امروز: دوشنبه، ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۲۲:۳۴ Monday, 3 August 2026

اظهارات تأمل برانگیز سیفی ؛ قیمت بنزین باید 1760 تومان باشد!

اظهارات تأمل برانگیز سیفی ؛ قیمت بنزین باید ۱۷۶۰ تومان باشد!

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، گفت: مصرف گاز در ایران به اندازه مصرف گاز اتحادیه اروپا است که البته بخش عمده‌ای از آن در بخش خانگی سوزانده می‌شود.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، نصرالله سیفی گفت: پس از اجرای طرح هدفمندی یارانه ها و افزایش نرخ حامل‌های انرژی به دلیل بالارفتن قیمت ارز، اثرات این طرح کاملا از بین رفت.

 

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، افزود: مقرر شده بود براساس قانون هدفمندی یارانه‌ها قیمت نفت و فرآورده های نفتی براساس 90 درصد قیمت فوب خلیج فارس و قیمت گاز براساس 75 درصد قیمت گاز صادراتی تعیین شود که چنین اتفاقی رخ نداد.

 

وی با اشاره به این که براساس قانون، قیمت گذاری حامل‌های انرژی، باید تابع قیمت ارز و قیمت فوب خلیج فارس باشد، تصریح کرد: اگر این فرمول قیمت گذاری اعمال شود، قیمت بنزین در سال آینده باید 1760 تومان و قیمت گازوییل 1850 تومان شود.

 

سیفی ادامه داد: براساس قانون هدفمندی یارانه‌ها، قیمت نفت کوره 1460 تومان و همچنین نرخ نفت سفید نیز باید به 1850 تومان افزایش یابد.

 

مصرف گاز ایران به اندازه مصرف گاز اتحادیه اروپا است.

 

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با اشاره به اینکه نرخ گاز در کشور بسیار پایین است، گفت: مصرف گاز در ایران به اندازه مصرف گاز اتحادیه اروپا است که البته بخش عمده‌ای از آن در بخش خانگی سوزانده می‌شود.

 

سیفی تصریح کرد: اگر قرار باشد که نرخ گاز براساس قانون هدفمندی یارانه‌ها افزایش یابد، قیمت هر مترمکعب آن باید از 70 تومان به 1870تومان افزایش یابد.

 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی، وی با بیان اینکه هم اکنون برای گاز طبیعی 84 درصد یارانه پرداخت می‌شود، افزود: برای بنزین 77 درصد و برای گازوییل 81 درصد یارانه توسط دولت پرداخت می‌شود.

 

به گفته سیفی امسال 210 هزار میلیارد تومان سوخت در کشور سوزانده شد که پیش بینی می‌شود در سال 93 این رقم به 254 هزار میلیارد تومان افزایش یابد.

 

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، نصریح کرد: اگر دو فاز جدید پارس جنوبی نیز به بهره برداری برسد به دلیل رشد مصرف گاز مشکلات کمبود گاز در کشور برطرف نخواهد شد.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین