویزیون، مدل و صاحب مزون لباس شد و به ثروت زیادی رسید. اسنودن اکنون اقامت سه ساله روسیه را دارد. اسنودن بخاطر فاش کردن اسرار دولت آمریکا در این کشور تحت تعقیب است. مخالفان او را به خیانت متهم می کنند، در حالیکه مدافعان اسنودن، او را یک قهرمان آزادیهای فردی می دانند.
./.

توییت بینا

9:20 (۵ روز قبل) ۱

ایران به رتبه هفتم مصرف بنزین در جهان رسید

8:59 (۶ روز قبل) ۲

پنتاگون: به دنبال درگیری با ایران نیستیم

11:22 (۱ هفته قبل) ۳

امیرعبداللهیان: روزهای خوب⁩ در پیش است

11:48 (۲ هفته قبل) ۴

مجوز ۲۰ هزار پرواز نوروزی صادر شده است

11:47 (۲ هفته قبل) ۵

۱۷۶ نفر فوتی در ۴ روز نخست طرح سفرهای نوروزی

11:40 (۲ هفته قبل) ۶

ورود ایران چک ۲۰۰ هزار تومانی به بازار

16:07 (۲ هفته قبل) ۷

۲ نفر از عاملین اصلی حمله تروریستی حرم شاهچراغ به اعدام محکوم شدند

16:06 (۲ هفته قبل) ۸

مصرف بنزین در کشور به ۱۱۵ میلیون لیتر در روز رسید

10:45 (۲ هفته قبل) ۹

ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۰

آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران ، چین و روسیه

10:45 (۲ هفته قبل) ۱۱

وزیر بهداشت: واکسن کرونا باید سالی یکبار تزریق شود

15:50 (۲ هفته قبل) ۱۲

۵۳ نفر از چهره‌های سرشناس ممنوع‌المعامله شدند

15:35 (۲ هفته قبل) ۱۳

پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان به هر مسجد از بودجه حذف شد

10:34 (۲ هفته قبل) ۱۴

پرواز موفقیت‌آمیز هواپیمای مسافربری با سوخت هیدروژنی

10:32 (۲ هفته قبل) ۱۵

حداقل ۶ بانک ایرانی مشمول ماده ۱۴۱ و ورشکسته اند

9:06 (۳ سال قبل) ۱۶

آغاز ثبت نام وام ضروری بازنشستگان

8:33 (۳ سال قبل) ۱۷

پایان محدودیت های ترافیکی طرح فاصله گذاری اجتماعی از امروز - اول اردیبهشت

8:30 (۳ سال قبل) ۱۸

در کشور کمبود خون داریم، مردم همچون گذشته خون اهدا کنند

8:27 (۳ سال قبل) ۱۹

ترامپ: ایران می‌خواهد آمریکا را صاحب شود!

8:26 (۳ سال قبل) ۲۰

سفرهای غیرضروری می تواند شیوع کرونا را تشدید کند

پربازدیدها

آخرین عناوین